DstupidBastarD написа:Дайте транскрипция на обяснение как две гръцки коли, спрели на Ботевграцко шосе, да стигнат до Кулата, минавайки през София!
DstupidBastarD написа:Относно въпроса за днес, вчера се опитах да обясним на маляките, че на техно место бих минал по околовръстното, ма понеже не съм чел Дъглас Адамс в оригинал, знаех само как е "магистрала", "бутам къща" и "съпротивата е безполезна", та след 5-6мин. неловки усмивки, енергични ръкомахания в източна посока и очертаване на сектори до там, дето Витоша се снишава, за да може Сашко да я карети по-лесно с байка, стигнахме до консенсус аз да ходим да си се къпем вкъщи, а маляките да останат с надежда, че следващия туземец, който спрът, ше знае английски. Или поне гръцки. Искам да кажа, че не мога да отговора на тоа въпрос.
DstupidBastarD написа:Приятели, тъй като май ше липсвам неколко дена, давам въпросите за днес, утре и вдругиден сега:
1. четвъртък - ше запази ли след днешния етап Канчелара златната фланелка?
2. петък - защо КС не е в студиото до ЕС (обясненията да бъдат поне от два реда)?
3. събота - с колко секунди разлика Канчелара ше бие втория в "часовника" у Валенсия (може да се дават до три отговора)?
У неделя вероятно ше съм си тука. :
DstupidBastarD написа:Приятели, тъй като май ше липсвам неколко дена, давам въпросите за днес, утре и вдругиден сега:
1. четвъртък - ше запази ли след днешния етап Канчелара златната фланелка?
2. петък - защо КС не е в студиото до ЕС (обясненията да бъдат поне от два реда)?
3. събота - с колко секунди разлика Канчелара ше бие втория в "часовника" у Валенсия (може да се дават до три отговора)?
У неделя вероятно ше съм си тука.
DstupidBastarD написа:2. Защо КС не е в студиото до ЕС (обясненията да бъдат поне от два реда)?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 15 госта