Ух, ама пък преживяване беше до Свищов...
По тъмно в София беше по-топло отколкото слънчевото време по стария ботевградски път

. Пък насрещния вятър дето ме хвана, направо ме скъса! И най-вече той ми взе силите, та се отказах в Ловеч и си хванах рейс.
Най-готиното обаче беше в Ботевград как се набутах баш в циганската махала... И докато се гледахме странно със всички там, чух сърцеспиращ звук... Не, не беше циганин да ме гони , а нещо от сорта на "Прааассс... ФФФсссттттт , шляп шляп шляп.." Пръсна ми се вътрешната гума... Майка му и тръпка си беше

Слизам, всички ме гледат... дойде едно цинге да гледа, аз свалям задната гума, и кво да видя... 3-4 сантиметрова цепка на борда на външната гума

Докато сложих лепилото и лепнах лепенка да не ми изкочи външната гума, вече имаше около 10-ина цингета около мен, които с интерес наблюдаваха! Найприятния момент е че едно дрънкаше с някой дърт цинго на цигански.. Та очаквах я отзаде , я отнекъде другаде да ми подпъхнат некой пенис

Ама сложих думата, напомпах я малко , на бързо им пожелах приятен ден, и дим да ме няма.. След 5-6 преки влязох в един магазин, купих си игла и конец, закърпих външната гума, лепнах 2 лепенки и така до Ловеч. Ама там вече силите ме бяха напуснали окончателно, та реших да не се мъча, и оп на Маршрутката... Извозиха ме до Свищов, пих после компенсаторно за мъчителните километри по 1 бира за всеки 30 километра.. Но поне полях и на другия ден гордо , без почти никакви знания, си взех изпита с 4
Поне мога да кажа че спускането на Витиня определено си заслужава катеренето преди това
Та може да направим една разодка до там, да се покефим....
Ам айде, пък скоро ако имам други ентересни преживявания ще споделям
Best wishes, papi007

p.s. Ама един съфорумник е голям сънчо!!!