Колелиния

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Колелиния

Мнениеот IVO Jordanov » Нед Яну 23, 2011 8:50 pm

http://www.youtube.com/watch?v=VQOzTszyKR4&feature=related
http://kolelinia.com/
Би ми било интересно да прочета мнението ви за тази иновативна идея, свързана с градското колоездене. За мен лично, усъществяването на подобен проект в България е твърде имагинерно на този етап, но в страни като Холандия и Германия защо пък не? Държа да отбележа, че нямам нищо общо с проекта и целта на темата е единствено да породи дискусия.

ПП: Ако има вече отворена тема за това, моля да ме извините. Напоследък не ми остава никакво време да следя форума. Ако модераторите сметнат, че мястото на настоящата тема не е тук, нямам нищо против да я преместят.
Подкрепяйте и стимулирайте начинаещите в спорта!
Аватар
IVO Jordanov

Рейтинг: 2000

Re: Колелиния

Мнениеот Ozzie » Нед Яну 23, 2011 9:34 pm

то има такава тема, ама и нас ни мързи понякога :thumb:
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
Аватар
Ozzie

Рейтинг: 1698

Мнениеот IVO Jordanov » Нед Яну 23, 2011 10:01 pm

Когато написах "колелиния" в търсачката нищо не излезе, та заради това пуснах нова тема. Заключете я тази, или по-добре направо я изтрийте, че това усъществяване на проекта ще ми избоде очите :blush:
ПП: Би било много учтиво, ако все пак, пуснете един линк към съществуващата тема, че така и не я намирам :nuts:
Подкрепяйте и стимулирайте начинаещите в спорта!
Аватар
IVO Jordanov

Рейтинг: 2000

Мнениеот wawel » Сря Яну 26, 2011 8:46 am

Майко мила,

тоя идиот с кололинията, защо не си кара колата, а се занимава с глупости!!!!!
Пак ли ще се обръщаме към човешкия мързел и то по некви линии, осигурени и прочее. Твърде налудничаво. Имаш си велосипед, развивай си енергията вътре в теб чрез него. Ако ти се вози на лифт така, ходи в планината и се юркай нагоре с велосипедчето. Знаеш ли колко струва едно изкачване? По-скъпо и от колите ще пътуваме по твоя начин. Аре баста! И на дискусиите и на всичко колелинейно. Може и да изкрънкаш пари от градските власти някъде по света да ти реализират проекта. Ама кой ще се вози по твоя начин и кой ще го плаща? Смешник!
wawel

Рейтинг: 1245

Мнениеот mrdaka » Чет Апр 14, 2011 3:43 pm

Супер е идеята. Радва ме много. Естествено може да се дообмислят някой неща, както и да се вката опция за изпреварване. Заслужава си да се реализира в София. То според мен си залужа целият център, перманентно да се затвори за автомобили и депотатите да ходят с колелета на работа. Също така всички студентки ще ходят с колела до СУ. :offtopic: Писна ми да гледам разльоснати задници в студнетски град :crap:

ПП: С цел да се запази добрият тон, няма да пожелавам на човека от предходния пост абсолютно нищо. :qright:
Изображение
Аватар
mrdaka

Рейтинг: 1865

Назад към Други видове колоездене