Тъй...
Оня ден се бях посветил на експерименти - заиграх се с аеродинамиката. Пробвах сякакви "пози", което предизвикваше весело бибикане от тираджии и шофьори, но крайния резултат беше поразяващ. Открих стойка, при която държа между 5-7 км/час по-добра скорост в сравнение с класическата стойка /става дума за ускорения с продължителност между 1 и 2 км/.
Веднага обаче излезе проблем - много бърже омалявам да седа по този начин. За да излезем от това положение, трябва да предприемем някакви действия - оказва се, че тялото ми все още не е подготвено за толкова ниска позиция, което изисква да си измисля някакви упражнения, щото след това да мога да са свивам на 3 части и да влизам в куфар. Замислям се дали да не се запиша на йога, та дори и на балет.
Другия пробем е, че много бърже ми омаляват трицепсите щот натоварвам и ръцете в тази част. В къщи имам едни 5 килограмови гири и едни 8,5 килограмови гюлета, тъй, че фитнес маниаците могат да се чувстват свободни да ми дадът някой добър съвет за упражняване на таз проблемна част от хилавите ми ръце.
А сега ме извенете, отивам на танци...