Зимна екипировка

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Re: Зимна екипировка

Мнениеот BluE_Magic » Вто Ное 03, 2009 2:41 pm

А също ще искам и една шапка ако може цветовете който искам са бел черен син и оранжев трябва да са с тея цветове задължително да няма жълто червено и зелено другите може :agree: ама първо да ги видя и цената че тая криза много лошо ме е ударила :bawling:
Аватар
BluE_Magic

Рейтинг: 1477
Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот Митко Ruse » Вто Ное 03, 2009 2:42 pm

DstupidBastarD написа:Не ми се верва, баце, мене не ми е голема лапата, а ръкавиците са М. Ше вида Долчини-ръкавиците и ше изберем нещо свесно за баце Блу. :agree:

Дай да му помогнем, че е дете а и дано започне да ни отсрамва на международни прояви.В общи линии тои ни е надеждата.
Митко Ruse

Рейтинг: 2000

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Ное 03, 2009 2:44 pm

BluE_Magic написа:А също ще искам и една шапка ако може цветовете който искам са бел черен син и оранжев трябва да са с тея цветове задължително да няма жълто червено и зелено другите може :agree: ама първо да ги видя и цената че тая криза много лошо ме е ударила :bawling:

Баце, за шапка шо не ходиш до Трилистник некой ден, на един уй (като моя) место ти е, там Моделиани дава шапоците по 3-4 кинта. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот Neo_92 » Вто Ное 03, 2009 2:59 pm

DstupidBastarD написа:Част от нещата, които си видел при Райко (ако си бил при него от събота следобед насам, де), са на Долчини. Само, че немаше зимни ръкавици, а не помна дали зе и от летните. Търпение, приятели, като има инфо, ше го снесем. :smokin:

Начи Райко е човека с Дулчини работите , така ли ?
Аватар
Neo_92

Рейтинг: 1530

Мнениеот BluE_Magic » Вто Ное 03, 2009 3:00 pm

Аз имам такава ,ама искам уиндстоперска дебела и искам и за лицето дето се слага едно сещаш ли се като шал стой :agree:
Аватар
BluE_Magic

Местоположение: The universe, milky way galaxy, solar system, earth, bulgaria, plovdiv, trud

Мнениеот TREK_fan » Вто Ное 03, 2009 5:32 pm

BluE_Magic написа:Аз имам такава ,ама искам уиндстоперска дебела и искам и за лицето дето се слага едно сещаш ли се като шал стой :agree:

Такава ли искаш? :dontknow:
Изображение
Every time I see an adult on a bicycle, I no longer despair for the future of the human race.
Аватар
TREK_fan

Рейтинг: 1710

Мнениеот BluE_Magic » Вто Ное 03, 2009 5:44 pm

Еми не точно искам едни ама незнам как да ги обясни сигурно митко ги знае като шал ти стои на вратъ и един от нашия клуб има ама не съм го питал как се казва тои го е взел от клуба ,но доста отдавна и сега няма такива неща затова искам да си купя начи туй нещо се слага като тая маска(шапка или както е там) ама само около устата надявам се че ме разбирате и да питам как вървят летните гамаши на емико долчини ако някой има .
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот Митко Ruse » Вто Ное 03, 2009 6:13 pm

Вальо има предвид както жена ми казва тръба.А на картончето с което се продава е уневерсален HEADWEAR.Наброих 18 начина на ползване от шапка до връзване на китка.И с изненада установих, че фирмата BUFF има и представителство и в България а аз да си давам парите по чужбините http://www.buff.eu/en/catalog_headwear.php?t=1
Митко Ruse

Мнениеот DstupidBastarD » Сря Ное 04, 2009 8:49 am

vlassadar написа:ПичОве, бе тук съм пред поредната ми ТНТМ разработка на тема "зимна маска за дишане с топлообменник" Другата част от байкърите зимата им е все тая, но при шосейното дишането е много по-учестено, та си мисля че ще ви е интересно да видите и да помислите върху това: http://www.psolar.com и вариантите да проимате такова нещо тук. Пращах на Пробайк инфо, но май нямат никакъв интерес да го намерят и внесат. Вдишаният въздух според рекламата им съдържа собствената ви топлина, както и влагата, които току-що сте издишали. До -50 са го тествали юзърите, по-студено не е имало :)
Мойта самоделка представлява паралелепипед от медни жици, хаотично сложени, остава да го пришия към маска от полар или неопрен така че да дишам само през "туй ньещо" Предварителните проби показаха много обещаващ резултат, така че оригиналната маска ще трябва да работи много добре.
Естествено, някой ако може да докара дотук такава, да ми пише, може да се запиша за 1 маска

Баце, тва е чудесно, но аз имам един въпрос. Как да се изхрачим с таа маска на муцуната? :xx(:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот vlassadar » Сря Ное 04, 2009 11:42 am

Баце, идеята е, че няма да се сополивиш, щото ще ти е топло, ще дишаш летен въздух. Само се опитах да ви бъда полезен с тази идейка
Изображение Изображение
Аватар
vlassadar

Мнениеот BluE_Magic » Сря Ное 04, 2009 7:19 pm

Еии точно като първата маска искам ама без това нещо на остата щото е много смешно и ще ми се подиграват ,ако някой знае от каде да си намеря :popcorn:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот edinmilion » Сря Ное 04, 2009 9:10 pm

BluE_Magic написа:Еии точно като първата маска искам ама без това нещо на остата щото е много смешно и ще ми се подиграват ,ако някой знае от каде да си намеря :popcorn:

няма да ти се подиграват бре, само си нарисувай зли зъби на точно това място и си ок.

@ vlassadar къде се продават подобни, и дали са на достъпни цени? че днес карах с една хирургическа маска за 20 ст. от аптека, но много трудно се диша през нея на катерене...иначе ми покрива голяма част от лицето и е ок, но си е психопатска за по улиците, макар да е модерно в последните дни и при пешеходците...

п.п. ооо сега видях по горе, че никой не внася подобни
edinmilion

Мнениеот aspelozen » Сря Ное 04, 2009 10:48 pm

Blue Magic ,изобщо да не ти дреме кой ще ти се смее и кой какво ще каже.Научи се да мислиш така и ще си помогнеш в много неща от живота.Примерно аз съм си построил сигурно възможно най грозния гараж в Обеля о едни бризенти от военните и всички комшии ми се смеят.Обаче когато тръгвам сутрин за работа паля и заминавам,а те мръзнат да изчукват по половин час лед от стъклата.Аз не им се смея щото обикновено сутрин много ми се спи
aspelozen

Рейтинг: 1254

Мнениеот Grash » Сря Ное 04, 2009 11:32 pm

Аз мога да дам един лесен и евтин вариант, който смятам е достатъчен за нормално каране да пази ушите и врата от директния смразяващ вятър. Не знам точно как им е името, но ги използват при формула 1, както и при картинга. Става въпрос за тези "чорапи" , които се слагат под каската. Преди време бях на картинг писта "Лаута" в Пловдив и от там имам едно такова чудо, спомням си че беше от порядъка на 2-3 лева или нещо от сорта. По принцип седи и пред устата, може да се качи и на носа да пази, но може и под брадичката да се свали. По картинг пистите и моторджийските магазини би трябвало да се намират тези неща.
Изображение
Аватар
Grash

Мнениеот za6tovsenamen » Чет Ное 05, 2009 8:53 am

По всички картинги е задължително да се носи таковата. Викат му боне. Цъкнах в гуглето и първото което ми излезе беше :magnify: :
http://streetmoto.net/store/index.php?main_page=product_info&products_id=162
Иначе на картинга е левче, ама е някакво такова нетоплещо. :D

Я направо разгледайте всичко тук: http://streetmoto.net/store/index.php?main_page=index&cPath=39_41
Даже го има това дето Блу го търси, но леко мото-байкърско.
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот x6x » Чет Ное 05, 2009 2:47 pm

Аз понеже имах проблеми със синусите карам с това от миналата зима при темп. по-ниски от 2-3 градуса

Изображение

Cannondale Le Carbon Balaclava - купих си го инцидентно преди доста време.
Имаше ги в чейнреакшъна, ама са изчезнали.Сваля се ако ти пречи на дишането( не съм имал проблеми), секнеш се и плюеш на воля :)
Цената беше около 45лв, има си мембрана и диша чудесно.На дъжд не съм я пробвал, но клина ми от същата материя е издържал на 2 часа проливен дъжд с байка.
Иначе отгоре винаги с Gore-tex якенца, че иначе ми се еб@в@ майката с целите windstopper-и.
За диапазона 5-15 градуса нямам нищо се оказа, че я карам с някакъв Concurve Windstopper Turbo Jacket на голо, ама няма джобове отзад, та се налага да обличам отгоре нещо с къс ръкав. 1 гардероб екипировка и пак не е пълна :( Пак разходи ще има.
Читав зимен клин с финни "подплънки" на коленете, ако някой може да препоръча, че все са ми измръзнали.
Аватар
x6x

Рейтинг: 1577

Мнениеот BluE_Magic » Чет Ное 05, 2009 8:39 pm

za6tovsenamen написа:По всички картинги е задължително да се носи таковата. Викат му боне. Цъкнах в гуглето и първото което ми излезе беше :magnify: :
http://streetmoto.net/store/index.php?main_page=product_info&products_id=162
Иначе на картинга е левче, ама е някакво такова нетоплещо. :D

Я направо разгледайте всичко тук: http://streetmoto.net/store/index.php?main_page=index&cPath=39_41
Даже го има това дето Блу го търси, но леко мото-байкърско.

Брат00оо много ти благодаря :bowdown: много ми хареса маската и е евтина идеална за социално слаби като мен и дори има карта каде им е магазина :popcorn: по път за тренировка ми
:clap:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот za6tovsenamen » Чет Ное 05, 2009 8:41 pm

Поне вече ще имаш оправдание, защо караш със скоростта на мотор. :eyebrow:
Аватар
za6tovsenamen

Рейтинг: 1852

Мнениеот crib » Пет Ное 06, 2009 10:10 am

При райко има нещо такова за 19 лева
crib

Мнениеот ivajlo » Пет Ное 06, 2009 12:39 pm

crib написа:При райко има нещо такова за 19 лева
Кой беше Райко :confused:
ivajlo

Рейтинг: 1500

Мнениеот edinmilion » Пет Ное 06, 2009 12:48 pm

Райко - магазин Колелото
http://www.koleloto.com/contact.html
edinmilion

Мнениеот ivajlo » Пет Ное 06, 2009 1:12 pm

edinmilion написа:Райко - магазин Колелото
http://www.koleloto.com/contact.html
Мерси много :agree:
ivajlo

Рейтинг: 1500

Мнениеот Neo_92 » Пет Ное 06, 2009 10:49 pm

Има ли некви новини от сеньор Дулчини ?б :eek3:
Аватар
Neo_92

Мнениеот BluE_Magic » Вто Ное 10, 2009 9:36 pm

Има ли некво развитие че почна да става студено зима иде :boggled:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот Neo_92 » Вто Ное 10, 2009 9:37 pm

Тя си дойде ...
Аватар
Neo_92

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Ное 10, 2009 9:52 pm

Сори, бацета, засега развитие нема. Ше гледам да се поправа и в скоро време да пусна инфо. :wavey:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот mitk_ » Чет Ное 12, 2009 12:03 pm

Каво развитие да има при Долчини, що не се разходите до производството да си харесате.
Между другото има и опция да ви направят къстъм щампи ама много се оскъпява.
Аз си взех шапка за под каската и вчера, като се разваля си я извадих от джоба и я сложих на детето та и направих сефтето.
mitk_

Рейтинг: 1210

Мнениеот BluE_Magic » Чет Ное 12, 2009 4:57 pm

Кажи каде има в Пловдив да идя ? Аз мисля че питах :dontknow:
Аватар
BluE_Magic

Мнениеот Митко Ruse » Сря Ное 18, 2009 1:10 pm

Случайно попаднах на този продукт от зимната екипировка на колоездача.Препоръчвам го на всичките си приятели от клуб Мамут http://www.dimibike.com/product_info.php?products_id=2310
Митко Ruse

Мнениеот Grash » Сря Ное 18, 2009 1:12 pm

:rofl:
Чудно ми е дали някой е дал на клуба пари за да прави екипировка с тяхното име... :D
Изображение
Аватар
Grash

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене