Не знам, ама аз последния път като карах с вас (Драгоман) и в двете посоки докато бях наблизо само ми се изправяше косата как гумите ви са на ~5см един от друг и все ми минаваше през главата как двете капли на колегата минават през тебе... Бива ентусиазъм, ама нали ужким не сме професЕоналистиDstupidBastarD написа:Аз затва гледам да карам отпреде, та като паднем, никой да не ми е виновен.
, колелото си
.Митко Ruse написа:Миналата година и аз имах премеждие. На връщане от Казанлък бях в първата група от 12 човека попаднах в дупка /щото никои не ме я показа/ и разцентровах задната капла Докато отпусна задната спирачка и се отърся от шока групата замина /мисля не без умисъл/. Та да видиш как се кара сам 50 км. на вятър. Толкова ми бе причерняло и нервно, че не видях кога и къде съм изпреварил няколко човека та да пристигна 5-6ти.На състезанията мастърс /ветерански/ няма такива неща. Хората са бивши профита и карали стотици състезания и карат много точно. Ако е имало кофти ситуации то са били с такива като мене дето не са били профи. Тъкмо се научихме да караме в миналите вече 20-30 състезания и идва новата вълна Вие. Въпреки, че както карате/горе писалите/ така не става. Нито може да караш настрани нито само отпред и да се налапваш с вятър щото толкова добри карачи просто няма. Но при желание всичко се учи. Ади предлагаите хонорарите.
marsa написа:Не знам, ама аз последния път като карах с вас (Драгоман) и в двете посоки докато бях наблизо само ми се изправяше косата как гумите ви са на ~5см един от друг и все ми минаваше през главата как двете капли на колегата минават през тебе... Бива ентусиазъм, ама нали ужким не сме професЕоналистиDstupidBastarD написа:Аз затва гледам да карам отпреде, та като паднем, никой да не ми е виновен.
Иначе аз с шосейно не съм падал, още повече не съм участвал в такива карания засега... е, с Блейда миналата есен нацелих вратата на една мацка на Стамболийски, но се разминах със счупена ключица.
Принципно съм наплашен от разни инциденти и май предпочитам да ме духа, отколкото да смачкам някого/да ме смачкат... а и едва ли скоро ще ще стигна до професионални карания, така че...
А ако се лъзнеш тарикацкото е, че ше насъбереш колоната под формата на трофеи и белезиDstupidBastarD написа:Баце, тарикацкото като караш отпреде е, че ако оня отзад те закачи, малко те бута настрани, но той си пада. Тва му е якото да си пръв, особено па ако има и попътен ветрец.
, колелото си
.brumbar написа:Заминавай, той баира е още в началото на карането след него ще има още 150 км каранеи после, като се осъзнаеш, ще се молиш пак да те пуснем на завет в нашата групичка и тогава ще трябва лично да преговаряш с митничара за хонорара
Митко Ruse написа:Да бе и аз му се чудя на Васко за какво иска да кара с мен и да се обвързва с тактическа схема.Верно карали сме и друг път.Разрешно е да се кара в група.То вече и в триатлона разрешиха да се кара в група.Не е разрешено да помагат придружаващи коли или други хора освен на специално посочените пунктове.Ама не се вълнуваите от тези неща нали ще караме за тренировка и удоволствие.Аз се пускам защото закъснявам с подготовката си и да натрупам километри.
brumbar написа:Re Тъпото
Няма баце, Караме си мирно и дружно почти цялата дистанция. Осъществяваме социални контакти. По естествен път се разбиваме по групички според възможностите си. Последните 20-25 км. вече стават разкъсванията, като почваш да подушваш финала. Тогава, който има мерак върти на макс. В такива ситуации отркриваш резервите, които имаш и това е най якото, защото не си предполагал, че след 180 км си способен да подържаш 40-42 км.час примерно. Поне това ме кефи мене, ако имам сили и възможности ще натисна последните километри, по скоро да тествам себе си. Някои хора наистина карат само за класиране. Последния път имаше някакъв образ, който се лепна зад мене на финалния щурм. Не можах да разбера защо го направи, при положение, че през цялото време до финала мрънкаше да убивам темпото че щял да кара 300 км. на следващия ден, развали ми кефа. Накрая пристигнахме 3-ма души на финала, другите двама не си показаха носа отпред да ми вземат поне една смяна, ама в класирането ги писали преди мене. Знам, че бревета не е със сътезателен характер, но това не пречи който иска да си покара по-динамично от възприетата "крейсерска" скорост - 25км./час.
Приятелю, преди година и нещо не помня къде точно бях, но карах е-пич-но в източна България, бях спрял на банкета, некви батковци пърпореха с малка камионетка с 80-100 по иначе спокойното шосе, и тоя дебил до шофьора приближавайки нещо ми викна и се протехна да ме перне през прозореца, но за негово щастие се дръпнах... копелето явно не се сети, че ръката му щеше да си остане там, а мен най- много да ме бутне...tkpopov написа:Мен веднъж не събориха едни пияни копелета. Карах през нощта по посока към "Студентското градче" в Стара Загора. Тогава бях студент. Фарът ми беше с изтощени батерии, но задната светлина си работеше и за сигурност карах по импровизирания банкет на шосето по посока Богомилово. И някъде преди завоя към "Тракийския университет" една раздрънкана жигула се приближи към мен и усетих как някой без причина ми бутна колелото настрани. Не знам защо го направи тоя скапаняк. Разбирам да е имало причина, да съм му попречил с нещо, ама да се пресяга през прозореца, да ме събаря и да ми вика: "Умри мама ти да е..а", това е егати наглото поведение. Аз естествено паднах, а ония кретени запрашиха, без да кажат поне едно "извинявай". И резултатът от това бутане, беше съдран панталон, ожулени ръце и натъртен задник. За щастие на колелото му нямаше нищо, но инцидентът беше твърде неприятен. Е кажете ми тогава, в нормална държава ли живеем?
, колелото си
.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта