BG-Rider написа:ВИЖ кондукторе, купи си едно конче на дъги, вземи си папурови стръкове, па се люлей и се посмей на воля! Нали само от една рамка всичко зависи!!!
Ако верно бях станал кондуктор... Докарват се по 1000+ на месец, ама трябва яко връзки и рушвети.BG-Rider написа:ВИЖ кондукторе...
bikerider написа:@TOYAGA: batman беше по-колоритен![]()
TOYAGA написа:bikerider написа:@TOYAGA: batman беше по-колоритен![]()
Същата маймуна е...
Мъро написа:Бати, вързахте му се на иронията. По-зле сте и от него
Какво е "ремарк"? Да не си искал да кажеш ремарке?BG-Rider написа:Браво бе ДЕЦА, май детската градинка с лудорийките и дяволийките още ви е много близка.![]()
Явно само ви бива в празните ремарки и ненужни коментарии и цинизмите.
sto100jan написа:Спринт-Мринт , няма значение , щом върши работа . Един колега кара Крос Ароу , и не може да се нахвали , а и той е голям и тежък човек . Драг Маратона , също е супер за целта . Малките плочи , които им слагат , наистина се усещат като недостатък , и това не е моя , или на някой друг прищявка , както ме репликира някой академик , а просто така се прави . Заради размера на предните венци Хакера , например се води сити байк , а не МТБ , така че , въпреки че им е по-лесно , нашите производители ще трябва да слагат , каквото трябва за такива велосипеди , а не каквото им е под ръка в момента . Между другото , карах Блейд , и въпреки че съм свикнал на твърдаци , тва много друса .
jivkonik написа:Админ предполагам не би имал против да я публикува в статиите на сайта.
Не си писал колко са ти тежки торбите.bikerider написа:@BG-Rider: смятам да направя фитнес-туър до морето през септември (да речем Силистар през Родопите и Странджа). Има ли в твоя пететажен (ъъъъ пардон 6-месечен) магазин нещо подходящо и ако да - каква му е цената? Моля дай пълна спецификация на компонентите. Висок съм 1.85, тежа около 98кг. Благодаря предварително.
Еййй, голяма любофффф, голямо чудо!TOYAGA написа:jivkonik написа:Админ предполагам не би имал против да я публикува в статиите на сайта.
Има си хас! Адвокат да откаже безплатен обяд!
NovemberCharlie написа:Еййй, голяма любофффф, голямо чудо!
TOYAGA написа:NovemberCharlie написа:Еййй, голяма любофффф, голямо чудо!
Нещо пренебрегнат ли се чувстваш?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта