DstupidBastarD написа:Ами, усъшност, аз очаквам точно тва. Примерно, както си карам с 50 през Рельово, съвсем случайно с пусната камерка, и ме забележи стадо коне, което толкова се ентусиазира, че почне да препуска до мене, да не ми се налага да се чоплим по екипчето, та да пускам камерката спецялно. Има моменти, които са уникални, но за съжаление, се случват за секунди. Тва е идеята, поне за мене, камерката да си бачка нон-стоп и като се върнеш дома от каране, просто да изчоплиш готиния кадър, а не да караш конете да застават пак на изходна позиция и да дублираш кадъра. Не, че нещо, ама не винаги са на кеф да тичат когато им кажеш.
sportacus написа:DstupidBastarD написа:Ами, усъшност, аз очаквам точно тва. Примерно, както си карам с 50 през Рельово, съвсем случайно с пусната камерка, и ме забележи стадо коне, което толкова се ентусиазира, че почне да препуска до мене, да не ми се налага да се чоплим по екипчето, та да пускам камерката спецялно. Има моменти, които са уникални, но за съжаление, се случват за секунди. Тва е идеята, поне за мене, камерката да си бачка нон-стоп и като се върнеш дома от каране, просто да изчоплиш готиния кадър, а не да караш конете да застават пак на изходна позиция и да дублираш кадъра. Не, че нещо, ама не винаги са на кеф да тичат когато им кажеш.
Това е идеята! И мисля че има камери който могат да издържат по няколко часа.
Митко Ruse написа:Нещо взех да ревнувам.Отплесквате се от шосейкаджиството.Къде остана почти колабиралия от зор прашен, жабясал с пяна на устата но насочил взор към заветния връх колоездач.
stilo написа:Ето още една камерка, която снима в HD формат.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта