Да не ви умори този Ватер

brumbar написа:Баце, живи ли сте бе![]()
Да не ви умори този Ватер
bokichaa написа:...
brumbar написа:bokichaa написа:...
Не разбарх само бате Ватер в деЦката градина ли спи, че сте се притеснявали толкова да не закъснее и да го приберете навреме:popcorn:
bokichaa написа:...ааа, бате Любо като видя Туше на явката и взе разумното решение да покара 30тина км и обурна към вкъщи...
DstupidBastarD написа:Утре ше си зема половин кило лепенки и следващата седмица ше имам пълна заетост.
bokichaa написа:Я да се преброим- всички ли се прибраха...![]()
brumbar написа:bokichaa написа:...
Не разбарх само бате Ватер в деЦката градина ли спи, че сте се притеснявали толкова да не закъснее и да го приберете навреме
sportacus написа:bokichaa написа:...ааа, бате Любо като видя Туше на явката и взе разумното решение да покара 30тина км и обурна към вкъщи...
Баце ако не си бил убеден до сега вече си се убедил че при Туше пропуск няма ...........
bokichaa написа: турга деЦко столче и бега у деЦката градина да взима дятето..![]()
....иначе баце ти Уотер е голема скица, непременно требе да го видиш..![]()
todor todorov написа:...
което ме подсеща, баце Бокич, понеже ти подържаш дружбата между народите - можеш да му го споменеш, пък дано това отново да е повод да ме извадите от офиса и да се сборя пак с баирите, че тея бизнеспланове ми писнаха!
bokichaa написа:http://www.thegoodfighters.com/GoodFighters/current-fighters/benelux/wouter-cleppe/
DstupidBastarD написа:Утре ше си зема половин кило лепенки и следващата седмица ше имам пълна заетост.
Lampre написа:DstupidBastarD написа:Утре ше си зема половин кило лепенки и следващата седмица ше имам пълна заетост.
Баце, и тази на кака Нина ли отиде зян
DstupidBastarD написа:Мене ми е много интересно дали има некъф път от Вакарел към Габра и адър сайд ъф Искър дамн тоже
DstupidBastarD написа:той е или черен
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта