DstupidBastarD написа:Освен ако не придойдат разни амбицьозни байкари и пак да се морим следсупно до "Чичовци".
papi007 написа:Пичове, малко съм болен, ама все пак мисля че добре я скалъпих темата! линк:
viewtopic.php?f=5&t=63114
bokichaa написа:...Сряда...7найсе града..шо ке праим.......
DstupidBastarD написа:bokichaa написа:...Сряда...7найсе града..шо ке праим.......
..... Требва да направим нещо теа дни!
Grash написа:В 7:30 е съвсем светло(освен, ако нямаш предвид фарове за мъгла), но наистина ще е студено, особенно нагоре!
П.П. Баце Бокич, оправи линка, че с тези многоточия си го попрецакал луекинко
Lampre написа:Баце, предложението ти е в отклонение на "традицията", която ми се чини хубава да се установява - съботно каране около 200 км
Neo_92 написа:Баценца , са ако намеря начин ше ми докарат колелото тука , евентуално днеска. Некой желаещ да ми покаже некое местенце тея дни към 14:00 ? Да знам дали давам зор да ми го пращат днеска.
ivajlo написа:Бацета ами някво каране за четвъртък,някой устройва ли го...за утре баце Р. може чак от обед,а на мен ми се щеше нещо по сутрешно,но ако няма желаещи и следобедното(сряда)е вариант...
Neo_92 написа:Дълга история баце , цел роман даже.![]()
Последно колелото пристига утре , щото днес няма кой да ми го прати , което ще рече че вдругиден съм готов за каране , та даже и утре , в зависимост от това в колко ще ми пристигне колелото. Принципно много ми се иска някой да ми покаже маршрута на Showdown-а в Неделя , щото не го знам хич , нито къде стартира , нито къде минава
На мен малко ми трябва да запаля искрата,но май този път ше предпочета по нормалния вариант,че от това дишане на студен въздух съм се разкашлял здравоDstupidBastarD написа:ivajlo написа:Бацета ами някво каране за четвъртък,някой устройва ли го...за утре баце Р. може чак от обед,а на мен ми се щеше нещо по сутрешно,но ако няма желаещи и следобедното(сряда)е вариант...
За четвъртъка имам две идеи - амбицьозна и нормална. Амбицьозната е да ходим с бате Вуте на Белмекен, да закрием сезона на Белмекените (той каза, че има кола за 3 колела, а при нужда можело да станат и 4 човека и колелата), а нормалната е да проучим пътищата из селцата на юг от обръщалото на Вакарел. Как ви се струва?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта