marsa написа:Да обобщим за утре:
8:30 - срещата е на Ариана (предлагам който може да дойде поне десетина минути по- рано, че викам да направим някоя и друга панорамна снимка на групата)
9:00 - marfi вероятно ще е на караулката на Люлин, ако не е предпочел първата среща. Който иска може да чака и там.
От там е ясно: Метро, през Божурище към Брезник и Трън, десно към баирчето за Драгоман, после през Годеч, Искрец, Своге, Н. Искър и у дома:
http://www.bikemap.net/route/284042
Аз утре ще дойда на срещата и ще ви изпратя до караулката, са съжаление май сезона за мен е приключил, вчера още на 5км по равно глезена ми запука.
Grash написа:....., но ако по някаква причина се забавя...
marsa написа:Май само аз съм изпускащия![]()
HELLBOY73 написа:
но неделя няма да се оставя на умората да ме тръшне.
някой неква идея накъде ще може да се кара
Ууу, срам, как те забравихstilo написа:marsa написа:Май само аз съм изпускащия![]()
и аз бацеееее![]()
![]()
![]()
Не дойдох на изпроводяка, защото само щеше да излъжем на снимката че ще карам.
marsa написа: ...искам да видя мойто любимо дефиле
stilo написа:Не бе зле когато е таква голяма група да има съпатстваща кола отзад - къде с провизики, къде с гуми и малки севризни дейности, но най-вече за защита от устремили се камикадзета. Моята жена би изпълнила такава мисия, но няма книжка.
marsa написа:ако днес сте били на Драгоман всички заедно, значи сте се изчаквали много. Т.е. тази кола няма как да я с всички.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
stilo написа:HELLBOY73 написа:
Неделя сутрин поемам към Ярема ... с обръщане в Ковачевци.
sportacus написа:Първо да споделя че се радвам че на сбирките вече идват все повече привърженици на шосейното колоездене – както начинаещи, така и ветерани. Похвално!!!
Техническа информация за днешното каране:
Информацията е регистрирана с GARMIN EDGE 705
DstupidBastarD написа:stilo написа:HELLBOY73 написа:
Неделя сутрин поемам към Ярема ... с обръщане в Ковачевци.
В коя част от сутринта, баце? Ако е около 9 и после, ше ти правим компания. Как ти се вижда тръгване в 9-9,30 от Ст.град?
stilo написа:
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта