Ozzie написа:и аз това се чудя
с какви скорости карате, че да усетите 2 гр. дисбаланс в колелото?
stilo написа:А на колко сантиметра настрани е позволено да си монтирам компютъра от лапата, така че да не ми тегли кормилото на съответната страна?
Или да сложа втори компютър от другата - за противотежест?
BluE_Magic написа:stilo написа:А на колко сантиметра настрани е позволено да си монтирам компютъра от лапата, така че да не ми тегли кормилото на съответната страна?
Монтирай го на лапата
stilo написа:BluE_Magic написа:stilo написа:А на колко сантиметра настрани е позволено да си монтирам компютъра от лапата, така че да не ми тегли кормилото на съответната страна?
Монтирай го на лапата
Бе то 'убу, ама като го туря на лапата образа му се завърта на 90 градуса обратно на ЧС. И почва нещо много да ме боли врата
TREK_fan написа:Moнтира се на която спица ти хареса
stilo написа:TREK_fan написа:Moнтира се на която спица ти хареса
Ааа, не така...в шосейното колоездене няма случайни неща![]()
защовсена-той си знае-...а не трябва ли да е максимално близо до шината, че ето - подскача?
za6tovsenamen написа:
Ето една схема на каплата на Митко. Всичко по нея е точно, може би единствено да съм объркал ЛЕКО наплитането. Виждат се 12-те спици. Там където е винтилът е единия връх на вписания в окръжността равностранен триъгълник. Отсечка ВМ е медиана в триегълника(разделя АС на две равни части). В същия момент точка М лежи на спица номер 4(на чертежа спиците не са обозначенис номера, защото незнаех кой от къде започва да брои
).
=> магнита трябва да е точно там, където е точка М.![]()
Grash написа:А за любителите на високи скорости, да се направи специална капла, на която всичките спици да са магнитни
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта