DstupidBastarD написа: по-добре вместо кучето да гони колоездача, колоездача да гони кучето. Тва се постига с неколко просто дихателни упражнения (поема се дълбоко въздух), натискане леко на спирачките, завъртане на кормилото на 180` и даване пълен напред по посока, обратна на посоката на движение на "гонещите кучета". Резултатът е, че от гонен ставате гонещ, а кучето - обратно.
Watanabe написа:Толкова го бях отренирал, че чак ми беше досадно ...
PtD написа:Аз разполагам с един нов уред, днес го изпробвах на едни гонещи ме кучета, с много добър възпиращ ефектХубавото е, че и на хора действа така
PtD написа:Watanabe написа:Толкова го бях отренирал, че чак ми беше досадно ...
И на мен така - постепенно ми стана досадно, като накрая досадата премина в ярост, след което незнайно защо кучетата решиха, че е по-добре да не ме закачат. Не ви препоръчвам да го пробвате на куче със стопанин, обаче!
DstupidBastarD написа:Баце, не ми се иска да прозвучим прекалено агресивно, ма ако некой помияр дето ме залае има стопанин, ше пробвам тактиката направо в/у стопанина.
PtD написа:DstupidBastarD написа:Баце, не ми се иска да прозвучим прекалено агресивно, ма ако некой помияр дето ме залае има стопанин, ше пробвам тактиката направо в/у стопанина.
Баце, не бих искал да звуча обезкуражително, ама ми се ще да видя как се нахвърляш върху Newone, докато кучето му е наблизо...(хипотетична ситуация, разбира се, защото Newone го е възпитал да не лае по колоездачи
)
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 16 госта