Кадел първи на световното по шосейно колоездене!

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Кадел първи на световното по шосейно колоездене!

Мнениеот TREK_fan » Нед Сеп 27, 2009 5:44 pm

Ееей,Кадел най-после да вземе голям успех и на шосе!Изръси Колобньов и С.Санчез с 27 секунди,страхотноо беше това баце Кадел.Да си жив....И в многоетапните обиколки дано да вземеж първо място next year :bowdown: :bowdown: :D
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
Аватар
TREK_fan

Рейтинг: 1710

Re: Кадел първи на световното по шосейно колоездене!

Мнениеот marfi » Пон Сеп 28, 2009 10:12 am

1000 думи в една снимка:

Изображение
Изображение
Аватар
marfi

Рейтинг: 1620

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Окт 17, 2009 5:10 pm

Отличен последен месец от сезона за Каньон, Кадел стана Световен с цеца, а в последната седмица Филип Жилбер спечели двете най-престижни есенни еднодневни състезания - Париж-Тур и Обиколката на Ломбардия. Пак с цеца. Цеца рууууууууууулзззззззззззззззззз! :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Ное 05, 2009 8:41 pm

Кадел е подписал с БМС. Целта е ясно, да спечели най-накрая Тур-а. Ше му помагат Балан, Карстен Кроон, Бургард, Хинкапи и разни други. Ако успее да се разбере с теа, да му помагат, май шансовете му за стълбичката догодина са доста по-добри от таа. За първото место не е ясно, щото не е ясно с къф съпорт ше кара Контадор. :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот za6tovsenamen » Чет Ное 05, 2009 9:30 pm

Сега остава само Анди Шлек да стане вечният втори и става интересно. :D Слагайте го и него в сметките. Ами ако Брадли Уигинс е свалил още 6 кила, ще падне голям купон догодина. :beer:
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот x6x » Чет Ное 05, 2009 10:17 pm

Имаме си вечно втори, не ни трябва друг!!
Аватар
x6x

Рейтинг: 1577

Мнениеот za6tovsenamen » Чет Ное 05, 2009 10:22 pm

Е той сега нали с новия отбор ще бъде 1-ви, затова търсим новият 2-ри. :D
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот BluE_Magic » Чет Ное 05, 2009 10:36 pm

Ако контадор не участва имат шансове за 1-вото място така или иначе доста интерес тур се очартава (тои кога ли не е бил интересн де ,но както и да е) :popcorn:

П.С. Ако иска Кадел да ми пише на Л.С. да ме земе за грегар . :deal: :praying: :blush:
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот brumbar » Чет Ное 05, 2009 10:43 pm

Не знам кой е Къде е Евънс, но аз лично бих те взел за мой грегар :bigeyes:
Ако Контадор го издъни отбора на Тура на отборния часовник ще настане як купон. Ще трябва да атакува за да наваксва време :clap:
А дали въобще оставиха отборния часовник или го махнаха за 2010 г.
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Рейтинг: 2000

Мнениеот TREK_fan » Чет Ное 05, 2009 11:00 pm

brumbar написа:Не знам кой е Къде е Евънс, но аз лично бих те взел за мой грегар :bigeyes:
Ако Контадор го издъни отбора на Тура на отборния часовник ще настане як купон. Ще трябва да атакува за да наваксва време :clap:
А дали въобще оставиха отборния часовник или го махнаха за 2010 г.

2010 лето нема отборен часовник на Тура!
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
Аватар
TREK_fan

Мнениеот Grash » Пет Ное 06, 2009 12:31 am

Дедо ви Ланс ще рулира! Тоя Кадел ми е толкова противен, че се надявам и в десетката да не се класира :smash:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Ное 06, 2009 8:24 am

Еми, за да има баланс у природата, баце, аз ше кажем същото за дедо Ланс. Противно ми е тва арогантно хамериканско копеле и се надявам Кадел да го смачка на Тура и където го фане изобщо! :smash:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Пет Ное 06, 2009 9:01 am

DstupidBastarD написа:Еми, за да има баланс у природата, баце, аз ше кажем същото за дедо Ланс. Противно ми е тва арогантно хамериканско копеле и се надявам Кадел да го смачка на Тура и където го фане изобщо! :smash:

Значи ако се появи некой с никнейм "DArogantHamericanBastarD" и почне да плямпа на английски значи или Уолтър се бъзика или Дедо е наминал у тоя форум :magnify:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот TREK_fan » Пет Ное 06, 2009 9:38 am

Aбе каквото и да говорим дедо Ланс едва ли ще е толкова силен,че да бие по-младите от него.нека мислим реалистично,бацета!
Аватар
TREK_fan

Мнениеот Grash » Пет Ное 06, 2009 9:50 am

Че Ланс е БИЛ арогантен на времето, така е... Сега обаче вече е олегнал и си личи, че има развитие при него... От друга страна, Кадел си е мерна единица за арогантност, освен това е супер гнусен гей. Че Ланс няма да е най-добрият, ок, но точно Кадел надали ще му се опре overall.
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот TREK_fan » Пет Ное 06, 2009 9:52 am

Grash написа:Че Ланс е БИЛ арогантен на времето, така е... Сега обаче вече е олегнал и си личи, че има развитие при него... От друга страна, Кадел си е мерна единица за арогантност, освен това е супер гнусен гей. Че Ланс няма да е най-добрият, ок, но точно Кадел надали ще му се опре overall.

Точно :agree:
Аватар
TREK_fan

Мнениеот Neo_92 » Пет Ное 06, 2009 9:27 pm

Grash написа:Тоя Кадел ми е толкова противен, че се надявам и в десетката да не се класира :smash:

:bowdown: Като го мерна тоа и ми става толко гнусно , че ми се повръща , кефи ме че кара здраво и е мнооого опорит , обаче...
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот Митко Ruse » Съб Ное 07, 2009 8:37 am

TREK_fan написа:Aбе каквото и да говорим дедо Ланс едва ли ще е толкова силен,че да бие по-младите от него.нека мислим реалистично,бацета!

И аз не съм на сто сигурен, че Ланс ще ги бие но:Той е толкова опитен, умен и хитър, че едва ли не е преценил правилно какво може да направи.Не е в неговия характер да се хвърли по емоцията и да каже ще видите вииии аз ко ша ви направя.Не забравяите, че зад него стои най-добрата медицина и това, че е на години изобщо не му пречи.То не му попречи рака та това ли дето ще е на 38/ако не бъркам/.Имало е и други дето са карали до 40 на най-високо ниво.А че разполага с най-големия бюджет и съответно най-добрите грегари изобщо не ме съмнява.
Митко Ruse

Мнениеот Neo_92 » Съб Ное 07, 2009 9:42 am

Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот TREK_fan » Съб Ное 07, 2009 9:44 am

Митко Ruse написа:
TREK_fan написа:Aбе каквото и да говорим дедо Ланс едва ли ще е толкова силен,че да бие по-младите от него.нека мислим реалистично,бацета!

И аз не съм на сто сигурен, че Ланс ще ги бие но:Той е толкова опитен, умен и хитър, че едва ли не е преценил правилно какво може да направи.Не е в неговия характер да се хвърли по емоцията и да каже ще видите вииии аз ко ша ви направя.Не забравяите, че зад него стои най-добрата медицина и това, че е на години изобщо не му пречи.То не му попречи рака та това ли дето ще е на 38/ако не бъркам/.Имало е и други дето са карали до 40 на най-високо ниво.А че разполага с най-големия бюджет и съответно най-добрите грегари изобщо не ме съмнява.

Aми прав си Митко.Всичко е в областта на предположенията май на този етап.Но ако Ланс стане пръв на следващия Тур това ще е нещо колосално,да биеш силни състезатели в разцвета на кариерата им е най-голямото доказателство за сила!
Аватар
TREK_fan

Назад към Други видове колоездене