Мнение

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнение

Мнениеот Митко Ruse » Съб Окт 10, 2009 5:04 pm

Преди време четох това изказване на Хубенов.Габровски си пати от акъла.http://ubcbg.org/news/news.htmПочудих се но не стигнах до категорично мое заключение кой крив кой прав.Но сега след опита на Габровски да подобри рекорда се реших да попитам компететната публика на този многоуважаван от мене форум.Абе ко ше кажите за това изказване?
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Re: Мнение

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Окт 10, 2009 5:49 pm

Митко Ruse написа:Преди време четох това изказване на Хубенов.Габровски си пати от акъла.http://ubcbg.org/news/news.htmПочудих се но не стигнах до категорично мое заключение кой крив кой прав.Но сега след опита на Габровски да подобри рекорда се реших да попитам компететната публика на този многоуважаван от мене форум.Абе ко ше кажите за това изказване?

С уговорката, че не познавам лично нито Хубенов, нито Габровски, сметам, че изказването на Хубенов е доста точно. Да си бил на 20-21 години у про-тур отбор, а у разцвета на силите си да караш за Несебър, при несъмнения талант на тоа пич, тва може да е само от глупост. :smash:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Neo_92 » Съб Окт 10, 2009 7:14 pm

DstupidBastarD написа:
Митко Ruse написа:С уговорката, че не познавам лично нито Хубенов, нито Габровски, сметам, че изказването на Хубенов е доста точно. Да си бил на 20-21 години у про-тур отбор, а у разцвета на силите си да караш за Несебър, при несъмнения талант на тоа пич, тва може да е само от глупост. :smash:

Патриот бе баце , патриот. :D
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот Grash » Съб Окт 10, 2009 7:22 pm

И аз за характера на Габровски само лоши неща съм чувал... Нямало начин да се работи в екип с него. :dontknow:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Окт 10, 2009 7:31 pm

Neo_92 написа:
DstupidBastarD написа:
Митко Ruse написа:С уговорката, че не познавам лично нито Хубенов, нито Габровски, сметам, че изказването на Хубенов е доста точно. Да си бил на 20-21 години у про-тур отбор, а у разцвета на силите си да караш за Несебър, при несъмнения талант на тоа пич, тва може да е само от глупост. :smash:

Патриот бе баце , патриот. :D

Ако беше патриот, щеше да кара за Мамут-София, баце, а не за некви морски цървули. Тука поне щехме да му даваме редовно заплата. :xx(:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот BluE_Magic » Съб Окт 10, 2009 7:32 pm

Не е лесна и неговата . Особенно от догодина ще му давам зор :evil: :eyebrow: :D
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот mitk_ » Пон Окт 12, 2009 9:43 am

Аз съм го виждал веднъж направи ми впечетление, че си има самочувствие.
Карал в чужд отбор, предполагам като доместик сега бил в Несебър, кой сме ние да го съдим?
Според мен е прав !!! седат си дебелите дупета на топло, браузят по цял ден и накрая толко ми даде лечева, айде да не псувам че ще ме изтрият.
Аз лично се радвам че има все още талантливи хора в БГ от който може да научиш нещо.
mitk_

Рейтинг: 1210

Мнениеот Митко Ruse » Нед Окт 18, 2009 9:01 am

По тая тема се исках да напише нещо и Мърфи, който сперед мен е най-запознат.
Митко Ruse

Назад към Други видове колоездене