Зимна тема - планове за 2009-та.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Зимна тема - планове за 2009-та.

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Дек 21, 2008 9:25 am

Приятели, като че ли зимата дойде. Колкото и да е неприятно да го констатирам, от неколко дена си е факт. Налага се да се качвам у грацкия транспорт, да забелязвам пътниците у него, абе секакви гадости стават зимата. Затва отварям таа тема, за да кроим планове, колкото по-извратени, толкова по-добре, за другата година. Маршрутчета, тва-онова. Разбира се, като секи шоп откривам темата с идея за еднодневно каране до морето. Начи, ето за кво става на въпрос - требва да се кара в най-дългите дни, началото на юли (щото нощите са топли, в случай че се наложи да спиме около пътя), требва да сме поне 2-3-ма, за да си правим заслони по пътя, требва да сме с шосейки, само по кинти и без секакъв багаж (особено важно е да сме без раници). Караме по подбалканската, там верно че е малко по-гърбаво, но па е поне с двайсе километра по-кратно, а в нашия случай тва е доста важна подробност. Целта е да стигнем морето некъде около Бургас. Тва е засега в откриващата тема, приятели, като се върна следобяд от пазар, ше напиша идеята на баце нака76 за българския Алп д`Юес, както и в ква комбинация съм го планирал. Хаста ла велосипедиста! Муууууууууууууууууу! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Re: Зимна тема - планове за 2009-та.

Мнениеот bokicha » Нед Дек 21, 2008 6:47 pm

DstupidBastarD написа:..... като се върна следобяд от пазар, ше напиша идеята на баце нака76 за българския Алп д`Юес, ....Муууууууууууууууууу! :bigeyes:

...аре бе баце, к'во пазаруваш...
А т'ва за Бургас, нЕма да е зле да има некъв съпорт, може би.....
....или колеги от попътните дестинаций да се включват в пробега...
/Казанлък, Сливен...Бургас...../
....може да го превърнем в пробег на мира :)
:beer:
Аватар
bokicha

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Дек 22, 2008 3:01 pm

Абе, нещо ми се натрупа програмата баш преди празниците, баце. Като се чухме, бех у Своге, да си плащам тока на вилата, може би затва не те идентифицирах в началото. Начи, относно ходенето до морето, аз съм го правил, ма с преспиване около село Венец (тва е малко преди Карнобат) предното лето. Карах у големите горещини (още около 10ч. н Пловдив стана 35 градуса, а около 12 (Казанлък) удари 41. Основната ми грешка, обаче, беше четирикилограмовата раница с багаж, която се преебах да зема (както и около час по-късия ден, сравнен с максимулно дългия), теа два факта ми попречиха да стигна морето в един ден (както и тва, че карах по магистралата, па тя е по-дълга). Догодина, обаче, тръгваме у 5 сутринта (ако е топличко, нема проблем и у 4 да тръгнеме, щото движение практически нема, некой ше светка с фенерче) и газ по подбалканската. Вода ше се зарежда по бензиностанциите, по пътя има достатъчно населени места, за да зареждаме плюскане и така до морето. Мисла, че ше стане, некви 380км са по бегемапса. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Дек 22, 2008 3:10 pm

Начи, ето и за х. Милеви скали, верия "баце нака76" - 15-ина км баир, 1200 метра денивелация, тва секи може да го сметне, че се връзва на 8% среден наклон (за сравнение, Алп д`Юес е 13 и нещо дълъг и среден наклон 7,8%). Та, ето и плана - с колите до Ветрен дол, разтоварваме и до Семчиново разгярвка неколко км. После е баиро, качваме, спускаме и продължаваме към Сестримо. Сметам, от там е ясно накъде - любимият на сички Белмекен. Качваме, спускаме през Юндола и Белово, после малко до Ветрен дол и обратно на колите.

Вариант намба ту е по-интересен, обаче. Тука отново изходна точка е ветрен дол, Семчиново, Милеви скали и обратно Ветрен дол. После има баир до Свети Константин, спускане към Пещера и баир до язовир Батак, после кротко спускане до Ракитово и прибиране у Ветрен дол. Тука се връзват над 3000м. денивелация и ше е яко. :bowdown:

Айде, приятели, чакам ваще нови предложения! :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Пон Дек 22, 2008 3:42 pm

.....:cool:
:bigeyes:
...................................

oMv Горубляне>Самоков>Бели Искър>Боровец>Самоков>Мальовица>Ярема>София
...намбба тУ:
...с коли до басейна на Белчин бани---старт>
Клисура>Сапарева баня>Паничище>х. Пионерска>спущане на опаки>Самоков>Мальовица>спущане на опаки>
финал В басейна на Белчин баня...
и..нещо за Беклемето трябва да измислим.
Аватар
bokicha

Мнениеот 4getcredo » Пон Дек 22, 2008 4:17 pm

bokichaa написа:.....:cool:

Клисура>Сапарева баня>Паничище>х. Пионерска>х. Вада (в известна степен тази идея е и саботаж за шосейките ви, но скоро сигурно ще има и там асфалт ;)) > Гюлечица > Мальовица (и обратно към)> Говедарци .... > Клисура финал В басейна на Белчин баня...
и..нещо за Беклемето трябва да измислим.

:D :beer:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот bokicha » Пон Дек 22, 2008 4:57 pm

... :D :agree: ...
...мдам, ако някой ден има хасфалт ще става готин преход
и ще се избегне повторното минаване на най-неприятната част,
а може и така :D
Аватар
bokicha

Мнениеот Олеомак » Пон Дек 22, 2008 11:01 pm

Аз па миналата зима бях тръгнал от Бургас за София. И на един баир ... като изви една фъртуна, един сняг, една поледица, едно чудо ... абе не ви е работа ... А аз на всичкото отгоре с летни гуми. :) Добре, че си бях взел вериги ... ;) Та надявам ги аз на Блейда, отзад поставям най-малкия венец, отпред големия - и атака връз баира. Оттогава винаги карам извънградско и извънселско с вериги в багажа (по 4 кила едната). :D Укрепват мускулите и характера ...
Използвам случая с тази небивалица, за да поздравя всички колеги с настъпващите Рождественски празници! Здраве, късмет, повече вятър в гърба и по-малко болежки в онова място, което е над седлото! Наздраве!!! :)
Олеомак

Рейтинг: 1260

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Дек 24, 2008 2:10 pm

Понеже, мили деца, шибаните новини редко идват сами, заедно с настъпване на шибаната зима, тъпото копеле се сдоби и с шибана настинка или нещо подобно шибано нещо. Начи, седим си в къщи, сърбам си чайче, киризим чат-пат пред щорите слънчевото време навънка, препсувам периодично зимата, правим жални опити да си сглобим тренажорчето и ровим вяло у интернета и една пътна карта за лефче от оемвито. Ето кво записах досега на едно лисче (молим запознатите с подробности да ме коригират, щото правим в момента съчинение по картинка):

1. Перущица - х.Върховръх - 25км, денивелация около 1100м
2. Браниполе (тука съм го писал условно като отправна точка) - Бяла черква (тва е некакъв нов конкурент на Пампорово) - около 25-27км, денивелация около 1500м.
3. с. Храбрино - с. Бойково - 12,5км денивелация около 850м.
4. с. Долнослав - х. Пашалиица - 17км, денив. около 950м.
5. Смолян - х. Перелик - около 13-14км денив. около 950м.

Спирам до тука, приятели, щото ми писна, па и да ви дам възможност да дадете компетентното си мнение, па некой може и да омеша теа отсечки в изчанчващо маршрутче с дължина до 150км. (ориентировъчно).
Аре, отивам да припадам пред телевизоро.

П.П. Весели празници, приятели! :santa:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Ivan_NL » Вто Дек 30, 2008 10:01 am

Добре де ,защо избягвате толкова упорито изкачването Хладилника - Алеко? Токова ли се е скапал пътя? Иначе като баир според мен не е за пренебрегване.
Честита ви коледа и весело посрещане на Новата година.
Аватар
Ivan_NL

Рейтинг: 1490

Мнениеот crib » Вто Дек 30, 2008 12:41 pm

Ivan_NL написа:Добре де ,защо избягвате толкова упорито изкачването Хладилника - Алеко? Токова ли се е скапал пътя? Иначе като баир според мен не е за пренебрегване.

Бате, Алеко съм го качвал преди много години с байк. Още тогава пътя за нищо не ставаше - павета, наноси по 5см пясък. Определено не е за шосейка.

Иначе сега тия баири ми хванаха окото:
Добринище - Хижа Гоце Делчев (11км път, 800м денивелация) - изглеждаше си стабилно качване, стръмничко на места
Банско - Хижа Бъндерица (14км, 900м денивелация) - пътя до х. Пионерска си е направо равен в сравнение с това.

И двата пътя са хасфалтирани началото на тая есен, затова са ми интересни. А най-хууото е, че могат да се вземат за един ден.
crib

Мнениеот Grash » Вто Дек 30, 2008 2:08 pm

Здравейте и весели празници :santa:
За догодина, ако успея да влезна във форма съм ЗА ходене до морето. Относно тръгването в 4:00 часа, не е толкова студено, единствено на спускането от Вакарел към Ихтиман по магистралата ми се наложи да спра за малко, за да не умра от студ, но бях само по фланелка без ръкави :D Много искам пак да карам към морето, и именно през подбалкана. Не съм сигурен колко км са до Бургас по този път, но мисля че е доста за да се мине на един път, особенно имайки предвид че ще има и баирчета. Bastard, ако се чудиш къде се изгубих напоследък, претърпях нелепо произшествие със колелото на път за работа и си извадих рамото... :crap: Наложи се да прекарам 5 седмици с обездвижена ръка, което сложи прекрасен завършек на така или иначе "активната" ми вело-година... Решил съм да влизам във форма още преди пролетта и за лятото да съм top, само времето ще покаже. :agree:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Яну 01, 2009 11:18 am

Ivan_NL написа:Добре де ,защо избягвате толкова упорито изкачването Хладилника - Алеко? Токова ли се е скапал пътя? Иначе като баир според мен не е за пренебрегване.

ЧНГ, баце!
Баце криб вече ти е писал за Алеко, трасето е супер, ако се хасфалтира некой ден, ше стане любимото ми место за каране през работните дни (през почивните нагоре е лудница от коли), но в днешния си вид става само за байкове с амортисьор. :crap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Яну 01, 2009 11:23 am

crib написа:

Бате, Алеко съм го качвал преди много години с байк. Още тогава пътя за нищо не ставаше - павета, наноси по 5см пясък. Определено не е за шосейка.

Иначе сега тия баири ми хванаха окото:
Добринище - Хижа Гоце Делчев (11км път, 800м денивелация) - изглеждаше си стабилно качване, стръмничко на места
Банско - Хижа Бъндерица (14км, 900м денивелация) - пътя до х. Пионерска си е направо равен в сравнение с това.

И двата пътя са хасфалтирани началото на тая есен, затова са ми интересни. А най-хууото е, че могат да се вземат за един ден.

ЧНГ, баце!
Банско-Бъндерица (даже х.Вихрен) е добро, с бате Любо го правихме лятото. Отначало е малко ръбесто, пътя не е от най-добрите (за изкачването не е проблем, де) и на две места са преебали хасфалта за шибаната писта (не е много, де), определено е яко. Като наклон Пионерска е подобна, само дето беше малко по-кратко (и на двете места наклона върви 7-9%, само малки участъци до 10%). Ше го юрим таа година, живот и здраве! :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Яну 01, 2009 11:27 am

Grash написа:Здравейте и весели празници :santa:
За догодина, ако успея да влезна във форма съм ЗА ходене до морето. Относно тръгването в 4:00 часа, не е толкова студено, единствено на спускането от Вакарел към Ихтиман по магистралата ми се наложи да спра за малко, за да не умра от студ, но бях само по фланелка без ръкави :D Много искам пак да карам към морето, и именно през подбалкана. Не съм сигурен колко км са до Бургас по този път, но мисля че е доста за да се мине на един път, особенно имайки предвид че ще има и баирчета. Bastard, ако се чудиш къде се изгубих напоследък, претърпях нелепо произшествие със колелото на път за работа и си извадих рамото... :crap: Наложи се да прекарам 5 седмици с обездвижена ръка, което сложи прекрасен завършек на така или иначе "активната" ми вело-година... Решил съм да влизам във форма още преди пролетта и за лятото да съм top, само времето ще покаже. :agree:

ЧНГ, баце!
Доживех и ти да се появиш, явно годината ше е добра! Относно морето, тъй като и двамата сме го правили, виждам второто ходене да надгради нещо в сравнение в предното, затва се амбицирах да го направиме за един ден. :crazy:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот BluE_Magic » Пет Яну 02, 2009 2:53 pm

DstupidBastarD написа:Понеже, мили деца, шибаните новини редко идват сами, заедно с настъпване на шибаната зима, тъпото копеле се сдоби и с шибана настинка или нещо подобно шибано нещо. Начи, седим си в къщи, сърбам си чайче, киризим чат-пат пред щорите слънчевото време навънка, препсувам периодично зимата, правим жални опити да си сглобим тренажорчето и ровим вяло у интернета и една пътна карта за лефче от оемвито. Ето кво записах досега на едно лисче (молим запознатите с подробности да ме коригират, щото правим в момента съчинение по картинка):

[size=18]2. Браниполе (тука съм го писал условно като отправна точка) - Бяла черква (тва е некакъв нов конкурент на Пампорово) - около 25-27км, денивелация около 1500м.[/size]3. с. Храбрино - с. Бойково - 12,5км денивелация около 850м.

Спирам до тука, приятели, щото ми писна, па и да ви дам възможност да дадете компетентното си мнение, па некой може и да омеша теа отсечки в изчанчващо маршрутче с дължина до 150км. (ориентировъчно).

Моля да ми пишете когато идвате към Пловдив за да покараме и маршрута от брани поле до бяла черква ще е по добро да минете през куклен защото там има нов път баир много стръмен и нмного хубав а ако минавате през брани поле ще трябва да минете през кариерата а там пътя хич не е хубав пишете ми да ви покажа как се кара по нагорнище :)))))))))))
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Яну 02, 2009 6:11 pm

BluE_Magic написа:
DstupidBastarD написа:Понеже, мили деца, шибаните новини редко идват сами, заедно с настъпване на шибаната зима, тъпото копеле се сдоби и с шибана настинка или нещо подобно шибано нещо. Начи, седим си в къщи, сърбам си чайче, киризим чат-пат пред щорите слънчевото време навънка, препсувам периодично зимата, правим жални опити да си сглобим тренажорчето и ровим вяло у интернета и една пътна карта за лефче от оемвито. Ето кво записах досега на едно лисче (молим запознатите с подробности да ме коригират, щото правим в момента съчинение по картинка):

[size=18]2. Браниполе (тука съм го писал условно като отправна точка) - Бяла черква (тва е некакъв нов конкурент на Пампорово) - около 25-27км, денивелация около 1500м.[/size]3. с. Храбрино - с. Бойково - 12,5км денивелация около 850м.

Моля да ми пишете когато идвате към Пловдив за да покараме и маршрута от брани поле до бяла черква ще е по добро да минете през куклен защото там има нов път баир много стръмен и нмного хубав а ако минавате през брани поле ще трябва да минете през кариерата а там пътя хич не е хубав пишете ми да ви покажа как се кара по нагорнище :)))))))))))

Струва ми се, баце, че таа година ше се запознаем с тебе, щото некакси маршрутите около Пловдив идват най-добри, а ич не сме ги карали. Хем да ни покажеш как се кара по нанагорнище, отворко!
Значи, сега вече ше изпадна в откровено извращение, ма след толкова "празнични" дни нема как да бъда обвиняван и за това. Ето една доста интересна комбинация с около 180км и почти 5500м. денивелация (!!!) Като имам предвид, че досега не съм правил повече от 2800 в един ден (не, че не съм имал желание, де), тва просто прилича на качване на Луната. Ето за кво става на въпрос:
Старт от Перущица и през х. Върховръх до Чурен (може и само до хижата, за да спестим малко километраж), после обратно в Перущица, Брестовица - х.Бряновщица - Храбрино - х.Академик - Бойково - Дедево - х.Равнища (в нета пише, че не бачка, иначе може да се използва като междинна спирка, щото дотук вече баира ше е станал към 4000м.) - Първенец - Бяла черква. Който стигне до тука, мисла директно да го канонизираме! :angel2:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот BluE_Magic » Пет Яну 02, 2009 7:36 pm

Ок само да се стопли и ще ви покажа :)
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот naka76 » Пон Яну 12, 2009 6:24 pm

DstupidBastarD написа: Старт от Перущица и през х. Върховръх до Чурен (може и само до хижата, за да спестим малко километраж), после обратно в Перущица, Брестовица - х.Бряновщица - Храбрино - х.Академик - Бойково - Дедево - х.Равнища (в нета пише, че не бачка, иначе може да се използва като междинна спирка, щото дотук вече баира ше е станал към 4000м.) - Първенец - Бяла черква. Който стигне до тука, мисла директно да го канонизираме! :angel2:

За село Чурен наистина няма смисъл, просто си е загуба на време. За хижа Академика също отпада, освен ако не искате да си нарежите гумите по макадама преди да стане отново асфалт. От х.Здравец до Бяла черквабеше около 12 км с 300 метра деневилазия като половината от тях е в последния километър и половина. По-добрият вариянт е този да идите само до Копривките. От там слизате през Куклен, минавате през Асеновград и се качвате до село Яв(о)рово и хижа Руен. Така заформяте 5300 с горе долу същите колометри.

За един ден ли смятате да ги минавате?
Аватар
naka76

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Яну 14, 2009 2:01 pm

naka76 написа:
DstupidBastarD написа: Старт от Перущица и през х. Върховръх до Чурен (може и само до хижата, за да спестим малко километраж), после обратно в Перущица, Брестовица - х.Бряновщица - Храбрино - х.Академик - Бойково - Дедево - х.Равнища (в нета пише, че не бачка, иначе може да се използва като междинна спирка, щото дотук вече баира ше е станал към 4000м.) - Първенец - Бяла черква. Който стигне до тука, мисла директно да го канонизираме! :angel2:

За село Чурен наистина няма смисъл, просто си е загуба на време. За хижа Академика също отпада, освен ако не искате да си нарежите гумите по макадама преди да стане отново асфалт. От х.Здравец до Бяла черквабеше около 12 км с 300 метра деневилазия като половината от тях е в последния километър и половина. По-добрият вариянт е този да идите само до Копривките. От там слизате през Куклен, минавате през Асеновград и се качвате до село Яв(о)рово и хижа Руен. Така заформяте 5300 с горе долу същите колометри.

За един ден ли смятате да ги минавате?

Благодарско за инфото, баце! Са остава да издадеш тайната и за най-врлото изкачване, дето си го спести в темата у дира. Относно плановете ми, аз съм твърдо решен да се пробвам в един ден, но с възможност за почивка около 4000м. баир (мисла, че поне толкова ше направа ако съм в добра форма). Ше пусна покана до тебе и целата пловдивска група поне две седмици преди да караме там, в случай че искаш да покараш с нас. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот naka76 » Сря Яну 14, 2009 5:26 pm

DstupidBastarD написа: Са остава да издадеш тайната и за най-врлото изкачване, дето си го спести в темата у дира.

Язовир Калин! Не е асфалт (бетонена настилка) ама става. Надолу ще подрусва малко. ;)
Аватар
naka76

Мнениеот 4getcredo » Сря Яну 14, 2009 10:41 pm

naka76 написа:
Язовир Калин!

:naughty:

Изображение
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот naka76 » Чет Яну 15, 2009 12:29 am

4getcredo написа: :naughty:

Стига си плашил момчетата.
Аватар
naka76

Мнениеот TOYAGA » Чет Яну 15, 2009 12:41 am

Нищо страшно няма.
Дръж се земьо, шоп те гази!
Аватар
TOYAGA

Рейтинг: 1634

Мнениеот todor todorov » Чет Яну 15, 2009 9:54 am

Нака е прав - от всички качвания, които бяха споменати, язовир Калин е най-якото. Байк си трябва не само заради друсането надолу. С 53/39 отпред ще е голямо стискане на зъби :).
Прав е и за Бяла Черква - над Здравец си е каране по равно.
За всичко в Родопите - много е хубаво и има много комбинации стига да си ОК, че в един момент на картата ще има отбелязан асфалтов път, а пред теб ще има в най-добрия случай макадам. Стюпидбастард - ако все пак решиш пролетта да ходим натам знаеш, че аз съм ОК с подобни експерименти. Иначе има няколко варианта около Смолян, които ще съберат 3000 качване в една обиколка и то по сносен асфалт. За повече - малко по-настрани трябва да отидем. Например: http://www.grenoblecycling.com/2001-July.htm

;)
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот glass » Чет Яну 15, 2009 11:01 am

todor todorov написа:Нака е прав - от всички качвания, които бяха споменати, язовир Калин е най-якото. Байк си трябва не само заради друсането надолу. С 53/39 отпред ще е голямо стискане на зъби :).
За всичко в Родопите - много е хубаво и има много комбинации стига да си ОК, че в един момент на картата ще има отбелязан асфалтов път, а пред теб ще има в най-добрия случай макадам. Стюпидбастард - ако все пак решиш пролетта да ходим натам знаеш, че аз съм ОК с подобни експерименти. Иначе има няколко варианта около Смолян, които ще съберат 3000 качване в една обиколка и то по сносен асфалт. За повече - малко по-настрани трябва да отидем. Например: http://www.grenoblecycling.com/2001-July.htm

;)

Това за "малко по-настрани" е супер идея. И мисля че сега е времето да се мсили за нещо такова. Може и в "близка" Гърция. Идей много - въпрос на организация.
Аватар
glass

Рейтинг: 1344

Въпрос

Мнениеот Митко Ruse » Чет Яну 15, 2009 3:53 pm

Кво за Гърция?Ади още март докато тук не може да се кара.Тръгваме ли?Сериозно питам пичове.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Яну 16, 2009 5:45 pm

4getcredo написа:
naka76 написа:
Язовир Калин!

:naughty:

Изображение

Ааааа, велико, тва е като от мокрите ми старчески сънища, бе!!! :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Яну 16, 2009 5:58 pm

todor todorov написа:Нака е прав - от всички качвания, които бяха споменати, язовир Калин е най-якото. Байк си трябва не само заради друсането надолу. С 53/39 отпред ще е голямо стискане на зъби :).

;)

Живо-здраво, баце, и за много години!
Не искам да се правим на супер-герой и ше споменем скромно, че при мене ситуацията е 50/34, както и че съм оборудван с доста дебели гуми от мастър Дженко. Не знам дали ше е пролетта, но тва ше го карам, та ако ще ... ъъъ, ми ше го карам и тва си е. Както съм загорел за каране, баце, сега и на Луната да ме кажеш да караме, палим гумите и тръгвам!!! :crazy:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Яну 16, 2009 6:00 pm

glass написа:

;)

Това за "малко по-настрани" е супер идея. И мисля че сега е времето да се мсили за нещо такова. Може и в "близка" Гърция. Идей много - въпрос на организация.

Баце, има неква проява на Тасос на 2 и 3 май, аз викам да отвеем византийците и да донесем Купата на Герена! Образно казано, де. Айде, като се видиме (теа дни, надявам се), ше редим разни планове за бъдещето! :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Следваща

Назад към Други видове колоездене