DstupidBastarD написа:HELLBOY73 написа:ХЕХ момчета кво стана с панагюрското бягане или се отложи![]()
доколкото разбрах от познати на последния шел на ботевградско в 08,30
и ако има некви промени цъкайте![]()
Сезон 2009 - Шосейно колоездене
Нищо не се е отложило, баце. Единственото, за което се пазариме в момента е, дали да тръгнем от Шел-а в 8 или в 8,30ч. Каране ше има, тва не подлежи на съмнение.
DstupidBastarD написа:Честито, баце, май ше фанеш последния летен ден, който се пада в понеделника
DstupidBastarD написа:xC Climber написа:DstupidBastarD написа:Баце, понеже си нов и не знам дали знаеш къде точно е явката, обеснявам: минаваш кръстовището на двете улици в посока Люлин и се набутваш в локалното от десната страна. На стотина метра след светофарите има некъф магазин за хр. стоки. Явката ни е зад него, където има поздемен паркинг, но не вътре, просто си кибичиме на локалното, така че да се забелезваме отдалече. Ако видиш некви оръфляци с шосейки, значи требва да сме ние, ако не видиш, значи си дошъл или много рано (аз обикновено идвам поне 5 мин. по-рано), или прекалено късно. За справка си поглеждаш часовника и ако показва 9- часъ, оставаш да чакаш другите, ако показва 9:15+, теглиш ни по една майна, теглиш две на себе си и си свободен да правиш с деня си квото намериш за добре.
Обяснението надмина всички инструкции, които познавам и вършат работа, така че до утре.
Респект за каренето ти, баце! Ти определено си най-добрия байкар, който е карал с нас, а качиш ли се на шосейка, направо ше полетиш! Дай са некъф мейл, да ти пратим снимките от днеска!
DstupidBastarD написа:http://androidparanoid.mylivepage.com/image/2129_restored-14.11.2008/36400_Godech_030.JPG - селото май е Станянци, готина църква
bokichaa написа:А Обиколката на Витоша ще стартира в 7h...![]()
![]()
DstupidBastarD написа:bokichaa написа:А Обиколката на Витоша ще стартира в 7h...![]()
![]()
Гадно е да си байкар, баце.
DstupidBastarD написа:bokichaa написа:А Обиколката на Витоша ще стартира в 7h...![]()
![]()
Гадно е да си байкар, баце.
Grash написа:А аз тъкмо се зарадвах, че ще караме нещо по-кратко и ще тръгваме по-късно...
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта