brumbar написа:А-а-а, сега чак схващам тънката мисъл на русенския ни приятел. Той да се качи веднъж на високото, пък после ще направи 5 тегела по билото между Шипка и Бузлуджа и като се прибере в Русе ще разправя как 5 пъти е качвал Шипка и Бузлуджа
sam_u_rai написа:brumbar написа:А-а-а, сега чак схващам тънката мисъл на русенския ни приятел. Той да се качи веднъж на високото, пък после ще направи 5 тегела по билото между Шипка и Бузлуджа и като се прибере в Русе ще разправя как 5 пъти е качвал Шипка и Бузлуджа
Бръмчо виж къде избръмчах вчера на 14 09 2009.
Митко Ruse написа:Моето предложение е:Датата да е 29-30 август защото да си покараме по места още две седмици.Ако е по рано отново закриваме сезона.Дето сме на работа бихме изкали да караме събота от ранния слетобед и неделя сутрин и след това да си бием камшика по къщята.Бих искал да спим на високо защото да видя как ще ми подеиства височината.Нали живея на 38 метра надморско.Чувал съм, че надморстката вдига кръвното.Та да видя за догодина дали ще мога да изкарам един лагер на Белмекен.Сутринта ако е студено ще почна да разтривам още от вечерта Росен с ракия вътрешно и външно.Абе все пак е август и ще се съобразим.Съжалявам, че пускат прохода на Републиката иначе бе много удобен.Самото каране да не е състезателно за да можем повече хора да покараме заедно.По Гръцки маниер накрая, които иска да си примери пи...те да се изреже последните 20-30 км.Щом откриват Републиката Шипка ще е разтоварен.Примерно Бузлуджа-Казанлък-Бузлуджа-Шипка-Габрово-Шипка-Бузлуджа.Това е предложение нека да решат организаторите.Приемам всичко само да ми разреши да ходя на работа.Ще поканя хората от Сливен и Бургас.Много очаквам от Софиянци щото са много активни в форума и сигурен съм в карането.Да уточним хората, че трябва да запазваме брои места.
brumbar написа:Бацета, днеска ходихме с Виолетко до Хижа Каваклийка - чисто нов е асфалта, просто Тур Дьо Франс ряпа да яде. Изкачването е някъде около 7 -8 км средния наклон според мен трябва да е 8 - 9 %, затова, че се стягайте![]()
На връщане 75 км ни духа насрещен вятър и на капак на всичко един безумен водач от градския транспорт реши да ни трепе насред града. Нямам снажната осанка на ТК, но това, което му подшушнах достатъчно го стресна за да мога да си позволя да покарам пред него с 15 км/час без да смее да протестира![]()
@ самурай - Бравос баце за катеренето на Мусала. Само ме заинтригува, всички тия камани на връо ти ли ги домъкнаИначе онзи зелен братовчед дето ми го предлагаш не струва, малко съм му сърдит,че ни изяде черешите.
За записването моля да ми изпратите по един PM с точната бройка желаещи, че съм започнал да правя списък. Преди да направя резервациите ще го публикувам за да не изтървем някой
brumbar написа:
Обстановката е "комунистически" стил, но мисля, че мястото е страхотно за целта за която се събираме. Цените в ресторанта също са нормални.
каране /ок
TREK_fan написа:Значи,имам няколко въпросчета?
1.За тези които искат да се настанят в петък(28.08) в ханчето кога да се явят там?
2.Колко големи са стаите и бунгалата(щото ако съм в бунгало отде да знам дали два байка ще се съберат вътре)?
3.Какви са маршрутите за каране в събота и неделя?
4.Знае ли някой какво е състоянието на настилката на подбалканския път между Гурково и Казанлък понеже може и да педалирам на отиване,до Крънското ханче?Нещо говорят,че го режат и кърпят тоя подбалкански път,ама знам ли къде точно го правят това нещо?
brumbar написа:...Другия вариант е да се съберат леглата в центъра...
Митко Ruse написа:Браво, браво и браво на Бръмбарчето.За това става въпрос като се прави организация.Отлични маршрути.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 20 госта