от Fixt00l » Чет Юни 03, 2010 7:56 pm
А аз много сериозно се замислих покрай твоите въпроси, вместо да хвърлям с хиляди за първото си колело от ученик насам.Аз с лека ръка ще дам тия 900 лв за Каньона, защото четох егати и мнението за него, хем за най-евтината му версия.Може да си взема един KS racеr и да сложа и аз гуми, но става занимавка, а със сигурност с удобна возия и прилична скорост онова ще ме спечели.Много бих се радвал да обсъдим тези варианти с по-напредналите вело-шофьори.Копирам мнението, оставено в screambikes.eu :
" От доста време търсех колело хибрид - нещо, което става и за каране по по-големите пътеки на Витоша и за града, за разходка, за раздвижване. Това колело с по-голямата си рамка и гуми се оказа страхотен избор за моята височина (187 см.). Мисля, че моето е версия 2009, тъй като пише, че тогава е минало quality control. Карал съм го само около 200 км, но впечатленията ми са страхотни въпреки дребният проблем, който имах (по-долу). Колелото става за в града, за в парка, карал съм го и леко cross country, но като цяло бих казал, че с него спокойно може да се мине навсякъде където може да се мине и с автомобил.
Плюсове:
- Добра цена като се има предвид окомплектовката, с която идва
- Алуминиева рамка - цялото колело без допълнителни аксесоари тежи около 14.8 кг (става дума за 22" рамка).
- Комфорт на возене - мислех, че вилката няма смисъл на такъв тип колело, но се оказа, че дори и да караш само в града неравности има и допълнителният комфорт си заслужава жертвата по отношение на теглото.
- Лекота на каране - колелото върви наистина добре - благодарение на 28" гуми, които имат съвсем лек грайфер, с няколко врътвания на педалите се изминава огромно разстояние по инерция. При незабележими наклони колелото върви направо "само".
- Скоростната система работи наистина добре - палцовите команди са изключително удобни и няма никакви излишни по системата шумове когато са настроени и се използват както трябва (без кръстосване на веригата и без силно натоварване при смяна на скорост)
- Удобна седалка + амортисьорно колче - наистина подобрява качеството на возене. I.C.S. слотът също се оказа добро допълнение, тъй като в него сложих малко дискретно стопче.
- Добри спирачки
- Удобни педали с гумирана повърхност, които не се хлъзгат
- Най-удобните дръжки които някога съм имал на колело
Минуси:
- Наскоро имах проблем със задната касета, която само на около 150 изминати километра получи луфт наляво надясно от който се чуваше и странен звук. Проблемът беше остранен своевременно като част от гаранцията. Оказа се, че е имало дефект в самата касета. Разпитах от любопитство в няколко магазина, представители и на Drag - хората казаха, че не са имали такъв случай до момента с какъвто и да е модел колело, тъй, че проблемът надали е сериен и е нещо, от което трябва да се притеснявате при покупката на този велосипед.
Заключение:
Радвам се, че успях да намеря добър български продукт в този сегмент, който да отговори на изискванията ми. Мнението ми е изцяло положително и го препоръчвам на всички с подобни изисквания. Не се притеснявайте от моя дефект, той най-вероятно е плод на случайност и е по-скоро от страна на Shimano, от колкото на Drag.
(Публикувано на 30.05.10) "