Календар на БГ състезания

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Календар на БГ състезания

Мнениеот Митко Ruse » Пон Авг 10, 2009 4:08 pm

BULGARIAN CYCLING UNION
ДЛШ Шосе ВЕТЕРАНИ Сливен
Индивидуално Класиране
10 км. ИНДИВИДУАЛНО ПО ЧАСОВНИК

Pl. No UCI Cod Nom , Prenom Equipe Temps Bon. Pen.
над 60 год.
1 21 Стефан Бахаров Сливен 0.17.26.26
2 12 Таньо Танев Казанлък 0.17.41.26
3 25 Халил Ахмедов Сливен 0.18.27.80
4 31 Петър Петров Сливен 0.18.55.98
5 16 Иванчо Саламанов Пловдив 0.19.46.67
6 27 Димитър Аргиров Пловдив 0.20.14.14
7 14 Веселин Иванов Габрово 0.22.02.11
от 50 до 60 год.
1 90 Иван Иванов Добрич 0.15.18.39
2 60 Никола Демирев Бургас 0.16.07.10
3 99 Живко Ганев Бургас 0.16.07.18
4 96 Георги Димитров Плевен 0.16.09.79
5 88 Димитър Христов Русе 0.16.38.22
6 78 Йордан Йорданов Сливен 0.16.43.87
7 98 Йордан Гавазов Пловдив 0.17.24.33
8 94 Алберт Кох Холандия 0.17.35.18
9 76 Митко Желев Ямбол 0.18.06.11
10 93 Радослав Бояджиев Пловдив 0.19.13.07
11 97 Йордан Гочев Бургас 0.19.24.41
12 95 Янко Янков Димитровград 0.19.37.80
от 40 до 50 год.
1 112 Николай Димитров Добрич 0.15.10.13
2 106 Стилиян Радев Русе 0.15.29.72
3 111 Бойко Ангелов Троян 0.15.46.26
4 117 Андрей Заяков Бургас 0.15.54.75
5 101 Цони Марков Сливен 0.16.09.06
6 103 Манол Стоянов Елин Пелин 0.16.26.78
7 118 Димо Георгиев Добрич 0.16.39.77
8 113 Стефан Ботев Габрово 0.17.09.63
9 107 Николай Драгиев Бургас 0.17.20.02
10 115 Димитър Недялков Бургас 0.18.23.13
11 114 Найден Вутев Троян 0.20.11.95
12 116 Георги Георгиев Добрич 0.21.07.12
13 108 Христо Гошев Пловдив 0.22.00.85
от 35 до 40 год.
1 137 Росен Станчев София 0.15.17.14
2 136 Васил Радомиров Ст.Загора 0.15.36.08
3 132 Тони Николов Бургас 0.16.02.47
4 138 Любомир Пенов София 0.16.10.56
5 139 Валери Атанасов Елин Пелин 0.16.25.47
6 145 Николай Динев Бургас 0.17.58.23
7 144 Валентин Радев Търново 0.18.30.51
8 142 Тодор тодоров Търново 0.20.29.64

СЪДИЙСКА КОЛЕГИЯ
08.8.2009 г.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот sam_u_rai » Пон Авг 10, 2009 5:00 pm

brumbar написа:Браво баце, хубаво си го написал.
Сега да разкажа и аз какво видях през мойта каска.
Първо часовника.
Колкото и странно да звучи тия 20-на километра, които загрявах не ми стигнаха за да се почувствам комфортно на старта. Приятната изненада беше, че ТК го пуснаха точно преди мене /демек на 1 минута/ и щях да имам уникалната възможност да го "контролирам" тъй като през 2,5 км щяхме да се засичаме на обръщалото.
Още на първото обръщало се изумих като видях че разликата по между ни е 500 метра, щото очаквах да вида бацето поне на 750 -800 м., но тогава не знаех за приключението му с веригата. Както и да е нахъсан до край занатисках като бясно куче, на всяко едно разминаване с ТК той ме поощряваше с викове "давай баце" и в интерес на истината до 7,5 километровото обръщане вече бях успял да стопя разликата между мене и бацето на некакви си 350 -400 метра и му дишах яко във врата. Какво се случи в следващите километри до края за мен си остава загадка, щот бацето успя да ми врътне 17-на секунди до финала :D а аз бях сигурен, че не може да ме бие за тези 2,5 км. Другия път и аз шъ си поръчам спагети с чеснов сос :bowdown:
Като взеха да обявяват предварителното класиране приятната изненада беше Бате Любо щото го бяха казали на 2-ро място, мене на 3-то а ТК незнайно къде :crazy: В крайна сметка отидохме с ТК при съдията поне да попитаме за колко го е карал и се оказа, че ТК трябваше да е на 3-то, а а з 4-то място :bigeyes: Приех съдбата такава каквато е реших да се мислим за общия старт на другия ден.

Общият старт.
Сутринта започна приятно, ТК дойде с един протокол и посочи с пръста си на 2-рия ред и си видях името изтипосано там - демек 2-ри на часовника
Преди старта имах символична загрявка от 2 километра. След началото на старта пърите 12-на километра бяха ужас за мен. Никога не тръгвам бързо и това, че не загрях си беше мой фал. Това си пролича, когато на първото изкачването дето уж щяхме да бягаме ТК дръпна и аз неусетно се изпързалях на 5-та 6-та позиция, а бате Любо беше останал малко по-назад. След това стана падането, дето го описа ТК. Тони остана там с дружката си щото точно той го беше съборил. От този момент нататък останалите в групата бургазлии се скриха и си чакаха тартора Тони да ни стигне. Това наложи с ТК да водим групата без да ни дават смени. Ядосан от този факта бацето тръгна като на майтап на един противонаклон, аз демонстративно се обърнах да вида как ще реагират другите, ма нищо - всички се бяха залепили зад мене и никой не трепна. Рекох си ОК, щом искате да бъдете наказани така да бъде, карах си съвсем спокойно с 30-на километра в час, докато ТК трупаше ценни секунди. Накрая този от Елин Пелин не издържа и тръгна да гони, но вече беше късно, защото нямаше подкрепа нито от мене, нито от Бургазлии, които си чакаха Тони. Моята задачка, която си бях поставил в този момент беше, да прихващам абсолютно всички атаки, за да мога да контраатакувам, ако случайно настигнат Росен, и стоях винаги на втора позиция, за да мога да убивам темпото след смяната. Бате Любо опита и той контраатака, която за жалост беше прихваната и като видя, че наближихме опасно близо Роската пусна краката, защото беше очевидно, че пак всички ще се съберем заедно. Точно в този момент аз натиснах здраво и успях да се откъсна. Тогава ме видя Росен - за миг си помислих, че ще тръгна да го гоня, но видях че от групата се изстреляха да ме преследват и нямаше да имам никакъв шанс при тези условия. Поне безпрепядствено завъртях на обръщалото на тесния път, щото бях стигнал първи от групата там. След обръщането морала в нашата "преследваща" група рязко падна, момчето от Елин Пелин въртеше вяло педалите отпред, аз веднага след него и му обясних, че смяна не мога да му взема щото беглеца си е наш и трябва на себе си да се сърди, че чакаше някой друг да му свърши работата в момента, когато стана откъсването. Скоростта беше толкова ниска, че споделих на Любо "бацето сигурно ни прави по 10, 20 секунди на километър" Това лежерно темпо позволи на Тони да ни настигне и тогава бургазлии се раздвижиха и започнаха да дърпат влака - естествено аз пак 2-ри във влакчето за да им преча при смените :D
Натам вече знаете как се развиха нещата - на ТК му стигна аванса да спечели, пък аз не разчетох правилно ситуацията в изкачването и се хвърлях на всички атаки, че по едно време ми писна и реших да ги моря с темпо - е платих си де - загубих едно място :erm:
Догодина повече ако е рекъл Господ :peace:

Бръмбъзлък стига си се обеснявал, за догодина имаш една камара длъжници за да юркат за теб и ще събереш първите места, пък току виж са се отпуснали и парици да дадат.
Аватар
sam_u_rai

Рейтинг: 1340

Мнениеот za6tovsenamen » Пон Авг 10, 2009 5:16 pm

С тези резултати на Тк, започвам да си мисля, че може да е син на Камен Станчев :D ... или поне от него получава уникална тренировачна програма всяка седмица :eyebrow:
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот Митко Ruse » Пон Авг 10, 2009 5:32 pm

Нещо се загледах в протокола за ТТ-то и се изнервих ама ограничено щото да съм гледал по рано.Йордан Гавазов-Гаваза тръгна две минути преди мен и го надминах преди последното обръщало.Изпреварих още един пич ама така се бях издухал, че не помня кой бе.А има с 0.17.24.33 а аз 0.16.38.22 .Изобщо не се ядосвам/защото трябва да се срамувам от такова време/ ама може ли да изпреваря някого и да имаме по малко от минута разлика освен ако не ме е изпреварил той без да забележа.
Митко Ruse

Мнениеот Митко Ruse » Пон Авг 10, 2009 5:42 pm

DstupidBastarD написа:
Митко Ruse написа:Големи сте идиоти!!!!!Детето е малко само на 22г.. а и тук нали сме се събрали да си говорим за колоездене.Ади давам анонс.Който ме бие на каране ще има запознанство.

Баце, не че искам да нахалствам, ма вчерашното каране брои ли се в описаните от тебе условия? И мисла, че е крайно време да пуснеш обзор за сезона, за вчера, и изобщо как виждаш бъдещето в теа смутни кризисни времена? :bowdown:

Как да виждам бъдещето освен тъжно.Вчера моята жена като те захвалила.Та Росен, че Росен какъв красив, общителен, лъчезарен с хубава усмивка.Бре мисля си аз кво стаа тука.И днес ми стана ясно.Росен ми праща снимки от състезанието и както се очаква на тях колоездачи.А на една моята жена като се ухилила сякаш съм и купил палто от бяла лисица.Абе жив флирт.Сега как да го разбирам туи.Едни карат ТТ а други ко?Нещо недозагрели.Как да загреят като се занимават с ......
Митко Ruse

Мнениеот brumbar » Пон Авг 10, 2009 6:46 pm

sam_u_rai написа:Бръмбъзлък стига си се обеснявал, за догодина имаш една камара длъжници за да юркат за теб и ще събереш първите места, пък току виж са се отпуснали и парици да дадат.

Няма длъжници баце, този ден очевидно ТК се чувстваше най-добре от нас тримата и заслужено си победи. Просто стечението на обстоятелствата му помогнаха. Тони не присъстваше на атаката и затова тя беше успешна. Ако Тони беше там съм сигурен, че щеше да гони и да прихване и в крайна сметка рано или късно щяхме да разкъсаме групата, да се формира чело от 6-7 души и нещата да се решат на финала. Аз само се забавлявах да гоня откъсванията от групата и да преча на преследването - много се изкефих, честно :D

@Митко
Пусни ми снимки на мейла от вашето фотоапаратче. Може ли да ни уредиш с диск от организаторите, не забелязах да снимат с камера, но сигурно са правили снимки от 2-та старта :agree:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Авг 10, 2009 6:50 pm

Митко Ruse написа:
DstupidBastarD написа:
Митко Ruse написа:Големи сте идиоти!!!!!Детето е малко само на 22г.. а и тук нали сме се събрали да си говорим за колоездене.Ади давам анонс.Който ме бие на каране ще има запознанство.

Баце, не че искам да нахалствам, ма вчерашното каране брои ли се в описаните от тебе условия? И мисла, че е крайно време да пуснеш обзор за сезона, за вчера, и изобщо как виждаш бъдещето в теа смутни кризисни времена? :bowdown:

Как да виждам бъдещето освен тъжно.Вчера моята жена като те захвалила.Та Росен, че Росен какъв красив, общителен, лъчезарен с хубава усмивка.Бре мисля си аз кво стаа тука.И днес ми стана ясно.Росен ми праща снимки от състезанието и както се очаква на тях колоездачи.А на една моята жена като се ухилила сякаш съм и купил палто от бяла лисица.Абе жив флирт.Сега как да го разбирам туи.Едни карат ТТ а други ко?Нещо недозагрели.Как да загреят като се занимават с ......

Баце, надявам се, че нема да стана камъчето в колата на семейното ти щастие, просто жена ти теа дни нацъка почти 200 снимки с твойто и мойто апаратче, секви пръчове снима, а само тя немаше снимка. Тъжната съдба на фоторепортера, оснава анонимен. Та, затва така, нали разбираш? А иначе, от опит би требвало да знаеш, че русите славянки неустоимо харесват косматите и черни прабългарски субекти, цела държава сме изградили на тоа принцип. Даже Брежнев харесваше Таато, въпреки, че нито е рус, нито правешкия беше космат. А за загрявката си прав, требваше още десетина км, ама на идване обърках навигацията и закъснехме, ма добре се пак, че не загрехме до Ямбол! :nuts:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Авг 10, 2009 7:10 pm

za6tovsenamen написа:С тези резултати на Тк, започвам да си мисля, че може да е син на Камен Станчев :D ... или поне от него получава уникална тренировачна програма всяка седмица :eyebrow:

Баце, баста, бе! Дедо Станчев е бил извън репродуктивна възраст като съм се родил. Нема теория да съм му син, макар, че и за внук не ставам. Верно, че за теебе сичко над 80-ти набор е старец, ма и при нас си имаа некви категории. :nono:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот sam_u_rai » Пон Авг 10, 2009 7:58 pm

Не мога да разбера само как стана така че някой хем е карал като луд и хем е задявал по същият начин руси мацки па то и били на мой приятел си жена? А кой къде :smash: не го пише в :deal:
Бръмбазлък да знаеш кой ти бръмчи в ухото?
Аватар
sam_u_rai

Мнениеот did » Пон Авг 10, 2009 8:06 pm

Не че има нещо общо с шосейното, но ако имате път към пловдивско тогава, да си знаете:

viewtopic.php?f=5&t=58679
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот brumbar » Пон Авг 10, 2009 8:51 pm

sam_u_rai написа:Не мога да разбера само как стана така че някой хем е карал като луд и хем е задявал по същият начин руси мацки па то и били на мой приятел си жена? А кой къде :smash: не го пише в :deal:

Може и да се досещам баце :agree: Добре дошъл във форума :D Как мога да не позная последната буква в азбуката, пък и с това източно философско излъчване, само някой самурай съквартирант ще да е :clap:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот Neo_92 » Пон Авг 10, 2009 10:41 pm

did написа:Не че има нещо общо с шосейното, но ако имате път към пловдивско тогава, да си знаете:

viewtopic.php?f=5&t=58679

Е па колко му е да дойдем да се пуснем :dontknow: А пък ако е предимно равно , муцка ! Проблем ше е намирането на планинско колело , ама не чак толко голям де...
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот did » Пон Авг 10, 2009 10:51 pm

Neo_92 написа:А пък ако е предимно равно , муцка !

:eyebrow: :rofl:

Еййй, развесели ме! Говорим за каране по планински пътчета и пътеки, при което победителите ще гонят денивелация от порядъка на 9000 метра за 24 часа! Равно няма, няма и леки участъци.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Neo_92 » Пон Авг 10, 2009 10:58 pm

did написа:
Neo_92 написа:А пък ако е предимно равно , муцка !

:eyebrow: :rofl:

Еййй, развесели ме! Говорим за каране по планински пътчета и пътеки, при което победителите ще гонят денивелация от порядъка на 9000 метра за 24 часа! Равно няма, няма и леки участъци.

Тия метри нещо почнаха да му звучат бая сериозно , я дай нещо профил или нещо от тоя род :magnify: Колко са дълги обиколките или трасето е едно и също като миналите години ?
Аватар
Neo_92

Мнениеот did » Пон Авг 10, 2009 11:01 pm

Има си тема за мероприятието, ще има и сайт до 1-2 дни. Там ще си пише всичко.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот sam_u_rai » Вто Авг 11, 2009 7:40 am

brumbar написа:
sam_u_rai написа:Не мога да разбера само как стана така че някой хем е карал като луд и хем е задявал по същият начин руси мацки па то и били на мой приятел си жена? А кой къде :smash: не го пише в :deal:

Може и да се досещам баце :agree: Добре дошъл във форума :D Как мога да не позная последната буква в азбуката, пък и с това източно философско излъчване, само някой самурай съквартирант ще да е :clap:

Тъй,тъй бръмчо право казваш :rofl: За следващият път като натиснем педалите само това ще се види отзад:flamethr: Ако някой реши да те изпревари ще го бичим на трески:dark: Хайде весел ден
Аватар
sam_u_rai

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Авг 11, 2009 7:41 am

did написа:Не че има нещо общо с шосейното, но ако имате път към пловдивско тогава, да си знаете:

http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=58679

Мерси за поканата, баце! Ако некои от софийските мамути решът да участват, може да дойдем като публика. Има ли там къде да се гледа евроспорт, че Вуелтата ше е в разгара си? :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Митко Ruse » Вто Авг 11, 2009 8:08 am

Баце, надявам се, че нема да стана камъчето в колата на семейното ти щастие, просто жена ти теа дни нацъка почти 200 снимки с твойто и мойто апаратче, секви пръчове снима, а само тя немаше снимка. Тъжната съдба на фоторепортера, оснава анонимен. Та, затва така, нали разбираш? А иначе, от опит би требвало да знаеш, че русите славянки неустоимо харесват косматите и черни прабългарски субекти, цела държава сме изградили на тоа принцип. Даже Брежнев харесваше Таато, въпреки, че нито е рус, нито правешкия беше космат. А за загрявката си прав, требваше още десетина км, ама на идване обърках навигацията и закъснехме, ма добре се пак, че не загрехме до Ямбол! :nuts:
Нямаи никакво притеснение.За славянките си прав.Ама за полу славяните като нашия Бръмбар кво ша кажеш.При това забелязвам, че се е получила някаква здрава съквартиранска дружба.Абе Вие дето спахте на Калина кво сте правили онази нощ.На сутринта в неделя излязохте като един сплотен до неузнаваемост отбор.Нещо ми заприлича на спартанските отряди от любовници.Ща я видим тая работа.
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Авг 11, 2009 8:10 am

Еми, ела да "спиш" некой път при нас, баце, и ше разбереш що сме толкова сплотени! Бате Любо и Бокича могат да ти кажат, че като си с мене в една стая, може да не спиш, но поне е веселко и тишината редко присъства. :smokin:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот sam_u_rai » Вто Авг 11, 2009 9:04 am

Гледах във форума поканата на Крива шпица за 12-13 август. Много ме кефи планинското но малко ми идва късно информацията та си имам за зимоска дръвца за пребиране. Това с дремането на велосипед съм го правил та ми харесва хем си дремкаш хем па си юркаш. Какво ще кажеш бре бръмбаре?
Аватар
sam_u_rai

Мнениеот brumbar » Вто Авг 11, 2009 9:11 am

Каране над 6 часа не импонира на неспокойната ми душа. Обичам динамичните карания. Затуй и като ходя на 200- та гледам да го изкарам на ура - за под 7 часа, че иначе ми става много скучно :bigeyes:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Авг 11, 2009 9:14 am

brumbar написа:Каране над 6 часа не импонира на неспокойната ми душа. Обичам динамичните карания. Затуй и като ходя на 200- та гледам да го изкарам на ура - за под 7 часа, че иначе ми става много скучно :bigeyes:

Добра идея за бревета през септември, баце!!! Под 6 часа ми се вижда хубаво време за сегашната ни форма. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот brumbar » Вто Авг 11, 2009 9:20 am

Ще го ударим :agree: Тренирай бацетата за подвиг
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот sam_u_rai » Вто Авг 11, 2009 9:37 am

Абре души неспокойни що и за къде бързате кога ще си остане време за малко приказки?
Та кога казахте са бреветките на есен? Ще си взема въженцето което веднъж вече ползвах кога ми се скъса велигата та се теглихме на буксир 12 км
Аватар
sam_u_rai

Мнениеот brumbar » Вто Авг 11, 2009 9:53 am

sam_u_rai написа:Абре души неспокойни що и за къде бързате кога ще си остане време за малко приказки?
Та кога казахте са бреветките на есен? Ще си взема въженцето което веднъж вече ползвах кога ми се скъса велигата та се теглихме на буксир 12 км

Някъде 2-рата половина на Септември се прави. Иначе въженцето няма да ти свърши работа. Трябва синджир да си носиш и пак не е сигурно, щот често късам синджири :popcorn:
No Pain, No Gain
Аватар
brumbar

Мнениеот sam_u_rai » Вто Авг 11, 2009 10:17 am

Чудаткам се дали да бъде впряга соло или двойка, май двойка ще е по-добре, само дето шопето е малко по якичък та ще избързва напред как да го отрегулираме да му сложим малко тежести, голем проблем братлета дайте идея. За синджира се не боя теглич нали си имаш може да го ползваме :rofl:
Аватар
sam_u_rai

Мнениеот bokicha » Вто Авг 11, 2009 1:01 pm

DstupidBastarD написа:

http://mtb-bg.com/forum/viewtopic.php?f=5&t=58679

Мерси за поканата, баце! Ако некои от софийските мамути решът да участват, може да дойдем като публика. Има ли там къде да се гледа евроспорт, че Вуелтата ше е в разгара си? :popcorn:

Ще ти намерим Евроспорт /пък и нали СС нема да коментират/, елате ще бъде весело!!! :D
Карате в Събота, доде си почивате ни гледате сеира и в Неделята па си карате...
.........
Къв бревет, кога??? Къде???
:wavey:
Аватар
bokicha

Мнениеот Neo_92 » Вто Авг 11, 2009 2:09 pm

Тва с тоа 24 часов маратон е итнересна работа :D 30 карат , 300 отстрани седат и си кибичат и си глеат сеира , яко ... :evil:
Аватар
Neo_92

Мнениеот Митко Ruse » Вто Авг 11, 2009 2:18 pm

brumbar написа:
sam_u_rai написа:Абре души неспокойни що и за къде бързате кога ще си остане време за малко приказки?

Някъде 2-рата половина на Септември се прави. Иначе въженцето няма да ти свърши работа. Трябва синджир да си носиш и пак не е сигурно, щот често късам синджири :popcorn:

Бривета е на 26 септември в Сливен-Казанлък-Сливен.Но интересното е че в календара има и бривет на 24 октомври София-Ярема-Дупница-Самоков-София.Ади да видим от тази част на България как сте.Аз нещо не съм по бриветито ама все от някаде трябва да се започне.
Митко Ruse

Мнениеот Grash » Вто Авг 11, 2009 2:22 pm

Митко Ruse написа:Но интересното е че в календара има и бривет на 24 октомври София-Ярема-Дупница-Самоков-София.

На това бих участвал, трябва ли ми медицинско и застраховка, имайки предвид че е просто бревет, а не състезание?
Изображение
Аватар
Grash

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене