Bi-King написа:да, Петрохан е един вид изморителен, даже вие не сте стигнали до най-стръмната част, мисля (прохода). Аз съм минавал оттам на път за Лом. Става все по-разбит асфалта нагоре... ама ако си карате спокойничко и без да се мъчите да правите време, пак е яко![]()
айде казвайте нещо и да ходим да караме
Bi-King написа:о,милите![]()
да бяхте ме взели, можеше поне да знаем пътя![]()
следващия път ...
Bi-King написа:@DstupidBastarD
извинявай, не разбрах...
утре каране , или Баба Яга?
щото след бабата малко тъмновато едно такова
lostrider@ написа:Малиииииииииииииии...а сега кой не гледа! Sorry! То май минало, а! Все пак разкажете, как мина днес и дайте идея за близките дни.))
Съжалявам отново. Ама много тъпо се чувствам
DstupidBastarD написа:lostrider@ написа:Малиииииииииииииии...а сега кой не гледа! Sorry! То май минало, а! Все пак разкажете, как мина днес и дайте идея за близките дни.))
Съжалявам отново. Ама много тъпо се чувствам
Отчет: събрахме се петима вчера. Орбеа и 4 пръча бехме. Карахме по Цариградско, до обръщалото за към Нови хан и се върнахме. Получи се добро каране, немаше произшествия, като на караул на Студена. Въздухът е същия като от Перник към Владая, ама нема подобен баир, едва ли щеше да ти е проблем. Имаме уговорка за днес, ама е след около час, та едва ли ше можеш да се включиш. Ако в неделя имаш свободно време, може да измислим некво кръгче така, че да минем през Перник и да не се чанчиш залудо.
Grash написа:Аз съм уникален карък. Вчера не само не успях да дойда заради дъжда, но и ми се спукаха и ДВЕТЕ гуми на околовръстното... Нямам думи. Утре съм почивка, кажете къде и кога ще карате да дойда.
п.с. Не разбрах последно къде сте карали, до Панчарево или до обръщалото за Нови Хан? Аз мислех обиколчица до Нови Хан, после към Елин Пелин и обратно към София.
Grash написа:За съжаление тази сутрин не можах да стана![]()
В неделя 03.06 ще е хубаво времето и ще се кара. Точно къде не сме уточнили, но ще се разберем на място. Който иска - събираме се в 11:00 пред паметника на съветската армия. Ще се радвам да се съберем повечко хора
glass написа:Grash написа:За съжаление тази сутрин не можах да стана![]()
В неделя 03.06 ще е хубаво времето и ще се кара. Точно къде не сме уточнили, но ще се разберем на място. Който иска - събираме се в 11:00 пред паметника на съветската армия. Ще се радвам да се съберем повечко хора
Az sum 99% tam osven ako ne iskochi neshto nepredvideno v ramkite na 1%
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта