brumbar написа:Не знам кой е Къде е Евънс, но аз лично бих те взел за мой грегар![]()
Ако Контадор го издъни отбора на Тура на отборния часовник ще настане як купон. Ще трябва да атакува за да наваксва време![]()
А дали въобще оставиха отборния часовник или го махнаха за 2010 г.
DstupidBastarD написа:Еми, за да има баланс у природата, баце, аз ше кажем същото за дедо Ланс. Противно ми е тва арогантно хамериканско копеле и се надявам Кадел да го смачка на Тура и където го фане изобщо!
Grash написа:Че Ланс е БИЛ арогантен на времето, така е... Сега обаче вече е олегнал и си личи, че има развитие при него... От друга страна, Кадел си е мерна единица за арогантност, освен това е супер гнусен гей. Че Ланс няма да е най-добрият, ок, но точно Кадел надали ще му се опре overall.
Grash написа:Тоя Кадел ми е толкова противен, че се надявам и в десетката да не се класира
TREK_fan написа:Aбе каквото и да говорим дедо Ланс едва ли ще е толкова силен,че да бие по-младите от него.нека мислим реалистично,бацета!
Митко Ruse написа:TREK_fan написа:Aбе каквото и да говорим дедо Ланс едва ли ще е толкова силен,че да бие по-младите от него.нека мислим реалистично,бацета!
И аз не съм на сто сигурен, че Ланс ще ги бие но:Той е толкова опитен, умен и хитър, че едва ли не е преценил правилно какво може да направи.Не е в неговия характер да се хвърли по емоцията и да каже ще видите вииии аз ко ша ви направя.Не забравяите, че зад него стои най-добрата медицина и това, че е на години изобщо не му пречи.То не му попречи рака та това ли дето ще е на 38/ако не бъркам/.Имало е и други дето са карали до 40 на най-високо ниво.А че разполага с най-големия бюджет и съответно най-добрите грегари изобщо не ме съмнява.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта