za6tovsenamen написа:Кофеина им идва ударно. Е то точно това им трябва в тежките моменти. Иначе даже преди старта удрят кофеин на таблетки( в които сигурно има още доста неща)... но това камерите просто не го виждат.
DstupidBastarD написа:... и като сички ме изрезаха, ударих половин шише на неколко глътки...
Grash написа:DstupidBastarD написа:... и като сички ме изрезаха, ударих половин шише на неколко глътки...
Абе не са били баш сички![]()
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Айде сега по една бира, че поне се знай че всичко е естествено и няма кво да вреди..![]()
![]()
Дестилирана, баце, от това по- чисто нямаGrash написа:Пийте си само чиста водица... ако има такава останала на горката ни планета
Не че пия такава, аз се оставям в ръжете на чешмяната почти винаги, но какво и е на дестилираната, освен липсата на соли и др. глупости (в смисъл в тях ли е проблема)?PtD написа:Да не се повредиш от дестилираната, само...
marsa написа:но какво и е на дестилираната, освен липсата на соли и др. глупости (в смисъл в тях ли е проблема)?
did написа:Въобще не е задължително този сироп да се прави от царевица или нещо друго. Също не е вярно, че фруктозата е вредна - всъщност ако ядете плодове, приемате основно фруктоза.
Митко Ruse написа:Уфффф ама сте и двамата!!! Чели сме,че рецептата на колата е една от най-ревностните пазени тайни.То секретни каси, то три ключа, който се държат от различни хора и т.н..
През първите 10 минути в тялото постъпват 1 ч. л. захар (а това е максималната препоръчителна дневна доза!)
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта