Моля, добави подробности от всякакъв характер!

Мъро написа:Да не говорим, че 8 атмосфери... мамо...
TOYAGA написа:Мъро написа:Да не говорим, че 8 атмосфери... мамо...
Кво вика мама за помпане с 8 атмосфери? Моля, добави подробности от всякакъв характер!
Май и той не знае точно за какво говори.Мъро написа:BG Rider говори за 8 атм. при mtb, не за road.
Аз , като по-прозз , пък си мислех , че става въпрос за туринг байкове с багажници и т.н....vitorino написа: БГ Райдъра явно говори за трекинг и трекинг байкове. .
zero написа:Нещо не ме става ясно как дадените примери от марката спринт ще издържат натоварвания каквито ти мислиш да им готвиш(били някакви едри хора 90-100кг ,някакви товари от по 20-30 кг).А бе човеко,я слез на земята и се осъзнай ,че тея колела дето ги показваш са с толкова евтина и с извинения лайняна окомплектовка,че от нормално градко каране за 1 седмица ще почнат да тропат и да скърцат.....а ти говориш за натоварвания в килограми с 3 цифри.... никога това и да искаш не може да се получи.
Ами , аз карам Спринт Аполон 28 цола , с багажник , калници , даже динамо . Тежа 116 кг , карам го с велодисаги ( не знам колко кг съм им слагал) . Та , за 3000 км от лайняната окомплектовка се счупи само задната ос ,и то миналия месец , а поне една четвърт от километража не е по асфалт . Колелото струваше около 280 лева миналата година . Освен оста , съм лепил гуми 3-4 пъти , и това е . Даже не съм правил реглаж на скоростите , за една година . Ако не вярваш , заповядай да видиш , и по бира ще пием![]()
evilzet написа:Не се ли изсрахте вече , уважаеми капацитети.
Темата е интересна, като изключим мненията след първото![]()
Не че няма и спорни неща, ама задръстихте кенефа.
NovemberCharlie написа:Благодаря за инфото! Но ми липсва информация за XFR-туър велосипедите. Дали можеш да ми помогнеш?
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта