Сезон 2009 - Шосейно колоездене

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Сезон 2009 - Шосейно колоездене

Мнениеот Neo_92 » Нед Сеп 20, 2009 6:30 pm

madmartigan написа:
Grash написа:
BluE_Magic написа:Я направете една тема за колената и там да се пише как да се предпазваме от този проблем, защото е много сериозен и много хора слизат от колелата заради това. :agree:

Баце то си има тема... viewtopic.php?f=3&t=53442
Аз съм стар и тежък, но това дето казваш, че и твоите съотборници имат проблеми, ми се струва странно...

Не е странно. Аз като играех повечко :offtopic: баскетбол :offtopic: почнаха да ме болят колената още като тинейжър. Когато растат кокалите ставите са уязвими.

Баце аз нали съм си лилипут и не раснем от 8ми клас насам , ето защо не са ме болели колената . :D
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот Neo_92 » Нед Сеп 20, 2009 7:44 pm

Не мога да си променя мнението , та искам да питам бацетата с тънките гумички , кой ше ходи на предброяването на Ариана на 22ри ???
Аватар
Neo_92

Мнениеот Grash » Нед Сеп 20, 2009 7:47 pm

Аз мисля да ходя :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Рейтинг: 2000

Мнениеот krumbgf » Нед Сеп 20, 2009 8:16 pm

Neo_92 написа:Не мога да си променя мнението , та искам да питам бацетата с тънките гумички , кой ше ходи на предброяването на Ариана на 22ри ???

Що ще се случва на тоз ден бре?
Аватар
krumbgf

Рейтинг: 1220

Мнениеот badboy_pl » Нед Сеп 20, 2009 9:35 pm

Neo_92 написа:....

Аз също ще съм там. :agree:
Аватар
badboy_pl

Рейтинг: 1220

Мнениеот Neo_92 » Нед Сеп 20, 2009 11:33 pm

krumbgf написа:
Neo_92 написа:Не мога да си променя мнението , та искам да питам бацетата с тънките гумички , кой ше ходи на предброяването на Ариана на 22ри ???

Еми незнам защо , просто разбрах че ще има преброяване. :dontknow:
Аватар
Neo_92

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Сеп 21, 2009 6:19 am

Neo_92 написа:
krumbgf написа:

Еми незнам защо , просто разбрах че ще има преброяване. :dontknow:

Тъй като преди две седмици си зарезах старата каска с номерчето от предното преброяване на бързаците от Своге, сметам да си зема ново. В колко часа се планира таа проява? :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Grash » Пон Сеп 21, 2009 6:22 am

DstupidBastarD написа:В колко часа се планира таа проява? :dontknow:

От 16:00 на Ариана, в 16:30 ще се потегля.
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marfi » Пон Сеп 21, 2009 7:18 am

bokichaa написа:http://tranz.it/load.php?id=AXQeu26Mlvam3VBN374938
Малко азкъснех, ма ше ма прощавате.
:beer:

Качи като можеш пак файла на някое по-надеждно място, че са го изтрили преди да смогна да го сваля :(
Изображение
Аватар
marfi

Рейтинг: 1620

Мнениеот marsa » Пон Сеп 21, 2009 3:09 pm

Ами аз днес не успях, че вчера празнувахме р.д. на колежка и стана малко тегаво... На преброяването утре и аз ще ходя, мисля че ще се намерим лесно, аз ще съм с шосето, че онтариото е разглобено за профилактики и т.н, а между другото да ви се поФала:
Изображение
Тва са гуменцата, с които мисля да го карам, преди малко се оборудвах с 2бр :evil:
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Мнениеот crib » Пон Сеп 21, 2009 5:19 pm

бацета, такъф чипат баир като до бъндеришка поляна нема! Бели искър да ми яде ...!
crib

Мнениеот madmartigan » Пон Сеп 21, 2009 5:32 pm

Отчет от младши мамут луд...тиган
Бацета, днес се получи страхотно каране, изпълнено с яко педалиране, лежерно педалиране, злобно катерене, минимални и максимални температури, дистанции и денивелации, и едно комично вербално недоразумение между мен и баце ТК, все типични за мероприятие от подобен мащаб. И задника ми стана на палачинка, което (както бях информиран от бай Ото) е уставния термин описващ част от дискомфорта в текущото ми състояние. Може да се каже, че това е едно от най-яките карания в колоездачната ми кариера, помрачено от една естественонеставайсмешен спукана гума накрая в града и факта, че не можах да кача гвоздея на програмата на един дъх. За последното, разбира се, не обвинявам липсата на медитация от моя страна предната вечер, а Байк центъра, където се оказа, че не продават резервен дъх и трябваше да издрапам по баира използвайки само моя оригинален такъв.
Това е от мен накратко, а утре ще прочетем от екстремното дуо ТК-Ивайло как са прекарали на Белмекен :love:
I feel the need... the need for speed!
Anger Management
Аватар
madmartigan

Рейтинг: 1440

Мнениеот bokicha » Пон Сеп 21, 2009 7:55 pm

crib написа:бацета, такъф чипат баир като до бъндеришка поляна нема! Бели искър да ми яде ...!

...ем, ти мамут ли си или лукува глава, та един Бели искър да ти се струва страшен... :nono:
:beer:
..почвам да се боря с техниката, да кача супер дупер фотоси от днес и неколко думи..
Аватар
bokicha

Мнениеот Grash » Пон Сеп 21, 2009 11:53 pm

madmartigan написа:...а утре ще прочетем от екстремното дуо ТК-Ивайло как са прекарали на Белмекен :love:

Абе то май им хареса там, предполагам пак са на х. Смирненски :D Утре обаче, се надявам да са в София за преброяването :nono: иначе ще има глоби и наказания :smash:
bokichaa написа:..почвам да се боря с техниката, да кача супер дупер фотоси от днес и неколко думи..

Баце, нещо не се отварят снимките от днеска на мамутския сайт :magnify:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот bokicha » Вто Сеп 22, 2009 8:35 am

...две-три думи за вчера да кажа.
Вчерашният ден бе от онези есенни дни които не ти се иска да свършват.
Денят започна с лек вътрешно-ведомствен спор на тема- Има ли моралното право
Ото да си комуникира по определен начин с водачи на МПС вследствие на определени свои действия, последвали такива техни!! :D
Спорът бързо бе разрешен понеже Ото е старшиЯта на групата и поехме по баиро.Бате Стефчо ни изпрати до Ярема,
пък ние се отправихме към Бели искър където бяха извършени разни ритуали /очаквайте живописният разказ на ТК/и
оттам го ударихме на айляк в посока Костенец, където изпратихме най- добрите на лагер на Белмекен да поддържат
формата си за предстоящия рекорден бревет /наистина Белмекен не бе за испускане/, а пък пелотона бе подмамен
от доста силно стелещата се миризма не кебапчета и се отдадохме на възстановително- захранващи процедури/гарнирани с :beer: ,
които в последствие ни попречиха да достигнем умопомрачителните скорости постигани само и единствено на гребната база... :xx(:
Те и малко фотоси :bigeyes:
:wavey:
Аватар
bokicha

Мнениеот madmartigan » Вто Сеп 22, 2009 10:45 am

bokichaa написа:Те и малко фотоси :bigeyes:
:wavey:

А с по-нормална резолюция? В транZит или нейде...
Anger Management
Аватар
madmartigan

Мнениеот bokicha » Вто Сеп 22, 2009 12:06 pm

Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Сеп 22, 2009 6:41 pm

crib написа:бацета, такъф чипат баир като до бъндеришка поляна нема! Бели искър да ми яде ...!

С риск да те разочаровам, баце, или са построили некакъв нов път към Бъндеришка поляна, или ти не си у форма, щото стария никъде не качва повече от 10%. По-дълъг е, спор нема, но просто величините на наклона са съизмерими в границите на (максимален % на Бъндеришка ~ минимален на Бели Искър). :nono:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Сеп 22, 2009 6:42 pm

madmartigan написа:Отчет от младши мамут луд...тиган
Бацета, днес се получи страхотно каране, изпълнено с яко педалиране, лежерно педалиране, злобно катерене, минимални и максимални температури, дистанции и денивелации, и едно комично вербално недоразумение между мен и баце ТК, все типични за мероприятие от подобен мащаб. И задника ми стана на палачинка, което (както бях информиран от бай Ото) е уставния термин описващ част от дискомфорта в текущото ми състояние. Може да се каже, че това е едно от най-яките карания в колоездачната ми кариера, помрачено от една естественонеставайсмешен спукана гума накрая в града и факта, че не можах да кача гвоздея на програмата на един дъх. За последното, разбира се, не обвинявам липсата на медитация от моя страна предната вечер, а Байк центъра, където се оказа, че не продават резервен дъх и трябваше да издрапам по баира използвайки само моя оригинален такъв.
Това е от мен накратко, а утре ще прочетем от екстремното дуо ТК-Ивайло как са прекарали на Белмекен :love:

Кво пак съм объркал, бе, баце?! :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Сеп 22, 2009 6:47 pm

Бацета, не че искам да ви вкарвам завист, но днес просто беше велико. Некво перфектно време, ултра-космическо лъчение около Смирненски, некви иизвънземни пържени филийки за закуска, перфектна гледка към Пирин от Юндола (за една бройка да забием нататъка и да направим още един ден почивка некъде около Бъндеришка поляна, ма и догодина е ден), ултра-яко спускане от Велинград към Септември (аз изрезах теснолинеейката със зревска скорост, а некви туристи ме снимаха отвътре с камерки), после назобихме яко грозде у Карабунар (и ябълки), нататъка Виноградец и тамън да забием към магистралата и свихме към Славовица, Горно и Долно Вършило, Траянови врата, и изобщо беше жестоко, особено готиния попътен ветрец, който ни изстреля с 1000 на Вакарел и надоле. Просто беше жестоко, отлична идея на баце Иво!!! :clap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Вто Сеп 22, 2009 7:08 pm

Айде пак се преброихме:
http://moiata.snimka.bg/sports/22-09-20 ... 424420.all
Аватар
marsa

Мнениеот madmartigan » Вто Сеп 22, 2009 8:08 pm

DstupidBastarD написа:
madmartigan написа:Отчет от младши мамут луд...тиган

Кво пак съм объркал, бе, баце?! :dontknow:

Не ти, а аз. Ама си забравил след гледките към Пирин.
Anger Management
Аватар
madmartigan

Мнениеот marsa » Вто Сеп 22, 2009 10:55 pm

Утре мисля да опъна един Драгоман, или Своге през дефилето, като старта ще е между 12 и 14 часа от Люлин, ако карам до Своге е възможно да завъртя през Искрец и Бучин.

Ако има някой свободен следобед да казва да измислим точен час, че иначе ще е когато се наспя.
Аватар
marsa

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Сеп 23, 2009 7:01 am

marsa написа:Утре мисля да опъна един Драгоман, или Своге през дефилето, като старта ще е между 12 и 14 часа от Люлин, ако карам до Своге е възможно да завъртя през Искрец и Бучин.

Ако има някой свободен следобед да казва да измислим точен час, че иначе ще е когато се наспя.

Аз днеска ше карам нататъка, баце, като сметам да минем през Люлин, Костинброд и Богьовци, Бучин проход и в Искрец оставам да спим. Тва значи, че ше се връщаш без мене. Тъй като днеска почва Световното, а младежите карат "часовник" до 14ч., как ти се вижда тръгване към 14,30 от явката на Сливница и К.Величков? :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marsa » Сря Сеп 23, 2009 7:19 am

Там ще съм, няма да закъснявам.
Аватар
marsa

Мнениеот marfi » Сря Сеп 23, 2009 12:33 pm

Бърза Банкя/Клисура след работа? Към 18:30 мисля да паля от Люлин.
Изображение
Аватар
marfi

Мнениеот Grash » Пет Сеп 25, 2009 1:09 pm

Темата отиде много надолу, а не смятам че сезона е за закриване.
Знам че голяма част от нашата група в събота ще се бори със чичетата с клинчета, и им пожелавам успех! :D
В събота си е работен ден и аз ще имам доста работа, така или иначе. За неделя някой има ли намерение да кара? Нещо по-лекичко, по-равнинно? Аз при всички положения ако карам ще е нещо много леко и то без да си давам зор, защото коляното ми е в процес на възстановяване и не бива... Та ако някой има идеи за леко неделно каране, да сподели, ако не ще мисля къде да се мотам :beer:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот marfi » Пет Сеп 25, 2009 1:18 pm

Grash написа:Знам че голяма част от нашата група в събота ще се бори със чичетата с клинчета, и им пожелавам успех! :D

Баце аз ще се боря с чичетата, но и в Неделя ми се кара :)

Grash написа:За неделя някой има ли намерение да кара? Нещо по-лекичко, по-равнинно? Та ако някой има идеи за леко неделно каране, да сподели

Ако искаш в неделя по равничко покрай язовира до Самоков, че имам една задача в Сапарева Баня ?

И после викам да се приберем през Ярема, че няма движение оттам? 150 км некъде :)
Изображение
Аватар
marfi

Мнениеот marsa » Пет Сеп 25, 2009 1:54 pm

Събота и Неделя не съм на работа и ако не се оспим ще се кара. И аз съм в някакво такова настроение да повъртим без сериозни баири.
Аватар
marsa

Мнениеот Grash » Пет Сеп 25, 2009 1:55 pm

@ marfi
Съжалявам, но няма как да те придружа... забравих да допълня, че не мога да карам дълго и то не само заради коляното... В 16:00 часа трябва да съм си вкъщи. Надали ще тръгвам много рано, защото и температурите не са особенно приятни, така че ще е нещо доста кратко, ако все пак има някой, който също би карал подобно маршрутче в неделя, нека сподели ;)
Изображение
Аватар
Grash

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене