Нямаш принципен проблем, но ако купуваш компоненти отделно ще ти излезе скъп ъпгрейда. Може да се поставят скорости десятка, ако това ти е въпроса и няма защо да не може. Най- добрият вариант е именно рейсъра и след това да вземеш направо ново колело, след като му навъртиш сериозен километраж! Защото:
1. ще се научиш да караш шосейно
2. ще си се ориентирал какво ще е следващото ти вече дългосрочно вложение
3. ще имаш достатъчно време да спестиш пари
Освен ако не разполагаш с неизчерпаеми финанси ти препоръчвам да покараш един цял сезон въпросния рейсър, междувременно да "му мислиш", а след това да действаш.
Аз карам шосейно от около 2г има няма, първо карах Блейд с A050, след това взех вече значитолно по- качествен Easton (макар и на доста повече години) с първия 105 монтаж (8 скорости отзад) и дуал контроли, разбира се съм много по- доволен от Блейда, каквото и да си говорим си бе крачка напред. Колелото е супер и ми излезе около 700лв преди година, бях взел да се оглеждам за нещо "по-", но в момента нямам пари. Честно казано колелото не ме "спира", искам друго за чиста гъзария и да ти издам ли една тайна - търся начин да събера пари без да продам това

сещай се.