madmartigan написа:DstupidBastarD написа:Убаво де, просто питах. Начи, остава предложението за Панагюрски колонии в неделя от 8,30ч. (старт от Шела на Ботевграцко). Съботата секи да се оправя самосиндикално, като аз сметам да карам до Искрец и натаатъка през Годеч и Каалотина. Некви възражения, предложения и прочее?
Аз ще пасувам в неделя, така че в колко тръгваш утре?
DstupidBastarD написа:Баце, понеже си нов и не знам дали знаеш къде точно е явката, обеснявам: минаваш кръстовището на двете улици в посока Люлин и се набутваш в локалното от десната страна. На стотина метра след светофарите има некъф магазин за хр. стоки. Явката ни е зад него, където има поздемен паркинг, но не вътре, просто си кибичиме на локалното, така че да се забелезваме отдалече. Ако видиш некви оръфляци с шосейки, значи требва да сме ние, ако не видиш, значи си дошъл или много рано (аз обикновено идвам поне 5 мин. по-рано), или прекалено късно. За справка си поглеждаш часовника и ако показва 9- часъ, оставаш да чакаш другите, ако показва 9:15+, теглиш ни по една майна, теглиш две на себе си и си свободен да правиш с деня си квото намериш за добре.
crib написа:нещо не разбрах, какви са плановете? Неделя ше се кара ли? Или само утре, в 9 на явката?
Митко Ruse написа:АИ без това да седмица ще сваря от нея към 130 л..
HELLBOY73 написа:ХЕХ момчета кво стана с панагюрското бягане или се отложи![]()
доколкото разбрах от познати на последния шел на ботевградско в 08,30
и ако има некви промени цъкайте![]()
Сезон 2009 - Шосейно колоездене
xC Climber написа:DstupidBastarD написа:Баце, понеже си нов и не знам дали знаеш къде точно е явката, обеснявам: минаваш кръстовището на двете улици в посока Люлин и се набутваш в локалното от десната страна. На стотина метра след светофарите има некъф магазин за хр. стоки. Явката ни е зад него, където има поздемен паркинг, но не вътре, просто си кибичиме на локалното, така че да се забелезваме отдалече. Ако видиш некви оръфляци с шосейки, значи требва да сме ние, ако не видиш, значи си дошъл или много рано (аз обикновено идвам поне 5 мин. по-рано), или прекалено късно. За справка си поглеждаш часовника и ако показва 9- часъ, оставаш да чакаш другите, ако показва 9:15+, теглиш ни по една майна, теглиш две на себе си и си свободен да правиш с деня си квото намериш за добре.
Обяснението надмина всички инструкции, които познавам и вършат работа, така че до утре.
Lampre написа:Да ви оферирам: имам една позната кака, която ми сподели, че е готова да ни ескортира със собствената си кола при каранията ни, разбирайте - да ни вози багажа и другиНасрещната престация, която иска е само да й платим горивото за пробега
за друго - не знам, който каквото иска да й даде:) Заяви учудваща жертвеготовност да ни носи даже и на гръб, ако има нужда
Чакам мнения
Neo_92 написа:Бацета неска зех шпайкове , утре се домъквам в Софето , ше се карааааКазвайте кой е свободен през седмицата. От Понеделник до Сряда свършвам в 1:20 , в четвъртък 12:30 , казвайте кой може да кара в тея дни и в тва часово време.
DstupidBastarD написа:Neo_92 написа:Кво ти се кара, Вакарел по магистралата или Габра по стария път? Може и нещо по-равно да ти мислим, ако не си карал скоро, да не се мориш за контролното по математика.
DstupidBastarD написа:Дай са некъф мейл, да ти пратим снимките от днеска!
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта