Как съм изпуснал тази тема... За града
Phoenix е колелото, оригинално китайско. Не се майтапя, посветените знаят, но все пак да напомня че това е китайска марка, а не китайско менте. Друг е въпроса дали има разлика между двете неща, но аз до сега на по-удобно колело от нисък клас не съм се качвал...
За 50 лева ще го намериш запазено, за 80-100 чисто ново. Макар че то за да е запазено пак трябва почти да не е карано
Но в града става всичко, катастрофи, кражби... Това си знаеш че го караш 1 година и го хвърляш, после пак ново и така. Мисля че няма колело което да ти излиза толкова евтино. Това е бюджетното решение за мен. Единствения проблем е че май са спрели шосейния вариант от производство, т.е. само на старо...
Та следващия път като останеш без колело, пробвай го. Поне това е най-евтината проба. И ако по някаква случайност намериш такова, но не ти хареса, аз ще ти го откупя на съответната цена.
П.П. Няма по-гадно от правото кормило, в извитото е истината, каквото и да ти говорят

И понеже не ми се чете цялата тема точно сега, трябва да знаеш само че с такива гуми и ако си запазил килограмите си то спирачния ти път ще е доста дълъг... а на мокро почти нямаш спирачки, да не кажа въобще... Друго си е да заковеш на място с байка, но само заради това не бих се изгаврил така със себе си, да го карам на асфалт. Така че добре си направил

Не знам само как са пътищата във Варна, че тук в София са силно неприемливи, особено на няколко милиметра от бордюра, макар че вече и там не ни се полага да караме явно, но това са едни други теми...