Lampre написа:Ех, баце вие сте направили якото каране днес.......а аз се бях приготвил за утре, само мога да съжалявам, че не можах да дойда с вас.
Браво, радвам се че сте покарали, па макар и по-малко криви пътеки, ама без изследователското не може - няма да се кефим за в бъдеще!
Разпускане - става, да се уговаряме.
BluE_Magic написа:Ако е разкъсване на мусколната тъкан си остави крака под мивката с студена вода докато изтръпне и ще ти мине поне на мен така ми минава лятото след тежките тренировки го правих винаги и дигаи краката на високо пак помага след тежко натоварване аз така правя и помага дори на състезания като съм бил спах цяла нощ с краката нагоре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Lampre написа:Предвидил съм 12 или 13, както кажете. Днес наистина беше хубаво времето, завидях. Дуа ли ви вятър?
sportacus написа:Аз съм за 11:00 да се тръгне.
Става въпрос за разклона на 88 и бистришко,както миналия път,нали?DstupidBastarD написа:Ст.град в 12,00
ivajlo написа:Респективно-11ч.Ст.гр.
stilo написа:Народа върти последни слънчеви обиколки баце. Дне имаше каране през Ярема до Самоков и назад през "претакалото" на язовира. Други само до приятелската среща на "ковачевските" пияници и назад.
Ок, нека е неделя,че нещо се разболявам(да не е свинский грип...от самоковски типDstupidBastarD написа:едно класическо Байлово таа неделя (или събота, споредзависи гладуването и времето)?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта