TOYAGA написа:Абе... Морени гледам го закопчаха и го прибраха веднага. Винокуров като е с положителна проба що не е в затвора?
Двоен стандарт, спонсорски пари, али -бали.....

TOYAGA написа:Абе... Морени гледам го закопчаха и го прибраха веднага. Винокуров като е с положителна проба що не е в затвора?
TOYAGA написа:Я малко да разведриме обстановката...
Кво ше кажете за Солер?![]()
![]()
Нема такъв идиот! Почва да ми се превръща в любимец с тоя нечовешки стил дето бичи!
jivkonik написа:Някой правил ли е сметка коя марка велосипед има най-много етапни победи в сгашния Тур?
TOYAGA написа:jivkonik написа:Някой правил ли е сметка коя марка велосипед има най-много етапни победи в сгашния Тур?
Specialized - 4
Cannondale - 3
Cervelo, Colnago, BMC - 2
Ridley, Look, Giant, Trek, Wilier - 1
Жълтата фланелка е с Trek, точките с Cannodale, зелената със Specialized
TOYAGA написа:Я малко да разведриме обстановката...
Кво ше кажете за Солер?![]()
![]()
Нема такъв идиот! Почва да ми се превръща в любимец с тоя нечовешки стил дето бичи!
Alpina написа:http://sportni.bg/?tid=40&oid=1077911
TOYAGA написа:Май не им се кефиш ноо-ноо не германците, а?
jivkonik написа: Французите са ми точно през... сеира в Тура... сеира в Либия ... карам с френски ПЕДАЛИ, имам и френска КОЛА... От ПЕДАЛИТЕ съм доволен...
TOYAGA написа:jivkonik написа: Французите са ми точно през... сеира в Тура... сеира в Либия ... карам с френски ПЕДАЛИ, имам и френска КОЛА... От ПЕДАЛИТЕ съм доволен...
Ясно, ясно... не ти е лесно!
TOYAGA написа:Grash написа:Аз викам БКС да поемат властта, така няма да има допинг... и колоездене.
Тц!Според великия коментатор Станчев/Ставрев, без допинг не може, така че ше има само допинг... без колоездене.
Grash написа:Аз викам БКС да поемат властта, така няма да има допинг... и колоездене.
qvkata написа:Абе то няма почти спорт без допинг обаче п******е само рушат колоезденето.Тапи французи.Виждат че немогат да карат и казват щом ние неможем и другите няма да могат.Расмусен си каза човека че е бил в мексико наистина и че няма никой доказателства че е бил в Италия.Искам другата година само французи да са никой няма да гледа повече
jivkonik написа:А Честито!![]()
Reports say Soler latest to test positive
Eurosport | Fri, Jul 27, 23:22
Juan Mauricio Soler of the Barloworld team reportedly tests positive for a substance, as yet unidentified, from a sample taken after stage 14 of the Tour de France.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта