Има една истина, и даже се очудвам че не я знаете. Аз поне съм я чел и срещал на много места, а именно: Ако ще караш по-спортно, в по-приведена и агресивна стойка, се приема че е по-добре рамката да е с един размер по-малка от подходящата за теб по принцип. Ако ще караш по-дълги разстояния, в по-изправена и естествена стойка, тогава е най-добре да си караш както ти е подходящо по размер, даже се допуска и един размер по-нагоре. Това, че по-голямата рамка била по-тежка и тн, са абсолютни глупости, за които си има специален форум и сайт, и е излишно да пълните главите на хората с тях
BluE_Magic написа:И не са никакви глупости ,а си е точно така и са ми го казвали хора който се занимават професионално с колоездене от 25г.
BluE_Magic написа:Ок аз спирам прав си не знам какво е не съм "турист" като вас както ти се изказа въпреки че и аз карам заради удоволствието въпреки че щом е така е по добре да си купи байк той е по удебен в пъти от шосейното колело ,но върви като охльов ако ти ми кажеш че с шосейното ти колело не си се опитвал да краш с повече от 30 браво
BluE_Magic написа:...това са излишни см и килограми разбираш ли защо ти говоря по сабрано плус това стоиката няма да е изправено като иска да залегне главата пред кормилото както правя аз
TREK_fan написа:Важното е,че не ми е неудобно колелото и нямам болки в гърба,раменете,кръста,краката и т.н.
DstupidBastarD написа:Баце, аз друго не мога да разберъ в целата система, шо Ботев са на последно место у А-група?
BluE_Magic написа:Колкото и да четете пак няма да си земете най-хубавото колело за вас ,ако не сте се качвали на много различни колела аз дотук за 18-20 месеца от както карам съм сменил 5-6 колела и за мен по добре е рамката да е по ниска а колчето да е по високо незнам защо армстронг кара с толкова голяма рамка ама това си е негов проблем .
BluE_Magic написа:Ултегра 2010 уау супер е това зимай го колко излизат в левове?
madmartigan написа:BluE_Magic написа:Ултегра 2010 уау супер е това зимай го колко излизат в левове?
Илядо и тристе. Без доставката, за която не виждам причина да е повече от $100.
TREK_fan написа:madmartigan написа:BluE_Magic написа:Ултегра 2010 уау супер е това зимай го колко излизат в левове?
Илядо и тристе. Без доставката, за която не виждам причина да е повече от $100.
Те тия от Bottechia USA не пращат извън САЩ!
Lyubo написа:За да не отварям нова тема ще питам тук:
От къде мога да си купя Бианки Виа Нероне в България? Намерих някакъв официален представител, който нещо не ми вдъхва доверие.
По принцип съм се ориентирал към шосейка до 1 400 лв. и след като няколко месеца все отлагам (парите заминават за други неща) сега мисля да напиша едно писамце на Дядо Коледа пък дано ме огрее!!! Чета редовно форума (макар и да нямам все още колело искам да съм макс. информиран преди да купя нещо).
В момента тече една промоция в чейнреакшън на CUBE 600 паунда + 30 доставка ми се струва добре, но вие като стари кучета може да ми препоръчате нещо, което съм пропуснал.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта