CARROU Isidore и неговата идея

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

CARROU Isidore и неговата идея

Мнениеот v.zarev » Чет Авг 05, 2010 1:02 pm

Днес се запознах с този французин - Кару. Тръгнал е началото на юли от Франция, на 02.08 е пристигнал у нас. Следващата му дестинация е Истанбул, след това Йордания, Израел. Много културен човек, добър, истинско баце :clap:
Търсеше си вътрешни гуми, защото имаше проблеми и го поразходихме по магазините. Пътува със шосейка среден клас Трек, алуминиево всичко (колчето беше карбонче), монтажа странен - нещо като курбели деоре ама не точно, бяха пак кухи, дерайльора може би 105 :crap: тук съм малко бос все още. Има и ремаркенце 30 кг в което си носи багажа.

За идеята няма да ви обяснявам - ето ви направо листовката :peace:

Изображение

Изображение

Едниственото което, не че ме подразни, но ми направи леко лошо впечатление е, че не разбира ама грам английски, а тръгнал по света говорейки само на френски. Добре, че съм гледал някой друг френски филм та зацепвам произношението и значенията на някой от думите :D

Аз му пожелавам успех в начинанието и идеята.

:beer: баце Кару.
Изображение
Аватар
v.zarev

Рейтинг: 1378

Назад към Други видове колоездене