Компания за шосейно колоездене (София)

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнениеот Grash » Съб Май 26, 2007 1:12 pm

Абе то ми се кара, но съм на работа. Чак в понеделник ще мога.
Аватар
Grash

Рейтинг: 2000

NEDELJA 26.05.2007

Мнениеот glass » Съб Май 26, 2007 8:05 pm

Meraklii za nedelja (shoseino) ako e hubavo vremeto za neshto ot sorta na 50-60km koeto znachi neshto okolo Sofia.

f.moser (ICQ 319262579)
Аватар
glass

Рейтинг: 1344

проба, проба, 1, 2, 3, проба.

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Май 26, 2007 9:00 pm

Записвам се за утре. :rofl: Ако има и други навитаци, да пишат спешно!!! :popcorn: :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Пробата - успешна!!!

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Май 26, 2007 9:02 pm

Малко са сдухани картинките в тоа форум, обаче. :bigeyes: :offtopic: :confused: :nono: :crazy:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот vladimir.dzhuvinov » Пон Май 28, 2007 9:41 pm

Как мина карането до Ком? Имаше ли нужда от шнорхел/плавници? :D
Аватар
vladimir.dzhuvinov

Мнениеот Grash » Пон Май 28, 2007 9:52 pm

Гледам да забравя... Даже и до хижата не отидохме. Стигнахме само до Петрохан и се върнахме. Нещо не бях във форма... тая гадна пауза заради дъждовете не ми се отрази добре. Не знам дали пак ще пробвам, пътя до Петрохан ми се струва много изморителен, но може и да се дължи на недобрата ми форма в момента... Дъжд ни заваля чак като се връщахме в София на надлез Надежда :)
Аватар
Grash

Мнениеот vladimir.dzhuvinov » Пон Май 28, 2007 10:58 pm

Аз гледам да карам всеки ден, макар и по-малко (15-20км) за поддържане на форма. Мисля, че по малко, но често е по-добре, отколкото правенето на епични дълги карания през по-дълги интервали.

За каране в мокро време си слагам пластмасови калници, пазят добре. Вероятно някакви могат да се измислят и за шосейка.
Аватар
vladimir.dzhuvinov

Мнениеот Bi-King » Вто Май 29, 2007 11:25 am

да, Петрохан е един вид изморителен, даже вие не сте стигнали до най-стръмната част, мисля (прохода). Аз съм минавал оттам на път за Лом. Става все по-разбит асфалта нагоре... ама ако си карате спокойничко и без да се мъчите да правите време, пак е яко ;)
айде казвайте нещо и да ходим да караме :D
Аватар
Bi-King

Рейтинг: 1700

Прости ми нахалството, бате, ама как разбра ...

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Май 29, 2007 12:58 pm

Bi-King написа:да, Петрохан е един вид изморителен, даже вие не сте стигнали до най-стръмната част, мисля (прохода). Аз съм минавал оттам на път за Лом. Става все по-разбит асфалта нагоре... ама ако си карате спокойничко и без да се мъчите да правите време, пак е яко ;)
айде казвайте нещо и да ходим да караме :D

... докъде сме стигнали? Щото, ние карахме, карахме нагоре, докато накрая вече немаше къде нагоре да се кара. Погледнахме назад - спускане, погледнахме напред - спускане. Уплашихме се, че сме стигнали края на Земята и се върнахме. :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Bi-King » Вто Май 29, 2007 2:35 pm

о,милите :D

да бяхте ме взели, можеше поне да знаем пътя ;)

:beer: следващия път ... :popcorn:
Аватар
Bi-King

Еми, от името на неуспелите Ком-карачи ...

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Май 29, 2007 6:08 pm

Bi-King написа:о,милите :D

да бяхте ме взели, можеше поне да знаем пътя ;)

:beer: следващия път ... :popcorn:

... те каня официално да се присъединиш към нас, като експерт по трасетата. Един добър случай да караме е утре, тамън и Орбеа сметаше да кара. Доколкото си спомням, срещата е в 18,30 на Баба Яга. Ше се разпознаем по колелата, аз съм с най-доброто колело, продавано некога на територията на РБългария - Рали-незнамсиквооще. Ако имаш идея за маршрут, различен от Цариградско, може да го споделиш, все пак тва ше ти е работата за :beer: напред.
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Bi-King » Сря Май 30, 2007 1:02 am

@DstupidBastarD
извинявай, не разбрах...
утре каране , или Баба Яга?
щото след бабата малко тъмновато едно такова :dunno:
Аватар
Bi-King

Еми, зависи от тебе.

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Май 30, 2007 11:04 am

Bi-King написа:@DstupidBastarD
извинявай, не разбрах...
утре каране , или Баба Яга?
щото след бабата малко тъмновато едно такова :dunno:

Ако дойдеш с колело, ше караме. Ако дойдеш без колело, ше требва или да те возим, или да пием бира. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот orbea » Сря Май 30, 2007 11:44 am

Aко не вали ще караме, ако вали ще пием бира, поне да се запознаем. :beer: Орбеа
orbea

Рейтинг: 1200

f.moser contact

Мнениеот glass » Сря Май 30, 2007 8:08 pm

ооооооооооооооппппппппппппппсссссссссс
Аватар
glass

Мнениеот lostrider@ » Сря Май 30, 2007 9:24 pm

Кажете дали офертата за утре остава със сигурност, защото аз пътувам от Перник и ще се почувствам малко кофти ако въртя 60 колометра в тоя миризлив въдух само за спорта. То така или иначе правим това за спорта, ама и здравето ми е скъпо( да не коментираме дупките). А то едно здравеее.... жена ми отдавна го взе. :) Така, че утре до обяд, моля ви, потвърдете.
Аватар
lostrider@

Мнениеот lostrider@ » Сря Май 30, 2007 9:27 pm

Малиииииииииииииии...а сега кой не гледа! Sorry! То май минало, а! Все пак разкажете, как мина днес и дайте идея за близките дни.:)))
Съжалявам отново. Ама много тъпо се чувствам :crap:
Аватар
lostrider@

Хихихи, ама верно си "лост", бате!

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Май 31, 2007 5:25 am

lostrider@ написа:Малиииииииииииииии...а сега кой не гледа! Sorry! То май минало, а! Все пак разкажете, как мина днес и дайте идея за близките дни.:)))

Отчет: събрахме се петима вчера. Орбеа и 4 пръча бехме. Карахме по Цариградско, до обръщалото за към Нови хан и се върнахме. Получи се добро каране, немаше произшествия, като на караул на Студена. Въздухът е същия като от Перник към Владая, ама нема подобен баир, едва ли щеше да ти е проблем. Имаме уговорка за днес, ама е след около час, та едва ли ше можеш да се включиш. Ако в неделя имаш свободно време, може да измислим некво кръгче така, че да минем през Перник и да не се чанчиш залудо. :^:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Grash » Чет Май 31, 2007 8:49 am

Аз съм уникален карък. Вчера не само не успях да дойда заради дъжда, но и ми се спукаха и ДВЕТЕ гуми на околовръстното... Нямам думи. Утре съм почивка, кажете къде и кога ще карате да дойда.
п.с. Не разбрах последно къде сте карали, до Панчарево или до обръщалото за Нови Хан? Аз мислех обиколчица до Нови Хан, после към Елин Пелин и обратно към София.
Аватар
Grash

Re: Хихихи, ама верно си "лост", бате!

Мнениеот lostrider@ » Чет Май 31, 2007 9:23 am

DstupidBastarD написа:
lostrider@ написа:Малиииииииииииииии...а сега кой не гледа! Sorry! То май минало, а! Все пак разкажете, как мина днес и дайте идея за близките дни.:)))

Отчет: събрахме се петима вчера. Орбеа и 4 пръча бехме. Карахме по Цариградско, до обръщалото за към Нови хан и се върнахме. Получи се добро каране, немаше произшествия, като на караул на Студена. Въздухът е същия като от Перник към Владая, ама нема подобен баир, едва ли щеше да ти е проблем. Имаме уговорка за днес, ама е след около час, та едва ли ше можеш да се включиш. Ако в неделя имаш свободно време, може да измислим некво кръгче така, че да минем през Перник и да не се чанчиш залудо. :^:

...DstupidBastarD, благодаря за отчета :thumb: Жалко, че съм изпуснал събирането вчера. А май и днешното го проспах :bawling: . И все пак скоро се нядявам да дойда. Искам поне да се запознаем, преди да е почнала сесията...Тогава става малко по- сложно..За неделя ми е малко сложно, но мога да опитам да се включа, ако се кара със сигурност :)
Аватар
lostrider@

Мнениеот lostrider@ » Чет Май 31, 2007 9:37 am

Grash написа:Аз съм уникален карък. Вчера не само не успях да дойда заради дъжда, но и ми се спукаха и ДВЕТЕ гуми на околовръстното... Нямам думи. Утре съм почивка, кажете къде и кога ще карате да дойда.
п.с. Не разбрах последно къде сте карали, до Панчарево или до обръщалото за Нови Хан? Аз мислех обиколчица до Нови Хан, после към Елин Пелин и обратно към София.

Вярно си си карък..то и аз съм имал слуки, ама и двете гуми наведнъж???.... Да ти кажа, и вериги да сложиш, по наще пътища пак не е много сигурно, че ще оцелееш..А предложението ти за утре ми харесва и мисля, че е крайно време да се включа, така че...каквото кажете..Само да не е след обяд или по- късно..Е, и да не е в 7:00ч. все пак..Те май изискванията ми станаха доста, а? :peace: ..Все пак, трябва да се има в предвид, че няма никакви изгледи времето да се оправи скоро. Дано да имаме повече късмет.
Аватар
lostrider@

Мнениеот Bi-King » Чет Май 31, 2007 12:35 pm

Taкa.. ето ме и мен с новата покана:

утре 07:30 пред кино Изток (Плиска), както днес
има ли навити?

до разклона за Нови Хан, а там ще му мислим после. Има накъде :beer:
Аватар
Bi-King

Мнениеот Grash » Пет Юни 01, 2007 10:53 am

За съжаление тази сутрин не можах да стана :(!:
В неделя 03.06 ще е хубаво времето и ще се кара. Точно къде не сме уточнили, но ще се разберем на място. Който иска - събираме се в 11:00 пред паметника на съветската армия. Ще се радвам да се съберем повечко хора :beer:
Аватар
Grash

Мнениеот Пища Хуфнагел » Пет Юни 01, 2007 10:59 am

Аз нямам проблеми със сутрешното ставане, но е абсурдно да пропусна неделния семеен обяд. По-скоро ще падне небето... :D
Nemo me impune lacessit
Аватар
Пища Хуфнагел

f.moser

Мнениеот glass » Пет Юни 01, 2007 2:17 pm

Grash написа:За съжаление тази сутрин не можах да стана :(!:
В неделя 03.06 ще е хубаво времето и ще се кара. Точно къде не сме уточнили, но ще се разберем на място. Който иска - събираме се в 11:00 пред паметника на съветската армия. Ще се радвам да се съберем повечко хора :beer:

Az sum 99% tam osven ako ne iskochi neshto nepredvideno v ramkite na 1%
Аватар
glass

тъпото копеле също ше дойде.

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Юни 01, 2007 2:51 pm

glass написа:
Grash написа:За съжаление тази сутрин не можах да стана :(!:

Az sum 99% tam osven ako ne iskochi neshto nepredvideno v ramkite na 1%

И аз станах късничко таа сутрин, некъде към десет-десет и нещо, пих едно кафе и реших, че съм закъснял за срещата. Е, преди малко врътнах до Симьоново, да загрея гуметата. Обаче, за неделя съм сигурен на 99,1% (за да съм пред Мозер). Дори, е възможно да дойда с бегача, ако успея да си смена гумата, иначе съм с байка. :crazy:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Bi-King » Пет Юни 01, 2007 5:54 pm

Аз днес чаках,чаках... пък си покарах сам накрая.
За неделя, там съм :popcorn:
Аватар
Bi-King

Мнениеот Пища Хуфнагел » Пет Юни 01, 2007 7:01 pm

Bi-King написа:Аз днес чаках,чаках...

Ммм! :) А личните съобщения четеш ли си?
Nemo me impune lacessit
Аватар
Пища Хуфнагел

Мнениеот Bi-King » Пет Юни 01, 2007 7:28 pm

ти прочете ли в лист-сърва за утре?
в колко часа? :)
Аватар
Bi-King

Мнениеот Пища Хуфнагел » Пет Юни 01, 2007 8:39 pm

Писах. :agree: Викам тези въпроси да ги уточняваме само там, за да не стават недоразумения
Nemo me impune lacessit
Аватар
Пища Хуфнагел

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене