brumbar написа:Аз спирам, гордо го изваждам и припикавам кучето. Няма нищо по-унизително за едно псе да го припикае некое друго
notty написа:Аз пък се правя на Топ Гън И си го пръскам в движение с бидона, много ефективно-веднага се маха, обаче като минавам следващия път пак идва да го опръскам
notty написа:Sam_u_rai моля виж си pm-а
brumbar написа:Аз спирам, гордо го изваждам и припикавам кучето. Няма нищо по-унизително за едно псе да го припикае некое друго
Bolverk написа:Аз пък тук съвсем не съм съгласен. Кучетата са като циганите - даваш им помощи и те само стават повече и по-неприятни (да бе расист съм това очудва ли ви ?). Предпочитам здравата ръка да играе. Или помощното средство. От извесно време в кварталът ми се се наройли много кучета (зареди многото строежи и стройтелни работници, който само с кучета явно се разбират), който гонят всичко и аз в частност. Пробвах разни методи на сплашване абе махат се обаче следващият път пак налитат. Е реших че няма да се разберем така пред собсвеният ми вход да ме гонят кучета. Заредих се с едно готинко спрейче добре и на няколко пъти им разказах играта. И сега какво си мислите територията е моя не на някакви песове толкова.
Watanabe написа:brumbar написа:Аз спирам, гордо го изваждам и припикавам кучето. Няма нищо по-унизително за едно псе да го припикае некое друго
Абе, brumbar, не те ли е страх кучето да не налети на кремвирша?
rosty_sz написа:Кави са тея спрейове? Дайте малко инфо.
brumbar написа:rosty_sz написа:Кави са тея спрейове? Дайте малко инфо.
От ловно-рибарския си взех преди години един спрей. Обясниха ми, че действал на кучета и цигани - явно имам нещо циганско в рода, щот бая зор видях като се самообгазих в гаража.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта