Шосейни очила (висок клас)

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Шосейни очила (висок клас)

Мнениеот BluE_Magic » Нед Ное 15, 2009 12:46 pm

Дайте линк към този саит crc.com защото нещо немога да го намеря .. Искам очилата защото ми харесват и знам че са хубави и ще ми пазят очите както трябва незнам тия неща с боята ,но не ме притесняват твърдо съм решил че ще си ги купя :beer: надявам се че ще ми помогнете защото въобще не разбирам от пазаруването в интернет и не познавам никои които да разбира затова пиша тук и чакам голяма помощ от вас :peace: А и да ви попитам немога ли да си купя оклита от американския саит или ако някои намери някакво добро предложение бели рамки с черни или сиви стъкла или сини около 200 лева моля да пусне линк и доставка не повече от 15-20 лева :praying:
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот jivkonik » Нед Ное 15, 2009 1:26 pm

Ето линк: http://www.chainreactioncycles.com/Bran ... randID=579
Вторник поръчвам от там, заедно с други хора сме събрали сума за безплатна доставка. Ако си харесаш нещо - пиши на ЛС да ти кажа какви са условията за доставка! :peace:
Аватар
jivkonik

Рейтинг: 2000

Мнениеот joropc » Нед Ное 15, 2009 2:15 pm

Не си купувайте OKLEY RADAR с бяла рамка.Там се води WHITE CHROME.Аз имам такива и след около десетина смени на плаката,покритието започна да се лющи(около свода за носа).Най-добрия избор си е класиката-черна рамка,никакви цветове или по-особени покрития.Те тези,които ги гледаме по състезанията с цветните,могат да си с ги сменят всяка седмица,ама при нас нещата не са точно така. :D Иначе за очилата..нямат алтернатива.Аз карам MTB и мога да кажа за тях само хубави думи.Задължително си поръчайте и жълта плака,става по-скъпичко,ама много помага в облачно време.
Изображение
-------------------------------------------------------------
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
joropc

Рейтинг: 2000

Мнениеот BluE_Magic » Нед Ное 15, 2009 2:38 pm

Аз исках да взема полирани бели рамки ,сиви поляризирани стъкла и тия неща гумичките за ушите и те бели ама това остава за на пролет просто сега нямам толкова пари а без очила е анти-хава :D
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Предишна

Назад към Други видове колоездене