BULLDOG написа:Говорят,че Богдан продавал скъпо,марар че аз като съм купувал оттам не ми е направило впечатление да е така.
BULLDOG написа:Говорят,че Богдан продавал скъпо,марар че аз като съм купувал оттам не ми е направило впечатление да е така.
Помисли пак
Изпратено на: 19 Сеп 2009 11:02
От: BULLDOG
До: did
Щях да споделя мнение след ъпгрейда,ама явно не е нужно.Не ме карай да опорочавам форума и идеята му.
Относно темата за магазините мисля,че е полезна.Тази седмица пак се изръсих 700лв за ъпгрейди.Мога да кажа кое откъде е и колко струва.
Прав ли съм?
BULLDOG написа:....И ти гарантирам ...
BULLDOG написа:...гарантирм,че....
BULLDOG написа:...да ти обясна в детайли
BULLDOG написа:...В никакъв случай не се доверявай
BULLDOG написа:...Прави ми впечатление,че тук идеята не е взаимопомощ а избиване на комплекси
аргументирай адекватно
Само ще ти кажа че има хора които ми стискат ръцете за мненията.
BULLDOG написа:Радвам се,че някой си е направил труда да ме цитира.
BULLDOG написа:Тук сме за обмяна на опит а не да си показваме на кой му е по-голям.
BULLDOG написа:Да така е.Толкова ми струват и затова не ми се дават 5 000+ за някакво шибано колело,защото колелото не прави колоездача.наскоро се убедих в това като гледах едно лапе от Пловдивския отбор как ми се пънеше и то не къде да е а на гребната.Не смятам да му се давам,ама хич.Все пак живота ми не се върти около колоезденето.Правя го просто за кеф.А колко такива кефове имам си е моя работа.Над 5 са.И във всичко съм на такова ниво.И ще докажа на много хора как с Измекярски Рънър ще съм на доста добро ниво.Аз вече доказвам на Пловдивчани де,за да не бъда голословен.
BULLDOG написа:Колело за 2000лв е шибано.Повярвайте ми.Все има какво да смениш по него.Моят Рънър до мемента ми струва 1200лв.До месец цифрата ще е 1400 някъде,до нова година 2800,ама знам какво правя по него.Защо който иска не дойе да покара с мен?Досега само един го направи.Колегата ximis.Само той събра смелост и се свърза с мен.И хората по гребната разбира се.
BULLDOG написа:Колело за 2000лв е шибано.Повярвайте ми.Все има какво да смениш по него.Моят Рънър до мемента ми струва 1200лв.До месец цифрата ще е 1400 някъде,до нова година 2800,ама знам какво правя по него.Защо който иска не дойе да покара с мен?Досега само един го направи.Колегата ximis.Само той събра смелост и се свърза с мен.И хората по гребната разбира се.
BULLDOG написа:Да много ме кефи да позирам с Рънър за 350лв,при положение че имам 3 коли.Децка ти работа.
krumbgf написа:BULLDOG написа:Ама пиши си не спирай требе некой да развеселява хората
krumbgf написа:Ама пиши си не спирай требе некой да развеселява хората
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта