Митко Ruse написа:И аз се интересувам за повече подробности.Някои писа, че това каране/пиша каране защото не знам какво е точно/било на 1 май.На 1 май има критериум от 15км. в Сливен за непрофесионалисти.
Митко Ruse написа:Нищо, че е 15км. то пак си е зор.На завоите се вземат с 15км. и после веднага дигаш 45км. а на всеки пет км. спринт с 55 или колкото можеш.На 2 май ще има и 50км. на сливенското летище.Има и награден фонд 100лв за първия и така до 6 то място.Ти както тренираш като професионалист можеш да изкараш нещо.Но за Тасос кой ще каже за какво става въпрос щото миналата година някакви баикари нещо ми говореха.Да не е някакъв туризъм.Тогава не ме търси.
DstupidBastarD написа:Митко Ruse написа:Нищо, че е 15км. то пак си е зор.На завоите се вземат с 15км. и после веднага дигаш 45км. а на всеки пет км. спринт с 55 или колкото можеш.На 2 май ще има и 50км. на сливенското летище.Има и награден фонд 100лв за първия и така до 6 то място.Ти както тренираш като професионалист можеш да изкараш нещо.Но за Тасос кой ще каже за какво става въпрос щото миналата година някакви баикари нещо ми говореха.Да не е някакъв туризъм.Тогава не ме търси.
Шосейното е на 02.05. в Тасос, поне така ми се струва. Като гледах беглото описание, изглежда много яко - 95км, към 1200-1300 метра данивелация, нема как да го сравним със сливеенското летище. Отиваме у Гърцияяяяяяяяяяяяяя, отиваме у Гърциииияяяяяяя, по дяволите футбола, отиваме у Гърцияяяяяяяяяяя!
Митко Ruse написа:Олеееее как се навивам.Гледах хотелите и съм изумен от ниските цени.Ферибота нещо пропуснах да видя.Ади още не съм обещал но като наближи време за резервации викаите.Росен Т.К. ми има телефона.Ние сме двама Русенски слончета.
Цени от лятото - Ферибот от Керамоти 16 евро за кола и 2 евро за човек в едната посока. Ферибота от Кавала е по скъп и е много неудобен само 2-пъти на ден беше. Доста е красиво мисля че си струва да се разходите, само един съвет аз минах през КПП Илинден защото мислех че през капитан петко ще ми трябва червен паспорт заради Турция, но се оказа че има транзит за Гърция. Зелена карта ако държиш ще ти даде застрахователя на гражданската аз специално си карах с мойта полица гражданска на която пише че важи за ЕС.
Анелия написа:....На 2-ри е шосейната обиколка. Аз мисля да участвам и в двете. За шосето обаче ще трябва да си вземем сликове. ....
Univer welo написа:Стартира се само с шосейни велосипеди
Митко Ruse написа:Много си прав.Една от грешките ми на световното бе, че не се аклиматизирах.Какво имаш в предвид за езикова бариера?Но все пак не се навивай много, че ще стане състезание.Виж за повече информация.Нали някои беше ходил.
Анелия написа:Ако имате нужда от превод, за да известите за участието си, ще ви го направя. Изпращайте на ЛС каквото има.
marsa написа:Евтинийка, и аз го смятам около тази сума, или малко над нея, но се страхувах, че непрофесионалното ми очо пропуска нещо![]()
Чувствам как ме чака едноседмична отпуска.
Аз лично си мисля, че загрявка по пътя (поне част от него) би била полезна, но пък има едни момент с багажите...
Какво мислите вие? Аз мисля, че обезателно ще се ходи, ако ще и да съм някъв статист
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта