Съвет за колебание между няколко шосейки

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Съвет за колебание между няколко шосейки

Мнениеот STAFF » Вто Май 10, 2011 11:08 am

eMcKu написа: ... тоя Blue Bird е десетина години назад от истинските велосипеди

Колко години? :eek3:
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
STAFF

Рейтинг: 1675

Мнениеот eMcKu » Вто Май 10, 2011 2:28 pm

STAFF написа:
eMcKu написа: ... тоя Blue Bird е десетина години назад от истинските велосипеди

Колко години? :eek3:

Просто шетичка, да видя ответната реакция на mtb - davidkovo, който си няма представа от велосипед, но цитира интернет.
www.dromride.com
Аватар
eMcKu

Рейтинг: 2000

Мнениеот zax983 » Вто Май 10, 2011 4:37 pm

Как съм изпуснал тази тема... За града Phoenix е колелото, оригинално китайско. Не се майтапя, посветените знаят, но все пак да напомня че това е китайска марка, а не китайско менте. Друг е въпроса дали има разлика между двете неща, но аз до сега на по-удобно колело от нисък клас не съм се качвал...

За 50 лева ще го намериш запазено, за 80-100 чисто ново. Макар че то за да е запазено пак трябва почти да не е карано :D

Но в града става всичко, катастрофи, кражби... Това си знаеш че го караш 1 година и го хвърляш, после пак ново и така. Мисля че няма колело което да ти излиза толкова евтино. Това е бюджетното решение за мен. Единствения проблем е че май са спрели шосейния вариант от производство, т.е. само на старо...

Та следващия път като останеш без колело, пробвай го. Поне това е най-евтината проба. И ако по някаква случайност намериш такова, но не ти хареса, аз ще ти го откупя на съответната цена.

П.П. Няма по-гадно от правото кормило, в извитото е истината, каквото и да ти говорят :) И понеже не ми се чете цялата тема точно сега, трябва да знаеш само че с такива гуми и ако си запазил килограмите си то спирачния ти път ще е доста дълъг... а на мокро почти нямаш спирачки, да не кажа въобще... Друго си е да заковеш на място с байка, но само заради това не бих се изгаврил така със себе си, да го карам на асфалт. Така че добре си направил :) Не знам само как са пътищата във Варна, че тук в София са силно неприемливи, особено на няколко милиметра от бордюра, макар че вече и там не ни се полага да караме явно, но това са едни други теми...
Аватар
zax983

Рейтинг: 971

Предишна

Назад към Други видове колоездене