DstupidBastarD написа:aspelozen написа:DstupidBastarD написа: ..
Баце, явно некакси не ми се получава комуникацията с тебе. Квото и да си имал внапредвид с тва "п.....е", сигурен съм че не си цитирал мене. А ако си имал предвид малкия пловдивски комплексар с колите, пичките, бодибилдинга и разнитемутамдругинещадетобешеизброилнадоле, подчертавам, че аз не съм той, и че м/у мойте и неговите чекии, както и в средната ни скорост на каране има малка разлика, която се нарича "5-10 км некъде". И тя не е в негова полза. Та, мисълта ми е, ако имаш желание да обсъждаш с некого Гоуфа си или семейните си пробуеми, нека тва да не съм аз, мола те!

Пич,не ни се получава комуникацията щото ме провокираш да пиша некви глупости.А ме провокираш щото разсъждаваш като мен преди 20 години,а това по някой път е далеч от истината.Навремето ако на чорапите ми не пишеше Бианки въобще не излизах на пътя,а това в края на краищата изобщо не е важно.Сериозно по темата:щом хората питат какво да си купят,значи не разбират и нямат добра представа.Истина е това,което казваш,че лъскавото продава.Затова се опитвам да кажа на всеки който иска да си купи да се абстрахира от външния вид.Качествените части работят много по добре и по дълго и в края на краищата се отплащат сто пъти.Освен това покрай всички,които минаваш и другите,кото те задминават те виждат само за секунди и едва ли ти обръщат много внимание.Така,че тези,които остават сте ти,колелото,здравето,природата и приятелити,на които едва ли им дреме дали колелото ти е жълто,зелено синьо или каквото там.Гоуфа го намесвам поди причината,че тия дето питат едва ли знаят що е то SOMEC или Confente примерно,но всички знаят що за издържливо животно е немската кола и каква беля е някоя Алфа. Давам пример баце Марфи.Може да сте сигурни,че момчето разбира от колела,защо според вас си купи тая железарка,а не някоя Монца или Рънър?