Inzagi написа:Имам въпрос към хорато които карат шосеини колела. Кое от всички колела е най добро
Inzagi написа:Мерси за помоща и съветите
Cube-a 58cm аз сам висок 178/~75 kg става ли за мене тоя размер
Inzagi написа:Мерси за помоща и съветите
TREK_fan написа:Inzagi написа:Мерси за помоща и съветите
Ами виж сега.Погледнах в линка и се очудих защо го дават 58 см размерът че има 56 см център-топ тръба на която е колчето за седалката.Моят TREK например е 56 см размер и си е център-топ 56 см.Аз съм 174 см и ми е перфектен,а за тебе мисля,че ще ти е комфортно 58 см колело.
Grash написа:TREK_fan написа:Inzagi написа:Мерси за помоща и съветите
Ами виж сега.Погледнах в линка и се очудих защо го дават 58 см размерът че има 56 см център-топ тръба на която е колчето за седалката.Моят TREK например е 56 см размер и си е център-топ 56 см.Аз съм 174 см и ми е перфектен,а за тебе мисля,че ще ти е комфортно 58 см колело.
Няма смисъл да се мерят самите тръби, какъвто размер го дават, такъв е. Specialized например всичките са така, заради специфичната си геометрия. И със сигурност не може да се каже категорично кой размер е за него. Но ако трябва приблизително, като насока да се определи размер, то определено за 178см 58 е голямо, т.е. 56 би трябвало да е ок
BluE_Magic написа:Вие хора добре ли сте 58 см колело се кара от хора над 190см според мен 52-53 ръст ще е най добре виж това според мен неможеш да намериш по добро колело от него http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... ng=2&order[]=price|desc
или за по малко пари..
http://www.sprintmaxcom.com/e-shop/inde ... ng=2&order[]=price|desc
BluE_Magic написа:Ти си знаеш човек ,но според мен земеш ли по голяма от 54 размер ще се прецакаш
DstupidBastarD написа:BluE_Magic написа:Ти си знаеш човек ,но според мен земеш ли по голяма от 54 размер ще се прецакаш
Баце, по-добре кажи на треньора си или койтотамвиизбираколелатанаотбора да земе да попрочете тва-онова за колелетата и да не ви учи на глупости!
Съжалявам, че ще те разочаровам, но ако това беше принципно вярно, расмери нямаше да има. Кво значи колкото е по- събрано? Няма пречка да се направи велосипед с междуосие = диаметъра на каплата + 1см да речем. Колкото по- събрано, толкова по- изправена стойка. Колкото по- дълго, толкова по- наведена, но по- напрегната.BluE_Magic написа:колкото ти е по събрано колелото толкова е по добре
ТИТАН написа:Ти си за 48 според мен.Аз карам с 52 и съм висок 177см.
BluE_Magic написа:Само едно нещо последно ще ви кажа колкото ти е по събрано колелото толкова е по добре нема смисал повече да говорим и да ходя да питам некви разбирачи от америка тва го знае секо хлапе незнам вие сега на кви се правите и съм сигурен че поне 50% от тук го знаят това нещо![]()
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта