Париж - Брест - Париж

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Париж - Брест - Париж

Мнениеот cloudy » Вто Авг 14, 2007 8:46 am

поставям тази тема, за да може всеки желаещ да сподели информация и опит за това 1200 километрово изпитание на духа и тялото
очаквам с нетърпение и 10-тината български участници да сведат емоцията и преживяванията си до знанието на несмеещите още да се пробват :)
благодаря предварително
cloudy

Рейтинг: 1200

Мнениеот bullet » Пет Авг 31, 2007 2:30 pm

На всички оцелели :beer:
Мислех си това да е последният ми бревет...
След като отново започвам да усещам ръцете и стъпалата си след изтръпването, идеята не ми се вижда много удачна :)
Бях чувал много за този маратон и то все различни неща.Истината е че да се опише цялостното изживяване е почти невъзможно.Еуфорията около старта, стотиците приветливи хора излезнали под дъжда в студената нощ за да дадът чаша кафе на съвсем непознат и то без да искат нищо в замяна, страхът когато останеш сам от свойте а си на хиляди километри от дома.Мога да разказвам с дни за всичко преживяно от мен.Истината обаче е една:опитайте да карате тези маратони тук в България, и когато след 4 години дойде стартът в Париж, направете всичко възможно и го изживейте лично!Да стартираш с повече от 4000 които приемат велосипеда като теб е божественно!
Надявам се скоро да мога да пусна и малко снимки от личната ми колекция и да разкажа за някой от нещата които ми направиха най-силно впечатление.До тогава пожелавам на всички късмет по улиците, шофьорите в България не са като Парижани! ;)
Веселин Куршумов Пловдив 0882289832,0899537343 [email protected]
Всяко решение поражда след себе си нови проблеми...
Аватар
bullet

Рейтинг: 1216

Мнениеот CECO » Пет Авг 31, 2007 2:34 pm

bullet "Да стартираш с повече от 4000 " дай да сме точни с хората 5400 участника!!! :beer:
Аватар
CECO

Рейтинг: 1962

Назад към Други видове колоездене