bokichaa написа:DstupidBastarD написа:Начи, карането ше е в четвъртък, като старта ше е в 11ч. от Шела на ботевграцко.
...http://sinoptik.bg/ ...........................![]()
..нешо няма желаещи...
Желаещи има, но трябва да се работи

bokichaa написа:DstupidBastarD написа:Начи, карането ше е в четвъртък, като старта ше е в 11ч. от Шела на ботевграцко.
...http://sinoptik.bg/ ...........................![]()
..нешо няма желаещи...
Lampre написа:е-хеее, в 14:00 - 15 градуса. Браво - ще хванем тен, не ледени висулкиНа Шела
HELLBOY73 написа:За идването шъ дода.. но не знам в колко ще свърша работа
crib написа:Знаем, баце, знаем....
http://sinoptik.bg/?tid=20&oid=100&lid= ... 07.11.2009
Lampre написа:е-хеее, в 14:00 - 15 градуса. Браво - ще хванем тен, не ледени висулкиНа Шела
DstupidBastarD написа:Едно нещо от мене да знаете, бацета, ако некой ви каже, че баце Ваутер (Волтер, Валтер) е човек, да не му вервате! Не е истина как ни изреза сичките шосейки на Арабаконак, като на мене ми направи поне минута. Ебати Дзвера! Големо мерси на баце Лампре за гумата, че бех тръгнал да се откъзвам още на Саранци! Изобщо, днеска лично аз имах ден.
DstupidBastarD написа:Баце, на връщане от Нови хан карах с 45-50 и даже ми зимаше смени!!! Немам думи, баси машината!
DstupidBastarD написа:Едно нещо от мене да знаете, бацета, ако некой ви каже, че баце Ваутер (Волтер, Валтер) е човек, да не му вервате! Не е истина как ни изреза сичките шосейки на Арабаконак, като на мене ми направи поне минута. Ебати Дзвера! Големо мерси на баце Лампре за гумата, че бех тръгнал да се откъзвам още на Саранци! Изобщо, днеска лично аз имах ден.
sportacus написа:Lampre написа:..ще хванем тен..
Незнам тен хвана ли днес - ама поне кажи дали се прибра по-живо, по-здраво ........
sportacus написа:Lampre написа:е-хеее, в 14:00 - 15 градуса. Браво - ще хванем тен, не ледени висулкиНа Шела
Незнам тен хвана ли днес - ама поне кажи дали се прибра по-живо, по-здраво ........
DstupidBastarD написа:То и ние съкратихме Ваакарела, баце. Първо аз спуках гума преди Саранци (№4 или 5, вече им загубих бройката), а практически на входа на Байлово и бате Тишо ме подкрепи в таа дейност. Та, общо зето, чак към 15:30 бехме на изходна позиция и преценихме, че още един баир на тоа вятър ше ни гарантира прибиране по тъмно, а на бате Вуте (накратко) - семеен скандал. Така, че свихме през Доганово, Лесново, гара Елин Пелин и Нови хан (аз вече се чудим дали през Вакарел немаше да е по-бързо, ма нейсе), та общо зето се прибрахме в приемливата част на сумрака.
brumbar написа:Абе бацета, този Уотър много ви е уплашил. Как нема да върти като вентилатор с тези байкаджийски предавки. Аз докато карах байк /до към 2001 г./и се гоних с нашите шосейки, такива немислими обороти развъртах /42х14 ми беше най-тежката предавка/, че накрая си прецаках едното колянце. Наложи се да почивам 6 месеца за да го излекувам, отделно медикаменти, физиотерапия. Слава богу след това се качих вече на шосето и си отмъстих на всички гадни шосейки, които ме тормозеха докато бях бедното байкарче
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта