Организирани бревети.

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Организирани бревети.

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Окт 01, 2009 1:43 pm

DstupidBastarD написа:блякст

Еми, вариантите беха следните:
1. Трънски
2. Яремски, през Самоков и Мухово
3. София - Панагюрски колонии - Белица - София
4. Дефиуето - Ботевград - Арабаконак - Саранци - София
5. Разни други

Сори, ама от мързел теа дни нещо съм изгубил навици за писане на компютор. Мене ми се карат колониите, щото некакси се ги подминавам. :peace:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот BluE_Magic » Чет Окт 01, 2009 5:08 pm

Кога ще е софииския бревет може и да дойдем няколко човека да го караме :agree:
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот bokicha » Чет Окт 01, 2009 5:30 pm

24.10.09
Аватар
bokicha

Рейтинг: 2000

Мнениеот rosty_sz » Чет Окт 01, 2009 9:26 pm

Мноооооооого стръмно покрай тая София бе. Почва да разбирам защо Мамутите са такива легендарни катерачи.
В тея предложения за маршрут не видях нищо под 2500 денивелация. ЯКО :beer: :eyebrow: :eyebrow:
ТЪРСЯ ШИМАНСКА ПЛОЧА 39 ЗЪБА
rosty_sz

Рейтинг: 1380

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Окт 02, 2009 7:20 pm

Хохохо, бацета, станалият наскоро популярен като верига-магазини за колела в София, със собственик Ники Байкцентров сайт за колоеездене със звучното име "пробайк" е отразил неотразимо бревета у Сливен. Начи, проявата е поместена в раздел "Планинско" и ... абе, ето ви линк към оригиналът, щото тва творение просто требва да се прочете: http://www.probike-bg.com/modules/news/article.php?storyid=1889

Евалата, пробайк, благодарим ви, че ни направихте байкари! :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот BluE_Magic » Пет Окт 02, 2009 8:43 pm

DstupidBastarD написа:Хохохо, бацета, станалият наскоро популярен като верига-магазини за колела в София, със собственик Ники Байкцентров сайт за колоеездене със звучното име "пробайк" е отразил неотразимо бревета у Сливен. Начи, проявата е поместена в раздел "Планинско" и ... абе, ето ви линк към оригиналът, щото тва творение просто требва да се прочете: http://www.probike-bg.com/modules/news/article.php?storyid=1889

Аааа ама вижте кой е на снимкатааа Тошко моя човек жалко че се отказа от шосето беше много здрав :bawling: и мои много добър приятел.
Аватар
BluE_Magic

Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот bokicha » Пет Окт 02, 2009 9:39 pm

..оле, майко.. :clap:
Аватар
bokicha

Мнениеот rarekin » Пет Окт 02, 2009 10:33 pm

BluE_Magic написа:
DstupidBastarD написа:Хохохо, бацета, станалият наскоро популярен като верига-магазини за колела в София, със собственик Ники Байкцентров сайт за колоеездене със звучното име "пробайк" е отразил неотразимо бревета у Сливен. Начи, проявата е поместена в раздел "Планинско" и ... абе, ето ви линк към оригиналът, щото тва творение просто требва да се прочете: http://www.probike-bg.com/modules/news/article.php?storyid=1889

Аааа ама вижте кой е на снимкатааа Тошко моя човек жалко че се отказа от шосето беше много здрав :bawling: и мои много добър приятел.

Ахах. И снимката е от 24-часовия маратон по ПЛАНИНСКО колоездене в с. Марково. Ма то него го спечели Стефан, тъй че всичко е наред. Па и шосейното братство , начело с Т. К., Граш, Марса, Бокича и пр. уважавани шосейки беха, та журналята са се пообъркали коя проява за къде е.

:clap:
Планинското колоездене може да бъде опасен спорт! Винаги карайте с каска! Никоя екипировка не може да гарантира колоездача срещу падане и тежко нараняване!
rarekin

Мнениеот did » Съб Окт 03, 2009 12:05 pm

"бревет" = „туризъм с повишено функционално натоварване”

:D :rofl: :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Окт 03, 2009 12:22 pm

Нещо като пешеходна расодка с колела? :dontknow:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Neo_92 » Съб Окт 03, 2009 4:51 pm

А бе немам си идея защо ама докато четях тая статия и се сетих за следния виц , по никакъв начин свързан с тва ... :D

Чепай и Петка си ловят риба на лодка по една река. По едно време Чепай казва на Петка
- Скачай във водата, вътре има голямо съкровище , аз не мога да плувам, делим фифти-фифти." - Петка естествено се съгласил и скочил.
Секунди след като скочил , Чепай уловил златната рибка. Златната рибка казала че ще му изпълни 3 желания ако я пусне.
- Добре , значи искам да бъда най-красивия мъж на света !
- Готово.
- Искам да бъда най-богатия на света !
- Готово , отава ти още едно.
- Аа, аз другото си желание го давам на Петка.
Изскача Петка от водата и казва:
- Чепай , 1000 потни негъра да ти го натаковат , тука никво съкровище нема !

Те такива ми ти работи ми идват на шантавата кратуна. :D
Последна промяна Neo_92 на Съб Окт 03, 2009 4:58 pm, променена общо 1 път
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот BluE_Magic » Съб Окт 03, 2009 4:57 pm

Neo_92 написа:А бе немам си идея защо ама докато четях тая статия и се сетих за следния виц , по никакъв начин свързан с тва ... :D

Чепай и Петка си ловят риба на лодка по една река. По едно време Чепай казва на Петка
- Скачай във водата, вътре има голямо съкровище , аз не мога да плувам, делим фифти-фифти." - Петка естествено се съгласил и скочил.
Секунди след като скочил , Чепай уловил златната рибка. Златната рибка казала че ще му изпълни 3 желания ако я пусне.
- Добре , значи искам да бъда най-красивия мъж на света !
- Готово.
- Искам да бъда най-богатия на света !
- Готово , отава ти още едно.
- Аа, аз другото си желание го давам на Петка.
Искача Петка от водата и казва:
- Чепай , 1000 потни негъра да ти го натаковат , тука никво съкровище нема !

Те такива ми ти работи ми идват на шантавата кратуна. :D

:crazy: :bowdown: :rofl:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот BluE_Magic » Чет Окт 08, 2009 6:36 pm

Леле вижте какво време се очаква около 15-16 дано до бревета да се опрви че ще измиргаме от студ :bawling:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот Neo_92 » Пет Окт 09, 2009 2:18 pm

Бацета са на тоа бревет на 24 къде ше се кара , че нещо не можах да разбера ? :eek3:
Аватар
Neo_92

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Окт 09, 2009 2:36 pm

Ше въртиме кръгчета у парка, баце, а Габровски ше се качи на некое дърво и ше гледа некой да не менти с бройката. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот did » Пет Окт 09, 2009 2:52 pm

Идете в Пловдив да обикаляте гребната база, тамън може и ТИТАН да дойде с вас.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Neo_92 » Пет Окт 09, 2009 2:57 pm

did написа:Идете в Пловдив да обикаляте гребната база, тамън може и ТИТАН да дойде с вас.

Ти нещо кълнеш ли ?
Аватар
Neo_92

Мнениеот did » Пет Окт 09, 2009 2:59 pm

Неее, нищо подобно. Аз съм далече, на безопасно разстояние :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот Neo_92 » Пет Окт 09, 2009 3:07 pm

did написа:Неее, нищо подобно. Аз съм далече, на безопасно разстояние :D

Да не би титанът да те е накарал да се преместиш от Пловдив ?
Аватар
Neo_92

Мнениеот BluE_Magic » Пет Окт 09, 2009 5:01 pm

Всъщност засега плановете за бревета са аз и титана да дойдем заедно :beer:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот BluE_Magic » Вто Окт 13, 2009 4:14 pm

Айде какво става с бревета нищо не казвате мрашрута оточнен ли е :dontknow: :dontknow: Ааа 24 не е ли петък :dontknow: :dontknow:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот Grash » Вто Окт 13, 2009 4:20 pm

Така като гледам, ще трябва със шейни да се организира въпросният бревет :D
Иначе 24 е другата събота, така че има време или да стане както споменах по-горе, или да се постопли времето :popcorn:
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот Митко Ruse » Вто Окт 13, 2009 4:24 pm

Абе Вальо 24 ти е събота.Все пак петък е работен ден.Времетооооо, времетоооо.Аз нали съм си опитен даже и не си помислих да го карам.Ама по принцип сте корави копелета и ще го направите този бривет.
Митко Ruse

Мнениеот Neo_92 » Сря Окт 14, 2009 10:05 am

Чш, бацета тука вали сняг :smash:
Аватар
Neo_92

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Окт 14, 2009 5:20 pm

BluE_Magic написа:Айде какво става с бревета нищо не казвате мрашрута оточнен ли е :dontknow: :dontknow: Ааа 24 не е ли петък :dontknow: :dontknow:

Еми, сметам бревет ше има, баце. Ше видим под ква форма ше е, но предвид очертаващото се приемливо добро време идната седмица, сметам, че просто желание ни требва. Тъй като немаме уточнен маршрут, а и нито един от проекто-маршрутите не сме карали изцяло и го немаме заснет на джипиеса, предлагам теа, които възнамеряват на карат на 24-ти, да гласуваме за един от вариантите и който получи най-много гласове, него да караме. Аз ше дам 3 варианта, а който иска да предлага още. Предлагам гласуването да е с краен срок до таа неделя 22,00ч. Ето мойте предложения:

1. http://www.bikemap.net/route/336461 - Трънски - старт от езерото Ариана, после по Сливница излизаме от София и нататъка през Божурище, Брезник до Трън и контролата на хижа Ерма (печат или касова бележка), после се връщаме назад и през Врабча и разнитемутам селца до Драгомен, Годеч, Искрец и Своге (втора контрола) се прибираме през дефиуето до Софето. Финалът е на Ариана.

2. http://www.bikemap.net/route/336443 - старт-финамът може да го изтеглим некъде в южния парк, за да съберем 200+км. После по Евлоги Георгиев и Сливница, Орландовци, Бенковски, Кубратово, Световрачане, Гниляне (Нови Искър) и дефуето до Ботевград (контрола) и през Арабаконак и Саранци се връщаме до изходната точка.

3. http://www.bikemap.net/route/336457 Отиване-връщане до Панагюрище, със старт от Ариана и по канала, Подуене, Батевградско излизаме на подбалканския, по него до Челопеч, после Панагюрските колонии, Панагюрище (контрола), Поибрене, Петрич, Смолско, Байлово, Горна Малина и по подбалканската се прибираме до изходната точка.

Аз съм за Трънския вариант. Вие сте сега. :peace:
Последна промяна DstupidBastarD на Сря Окт 14, 2009 5:26 pm, променена общо 1 път
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот marfi » Сря Окт 14, 2009 5:25 pm

DstupidBastarD написа:Аз съм за Трънския вариант. Вие сте сега. :peace:

И аз гласувам за Трън, поне съм карал половината.
Изображение
Аватар
marfi

Рейтинг: 1620

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Окт 14, 2009 5:38 pm

Тоа път планирам съвсем различно каране, ше вървим на група до отбивката за Божурище, като сметам да участвам повече като надзирател, щото трасето има места, където да се изгубиш и да забирам закъснелите или объркалите се. Оказва се, че теа, дето карат по-назад, повече ги снимат на филмчетата (апропо, Лазар ни даде две дивидита, който иска да си запише, да се обажда, да му дам мойто). След Божурище нема къде да се обърка пътя, освен некой да свие към Пеуник, вместо към Брезник (където вече може да стане обърквация, така че ше има изчаквация), после до Трън (малко ше подминеме градъ, но под контрол, щото отбивката за Ерма е надесно, а не към границата) и до контролата с мазната супа. После се връщаме до отбивката за Врабча и покрай границата до Драгоман, където най-сдуханите могат да си отпарашат направо към Софето, но нема да им се брои бревета, любимото ни Прекръсте, Годеч, Бучин проход (тук могат да се откажат нова порция в посока Костинброд), Искрец (тука бих се изкушил аз да се откажа) и Своге (строга контрола, без влак за баце Иво и баце Марси). Нататъка е любимото ни дефиуе, като обърквация може да стане у Нови Искър, ма изобщо не е фатално, щото пътя е почти еднакъв до финала, така че практически нема место за хитруване или късмет на начинаещия. Сега видех, че и аз съм го объркал на картинката и съм дал прибиране през Негован, вместо през Гниляне (квартал на Нови Искър) и Световрачане, Кубратово, Бенковски и Орландовци (излиза се баш на светофара на гробищата). Абе, некой знае ли кога сменяме времето, че сега 7 е на границата на тъмното и с придвижването до старта, направо по тъмница ше требва да тръгваме. То, немаме много мегдан за мърдане, щото дните вече са под 12 часа, така че и кнотролата ше е по-кратичка, поне практически. :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот ivajlo » Сря Окт 14, 2009 5:42 pm

На трънския вариант не ме кефи отсечката след Врабча,че е много надупчен пътя на спускане....аз съм за вариант Панагюрище,но каквото решите.. :peace:
ivajlo

Рейтинг: 1500

Мнениеот stilo » Сря Окт 14, 2009 6:03 pm

още един глас "До Панагюрище и назад" :agree:
Аватар
stilo

Мнениеот BluE_Magic » Сря Окт 14, 2009 7:09 pm

А задължително ли е точно в 7 да се тръгне не може ли по късно и дали ще има каде да си оставям дрехите по пътя щото сутрин е студено на обед е по топло и ако се навлека после ще ми е жега също и много храна ще ми трябва . Иначе си мисля че 2-рия маршрут е по подходящ. :peace:
Аватар
BluE_Magic

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене