TREK_fan написа:Pearl Izumi CycloneС тези съм карал,както и с едни Перформанц и ми беше комфортно топличкоо.Ех,в Юта по ски пистите ми се намокриха,ама все пак не са за ски!
А да ви питам бацета какво обличате под коло-якенцето,някво много тънко поло или нещо друго?Потите ли се много като карате на студ?
Neo_92 написа:Вчера Райко ми показа некво супер тарикатско нещи - някво като блуза с дълъг ръкав , цялото на дупки, някви ромбовидни много малки , ако не се лъжа беше някво като вълнено , дебело около 1 мм , та целта на тва нещо е като сложиш отгоре примерно ветровка да задържи отдолу малко въздух който затопляш много бързо , почти моментално и така да ти е топло постоянно. Можете да идете и да го видите , черно е и цената не беше висока , не помня точно колко.
TREK_fan написа:Neo_92 написа:Вчера Райко ми показа некво супер тарикатско нещи - някво като блуза с дълъг ръкав , цялото на дупки, някви ромбовидни много малки , ако не се лъжа беше някво като вълнено , дебело около 1 мм , та целта на тва нещо е като сложиш отгоре примерно ветровка да задържи отдолу малко въздух който затопляш много бързо , почти моментално и така да ти е топло постоянно. Можете да идете и да го видите , черно е и цената не беше висока , не помня точно колко.
Де му е магазина на тоз Райко?
vlassadar написа:ПичОве, бе тук съм пред поредната ми ТНТМ разработка на тема "зимна маска за дишане с топлообменник" Другата част от байкърите зимата им е все тая, но при шосейното дишането е много по-учестено, та си мисля че ще ви е интересно да видите и да помислите върху това: http://www.psolar.com и вариантите да проимате такова нещо тук. Пращах на Пробайк инфо, но май нямат никакъв интерес да го намерят и внесат. Вдишаният въздух според рекламата им съдържа собствената ви топлина, както и влагата, които току-що сте издишали. До -50 са го тествали юзърите, по-студено не е имало
Мойта самоделка представлява паралелепипед от медни жици, хаотично сложени, остава да го пришия към маска от полар или неопрен така че да дишам само през "туй ньещо" Предварителните проби показаха много обещаващ резултат, така че оригиналната маска ще трябва да работи много добре.
Естествено, някой ако може да докара дотук такава, да ми пише, може да се запиша за 1 маска
TREK_fan написа:Pearl Izumi CycloneС тези съм карал,както и с едни Перформанц и ми беше комфортно топличкоо.Ех,в Юта по ски пистите ми се намокриха,ама все пак не са за ски!
А да ви питам бацета какво обличате под коло-якенцето,някво много тънко поло или нещо друго?Потите ли се много като карате на студ?
Grash написа:Особенно като добавим, че на 1300 метра надморско равнище температурите са от поряъка на -5 -7 в момента...
BluE_Magic написа:ТК ти от каде ще ги зимаш тея ракавички искам и аааззз
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта