каква средна скорост държите

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: каква средна скорост държите

Мнениеот DstupidBastarD » Нед Юни 14, 2009 5:29 pm

Митко Ruse написа:Хи хи хи какви закани си разменят!!!!

Тц, тц, тц, като Митко не може да дойде на Вакарел, ше требва да занесем Вакарел при Митко. Сряда по план требва да съм в Русе, баце, ше носим и цеца, да направим бърз преглед на русенското колоездене. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот sportacus » Нед Юни 14, 2009 5:33 pm

DstupidBastarD написа:
Митко Ruse написа:Хи хи хи какви закани си разменят!!!!

Тц, тц, тц, като Митко не може да дойде на Вакарел, ше требва да занесем Вакарел при Митко. Сряда по план требва да съм в Русе, баце, ше носим и цеца, да направим бърз преглед на русенското колоездене. :popcorn:

Баце добре е че предупреждаваш, да не вземе Митко да е неподготвен нещо. Я курбел, я нещо друго. :smokin:
Аватар
sportacus

Рейтинг: 2000

Мнениеот brumbar » Нед Юни 14, 2009 6:53 pm

То така е модерно напоследък - караме на разменни начала. Днеска Тошето пристигна в Ст.З и на бърза ръка опаткахме една Бузлуджа :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 15, 2009 6:21 am

brumbar написа:То така е модерно напоследък - караме на разменни начала. Днеска Тошето пристигна в Ст.З и на бърза ръка опаткахме една Бузлуджа :D

Баце, таа сутрин старшина Красимир Костов от пътна полиция каза, че ремонтирали Шипка и движението било отклонено през Крън и Бузлуджа, та в тоа ред на мисли, вчера зехте ли си дозата витамини? :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Пон Юни 15, 2009 6:45 am

Витамини пием всекакви и по всяко време :^:
Първоначално бяхме замислили да отидем и до връх Шипка, че да дадем на Тоше да гръмне веднъж с топчето, ама заради движението на колите и бурния вятър се отказахме и се пуснахме на обратно /Тоше спуска като Салволдели :bigeyes: - ястребче/
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 15, 2009 6:50 am

brumbar написа:Витамини пием всекакви и по всяко време :^:
Първоначално бяхме замислили да отидем и до връх Шипка, че да дадем на Тоше да гръмне веднъж с топчето, ама заради движението на колите и бурния вятър се отказахме и се пуснахме на обратно /Тоше спуска като Салволдели :bigeyes: - ястребче/

Мани, баце, Туше е луд! Един път се опитвах да карам след него (но на дистанция от един поглед) от Белмекен към Юндола и за една бройка да се врежем у едно стадо овце. Туше не знам как мина, прескочи ли ги, под пех ли, между тех ли, просто мина, а пред мене се изпречи стена от руно, вимета и "беееееееее". Само бате Любо спуска като Туше, а и бате Стефчо оня ден се сурна с 1000 от Клисура към Сапарева баня. :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Пон Юни 15, 2009 7:40 am

DstupidBastarD написа:Само бате Любо спуска като Туше, а и бате Стефчо оня ден се сурна с 1000 от Клисура към Сапарева баня. :clap:
За други не знам, но бате Стефчо отдавна съм се отказал да го гоня надолу при каквито и да било обстоятелства :bowdown:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Пон Юни 15, 2009 10:15 am

Как ще ме гониш, аз съм 200 кила и надоле съм бърз :rofl:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 15, 2009 6:55 pm

Начи, от днес имаме нов световен рекорд на отсечката Сестримо-Белмекен - 1:40 за 25,4км (за тъпото копеле, т.е. мен) - средна скорост от 15,1км/ч и 1:37 за бате Любо (той си засича по алтернативен маршрут). Треперете, колеги, намираме се в супер-форма! :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот todor todorov » Пон Юни 15, 2009 7:45 pm

DstupidBastarD написа:Начи, от днес имаме нов световен рекорд на отсечката Сестримо-Белмекен - 1:40 за 25,4км (за тъпото копеле, т.е. мен) - средна скорост от 15,1км/ч и 1:37 за бате Любо (той си засича по алтернативен маршрут). Треперете, колеги, намираме се в супер-форма! :^:

:bowdown: :bowdown: :bowdown: :bowdown:
todor todorov

Рейтинг: 1680

Мнениеот brumbar » Пон Юни 15, 2009 7:52 pm

DstupidBastarD написа:Начи, от днес имаме нов световен рекорд на отсечката Сестримо-Белмекен - 1:40 за 25,4км (за тъпото копеле, т.е. мен) - средна скорост от 15,1км/ч и 1:37 за бате Любо (той си засича по алтернативен маршрут). Треперете, колеги, намираме се в супер-форма! :^:

Баце, туй на спускане ли :peace:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот sportacus » Пон Юни 15, 2009 8:09 pm

Така: Понеже баце Росен е прекалено СКРОМЕН не споменава как 6 пъти му пада веригата ...... което както се сещате - прецаква темпото, губят се секунди и тн. Та с една дума времето от 1:40 дори още днес беше под 1:40 ....... но понеже въпроса е принципен баце Росен цитира какво показва компютъра.
Колкото до мойто време - аз просо засичам от по друга точка на старт и затова имам 2-3мин надолу. Да не си помислите че пък баш на Белмекен ще бием "ЛОКОМОТИВА".
Но така или иначе +/- 2-3 мин верно сме в супер форма ........... незнам на часовника какво ще ви прави баце Росен ........ аз ще проспусна за да има медали и за другите :D
п.с. Графиката показва пиковете по трасето!
Последна промяна sportacus на Пон Юни 15, 2009 8:25 pm, променена общо 3 пъти
Аватар
sportacus

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 15, 2009 8:12 pm

Така, след като изпълзех от ваната, вече мога да бъда малко по-обстоятелствен. Сметам и че ми се полага, де. Начи, бате Любо още снощи излезна с оферта за Белмекен, ма аз понеже съм бивш ритнитопковец, съм киризил как испанците прават гол след гол (е, поне до чътвъртия успех да издържим преди да припаднем кротко) на Нова Зеландия, та съм пропуснал тоа момент. Разбира се, ранното заспеване има интересно и напълно логично следствие - ранно ставане, ранно пускане на компютора и ранни пазарлъци с бате Любо. Всъщност, пазарлък не е имало, не е имало случай да се каже "Белмекен" и некой от нас да каже "ми, не", просто се уточнихме за практическите измерения на пътуването и понеделнишкия шопинг из софийските бутици. После бате Стефчо ни пожела "лек път" или нещо подобно, което ние разбрахме като "без рекорд да не се връщате" и си бихме камшика към Сестримо. Път, тва-онова, малко плюскане в колата, много трохи по пода, степче с таурин у шишето на Изостар (тва е тайната на моя успех днеска, както и още нещо) и към 12,30 успешно захапахме баиро. Аз си засичам от мостчето, дето е при отбивката преди самото село, щото ми се вижда най-ниската точка в района (денивелацията до горе ми се върза днес 1510м за 25,4км), бате Любо - малко по-иначе. С поуките от миналия път (когато се провалих тотално и едвам стигнах за 1:52, а бех тръгнал за 1:35 минимум), сега зехме консервативно начало, а лек западен ветрец ни подпираше майсторски в гърба (поне до караулката на Чаиро) и карахме първите 11-12км с около 14-15 (което се запази практически и до края).Казвал съм го, но ше го и напиша, тука резервите в подобрението поне на мойте времена е във втората половина на карането, там се провалях досега драматично. Тоа път уцелих некво правилно каране, а бате Любо с най-лека предавка 39/25 немаше голем избор и драпаше на педалите през по-големата част от пътя. Разбира се, тука нема как да пропусна да отбележа, че компакта е най-доброто, измислено от Човека нещо, некой истински гений го е изобретил, златни му ръце и Год блес хим! Еми, баира си го знаете, просто караш, караш, караш и натиска, натиска, натиска педалите, а накрая стискаш, стискаш и стискаш зъби, докато не минеш под жиците и най-красивия лев завой на светъ и сичко свърши. Е, за да е пълен кефа днес, решихме да ударим малко празненство в Юндола и после да му мислим как ше се връщаме. Бира, кебапчета и пасти на кило, а после с 10 наобратно. Бавното каране има едно големо предимство, бацета, можеш да дишаш бавно витаминозния белмекенски и по-скоро юндолски въздух. Нема нищо по-хубаво от миризмата на юндолската гора след интензивна сеч, приятели, от мене да го знаете! Как и да е изкретахме и наобратно, врътнахме стотина км днес с около 2400 баир, бихме сички рекорди (бате Любо би соблствения си с над 10 минути!!!) Аз бих моя точно с 5 и както и тръгнало, следващото ми каране требва да е 1:35, а после ше гоним психологическите час и половина, а след тва отивам да карам на Марс! Сега приключвам, приятели, тоа увлекателен и самохвален пътепис, щото се появи мама с цела голема чиния омлет с адски много шунка и кашкавал. Аммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммммм! :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Юни 15, 2009 8:15 pm

sportacus написа:

Така: Понеже баце Росен е прекалено СКРОМЕН не споменава как 6 пъти му пада веригата ...... което както се сещате - прецаква темпото, губят се секунди и тн. Та с една дума времето от 1:40 дори още днес беше под 1:40 ....... но понеже въпроса е принципен баце Росен цитира какво показва компютъра.
Колкото до мойто време - аз просо засичам от по друга точка на старт и затова имам 2-3мин надолу. Да не си помислите че пък баш на Белмекен ще бием "ЛОКОМОТИВА".
Но така или иначе +/- 2-3 мин верно сме в супер форма ........... незнам на часовника какво ще ви прави баце Росен ........ аз ще проспусна за да има медали и за другите :D

След малко ще сложа графиката (за протокола)

Мерси много, баце, че го спомена, тва за веригата. Аз го бех написал, но понеже опитно установих, че ед0ва ли съм загубил повече от минута-минута и малко, реших да не се правим на циганин за тва време и оставих така. Тамън да имам резерв за подобряване другия път. Като си с байка. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Пон Юни 15, 2009 9:22 pm

DstupidBastarD написа:... Бира, кебапчета и пасти на кило, а после с 10 наобратно...
:bigeyes:
Вие пък да не видите нещо... :D :agree:
:beer:
Аватар
bokicha

Мнениеот stilo » Пон Юни 15, 2009 9:34 pm

Размечтахте ме...за рекордни кебапчета :beer:
Аватар
stilo

Мнениеот brumbar » Пон Юни 15, 2009 10:11 pm

Тъй, Бацета... давайте да правим некакъв план за тоя "спортен" лагер, дето го приказваме от пролетта насам. Предлагам да си изберем някоя седмица от Юли и да си заплюем петъка, съботата и неделята за каране. Аз ще гледам да си освободя тоз въпросния петък, Т.К да си довърши оградата на село, кой квото има да върши да го свърши и да ходим да катерим баири :beer:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот brumbar » Пон Юни 15, 2009 10:16 pm

sportacus написа:незнам на часовника какво ще ви прави баце Росен ........ аз ще проспусна за да има медали и за другите :D

Баце, как ще се отказваш, отде ще търсим някой със сребърна брада сега, та да му дадем медала. Като гледам аватара ти добра ти е стойката, само некви дрехи си сложи и идвай :agree: Иначе как ще се родят легендите за Златния Зъб, Сребърната Брада и баце Бронзови Очи :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юни 15, 2009 10:57 pm

Като Ви чета за вас май само баирите са каране.Вчера си направихме яко каране като за рекорд.За пръв път се изпъваме така тази година.Тали трябваше първо да потренираме разните там елементи.Та карахме четирима 100.4км. с 800м. изкачване.Верно още отслабвам и нещо подцених карането и не ядох правилно.Единия от нас до половината вземаше смени и към 70км. умря.Та с голям зор направихме 30км. средна.За мое оправдание мога само да кажа, че вятъра бе отвратителен-страничен променлив и на пориви затова и доста силен.Уж можем да караме на смени но нещо не помогна особенно.А не сми спирали и вода само по два бидона.Та чакам Росен да видя дали не можем да караме и е вече време за спринцовките/шега/.
Митко Ruse

Мнениеот Митко Ruse » Пон Юни 15, 2009 10:59 pm

brumbar написа:
sportacus написа:незнам на часовника какво ще ви прави баце Росен ........ аз ще проспусна за да има медали и за другите :D

Баце, как ще се отказваш, отде ще търсим някой със сребърна брада сега, та да му дадем медала. Като гледам аватара ти добра ти е стойката, само некви дрехи си сложи и идвай :agree: Иначе как ще се родят легендите за Златния Зъб, Сребърната Брада и баце Бронзови Очи :D

Нещо не стоплям кви легенди.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юни 16, 2009 6:16 am

brumbar написа:Тъй, Бацета... давайте да правим некакъв план за тоя "спортен" лагер, дето го приказваме от пролетта насам. Предлагам да си изберем някоя седмица от Юли и да си заплюем петъка, съботата и неделята за каране. Аз ще гледам да си освободя тоз въпросния петък, Т.К да си довърши оградата на село, кой квото има да върши да го свърши и да ходим да катерим баири :beer:

Баце, дай да го правим втората половина на юли, дори в края, че бате Любо май нема да може по-рано да се освободи. Мойто предложение си остава за Юндола, х. Смирненски на Белмекен или Велинград, наоколо са се планини. Офертата на Туше за Смолян също е яка, ма немаше неква конкретика. Може сега да се уточним теоретично кога, къде и как да стане и да остане само да натиснем спусъка. Като му дойде времето. :idea:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юни 16, 2009 6:17 am

Митко Ruse написа:
brumbar написа:

Нещо не стоплям кви легенди.

Педераски легенди, баце, педераски. :nuts:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Вто Юни 16, 2009 8:24 am

DstupidBastarD написа:
Баце, дай да го правим втората половина на юли, дори в края, че бате Любо май нема да може по-рано да се освободи. Мойто предложение си остава за Юндола, х. Смирненски на Белмекен или Велинград, наоколо са се планини. Офертата на Туше за Смолян също е яка, ма немаше неква конкретика. Може сега да се уточним теоретично кога, къде и как да стане и да остане само да натиснем спусъка. Като му дойде времето. :idea:

Аз съм за края на Юли - за да мога да гледам как Контадор печели Тура :agree:

DstupidBastarD написа:Педераски легенди, баце, педераски. :nuts:

Нема страшно бацета, ще спим в различни стаи :D
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юни 16, 2009 8:27 am

DstupidBastarD написа:Педераски легенди, баце, педераски. :nuts:

Нема страшно бацета, ще спим в различни стаи :D[/quote]

Не знам, баце, не знам, ние с бате Любо си спим в една стая, не знам как ше се впишеш в "лагера". :eyebrow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот sportacus » Вто Юни 16, 2009 8:47 am

DstupidBastarD написа:Не знам, баце, не знам, ние с бате Любо си спим в една стая, не знам как ше се впишеш в "лагера". :eyebrow:

............по някой път и Бокича го "включвчме" .......... :rofl: ........... приобщаваме :rofl: :rofl: :rofl:
Аватар
sportacus

Мнениеот bokicha » Вто Юни 16, 2009 9:39 am

:love:
Аватар
bokicha

Мнениеот Митко Ruse » Вто Юни 16, 2009 10:56 am

Аз ще даида с условие, че ще спя с Бръмбара.
Митко Ruse

Мнениеот did » Вто Юни 16, 2009 11:05 am

:offtopic:

Абе, отдавна ми прави впечатление... "баце тва", "баце онова", "искам да спя с бръмбара"...

"Другите внидове колоездене" нещо много странни почват да стават ;)

Крайно време ви е да си навъдите и road-bike girls :D

:D :beer:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Юни 16, 2009 12:57 pm

did написа::offtopic:

Абе, отдавна ми прави впечатление... "баце тва", "баце онова", "искам да спя с бръмбара"...

"Другите внидове колоездене" нещо много странни почват да стават ;)

Крайно време ви е да си навъдите и road-bike girls :D

:D :beer:

Нема шосейкаджийки, баце! Единственият възможен начин го виждам като да привлечеме байкарки за тънката гума. Кво мислиш за идеята? Некоя принцеса да препоръчаш? :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Вто Юни 16, 2009 12:57 pm

Така си е баце Did, като ни напече хубаво слънцето в комбинация с горещия асфалт и понякога се получава "бъг" в операционната система :D
Между другото ти няма ли да идваш в Сливен :dontknow: да ти пазим едно топло легълце :P
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене