stilo написа:Преди две-три седмици изпаднах в ситуация да изкатеря едно кратко баирче (около 30-метра), в което бях поставен в капана - "или качваш или падаш". На педали и най-ниска предавка задните гуми няколко пъти пребоксуваха и бях, аха-аха да въртя на място, но успях да мина. На спускане предвидливо слезнах от колото и с крачки от по -20-25 сантиметра успях да се спусна до по-поносим наклон.
Та възникна в мен въпроса: Какъв максимален процент баир може да се качи с тънките гумета на шосеен велосипед?
crib написа:бели искър, доволно стръмно и много шокиращо като го катериш за пръв път
marfi написа:Стеничката на драгалевци (веднага след площада по пътя за Алеко) някой знае ли колко е ? Къса е, но е зла и е на павета
retrobike написа:любимото ми хълмище![]()
е като патувате за кресна преди това около10км има отбивка за Ощава пътя е около 10км ии е с наклон около 20%
Neo_92 написа:retrobike написа:любимото ми хълмище![]()
е като патувате за кресна преди това около10км има отбивка за Ощава пътя е около 10км ии е с наклон около 20%
http://www.bikemap.net/route/296296?125 ... 7&z=15&t=0 баце за тва баирче ли става въпрос , то си е само 5 км и не е с 20 % , тея проценти повярвай ми са УНИКАЛНО много , просто 10 км и 20 % наклон си умрял , абсурд. То и колите ше пукнат.
TREK_fan написа:Тук е уместен въпросът,мисля,каква е най-голямата ви скорост,която сте правили на най-големият процент баир,качван от вас?
bokichaa написа:TREK_fan написа:Тук е уместен въпросът,мисля,каква е най-голямата ви скорост,която сте правили на най-големият процент баир,качван от вас?
...ааааа, а са да вив видим...![]()
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта