Alpina написа:Както казах в една друга тема, продължението на "шествието" беше в борисовата градина пред сцената, като половината пушеха и си хвърляха фасовете по земята, почти всички се наливаха с бира и твърд алкохол, тревата не я газеха просто, ами я пушеха...
Това са хората "заинтересувани" от екология
- това последното е за автора на тази тема тук. Ето я и темата : http://www.befsa.com/forum/index.php?sh ... 7140&st=15аааахх.. колко е лесно да критикуваш и оплюваш и да си 'готин' , а нищо да не си направил .. некой минавал ли е през Борисова днес,а? Снощи до 2 сме седели да чистим, сутринта други хора са досъбрали каквото е имало за досъбиране. Със сигурност мястото ще е по-чисто днес , откокото вчера като започнахме да подготвяме концерта.. Снощи май всички пихме бира, нали? И не само снощи.. а пича от мтб форума сигурно и той ще кара по вело алеите като ги направят, и ще псува , псува, псува..
Mitko
Публикувано на: Apr 23 2008, 11:06 AM
Quote Post
аааахх.. колко е лесно да критикуваш и оплюваш и да си 'готин' , а нищо да не си направил .. некой минавал ли е през Борисова днес,а? Снощи до 2 сме седели да чистим, сутринта други хора са досъбрали каквото е имало за досъбиране. Със сигурност мястото ще е по-чисто днес , откокото вчера като започнахме да подготвяме концерта.. Снощи май всички пихме бира, нали? И не само снощи.. а пича от мтб форума сигурно и той ще кара по вело алеите като ги направят, и ще псува , псува, псува.. ако някой има регистрация в мтб форума може да му го пусне този поздрав от мен.. цитата в подписа ми е и за него..
--------------------
"Shut the fuck up Donny"
Земята се върти, а ний се возим без пари..
-41-
marvin написа:bikerider цитата не е за тебе, спокойно. Уважавам позицията ти и мнението ти. Цитата е от един филм всъщност, The Big Lebowski, един непресъхващ извор на мъдрост, от който можем да черпим във всяка една ситуация, включително и в сегашната. Репликата ми беше породена от поредната серия форумен негативизъм, с който се сблъсквам доста често в последните няколко години.. продължавам да не мога да разбера как има хора, които успяват да видят само лошите неща дори и в такива хубави събития като това снощи..
Бай Цеко готви олимпиада за 2018, в името на която ще получи кард бланш да осере и застрои където и каквото си иска на Витоша, Рила и Пирин, за справка - вижте какво правят китайците ( автомобилен път до базовия лагер на Еверест като начало), или руснаците ( Сочи и 10000 км писти)..
marvin написа:bikerider цитата не е за тебе, спокойно.
BobbeR написа:bikerider следващия линк вече наистина е за теб
щото ако искаш да направиш нещо интересно и ЗА ДРУГИТЕ
понякога трябва и ла*на да се почистят. То си е като парти у вас
едва ли всички остават на следващия ден за да почистят и обикновенно има по някой, който не познаваш просто мащаба е
по-голям.Така че дай повече да не си говорим за ла*ната.
http://www.gatchev.info/blog/?p=632
Nastia написа:Хората са се събрали, повеселили, изчистили, на никого не са пречили.
Nastia написа:Байкрайдер, аз от всичките ти постове (четох ги сите) разбрах само, че се възмущаваш и си много възмутен и това е възмутително. Но наистина не схванах от какво?! Хората са се събрали, повеселили, изчистили, на никого не са пречили.
Каузите се омешаха, но всички каузи, за които ставаше дума имаха връзка със земята, все пак беше неин празникът, нали? Просто в аргументацията ти ми липсва някак причинно-следствената връзка.
А ти - дай сега да се ядосваме и възмущаваме, непременно трябва да сме възмутени. Ами стой си възмутен, всъщност в нечетимия ти подпис може би пише "възмутена чибурашка, стреля без предупреждение, ну погоди!"
BobbeR написа: а колко човека ще могат да го направят и трябва ли да се спира развитието на хората които няма да могат да ги отделят и вместо това стават част от онзи омагьосан кръг на тревомани алкохолици.
BobbeR написа:Няма начин да не се засягам и аз и всички около мен /визирам приятелите си част от които участват и в организацията на това събитие/.
BobbeR написа:Лумпениада за теб, интересен дебат за мен.
BobbeR написа:Вече 10години виждам как бездействието води до трагични резултати.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта