В краен случай и 28мм гума си е доста тлъста за шосе, едва ли ще имаш проблем в града, освен ако специално не целиш дупки и релси.
Размер - поне 58, или дори 60.
, колелото си
.
, колелото си
.veskoz написа:9 страници колебание
, колелото си
.Не съжалявай, когато говориш наизуст и не си проучил въпроса:Fixt00l написа:Жалко, че в тоя форум няма игнор-листа
, колелото си
.
Както и да насърча и без това нахъсаните колоездачи в темата, че ние поне неможем да развиваме такива скорости, и дори с шосейка от 2-3 бона доста пари спестяваме - то не бяха данъци, такси, застраховки, винетки, годишен преглед...Отделно гориво...И най-вече исках да уведомя момчетата, които доста нерви, време и клавиатура потрошиха заради мен, защо се бавя и и ги държа в неведение.В деня на катастрофата ме блъснаха и мен, една пачавра не спря на STOP,не гледа, като завива, и се качи върху предната ми капла (Miche Reflex), да видиш как си плати 160 лв за смяната.Вечерта ми съибщиха и за трагедията.Гарантирам, че и най-коравите непукисти ще приемат ужасно две катастрофи в един ден, особено, ако вече за лежали в болница заради предишна катастрофа.Сега трябва да чакам същата шина от Италия 2 месеца....По-късно ще сложа снимки и ще поискам вашите съвети дали си струва да го правя, защото в момента шини и главини са различни, и мира не ми дава това, макар новата да е по-лека със 100 грама (това отразява ли се ?).Fixt00l написа:...изпаднах в нервна криза и ръцете ми трепереха - изтървах си вечерята на земята, после хапчетата, които се опитах да изпия, излязох да покарам, и с тия треперещи ръце... се изтърсих на плочките на бордюра.
Fixt00l написа:...не зная дори каква е разликата конкретно между челюстните спирачки на Ултегра 6600 и 6700
Fixt00l написа:Прав си, Емски, и всички бяхте прави.Отсечено и рязко превключване, подобно на часовникарски механизъм, възможност да сменяш по няколко предавки наведнъж, което е убийствено полезно в града, особено, когато някой джигит ти реже пътя или светофар те спре, или когато мазни циганки ти пресекат пътя (не давам път на такива, само на нашенки, а онези и кълнат, сами да си паднат в гроба дано).Де да бях с ТИР...Малко ме притесняват мненията в roadbikereview, че няма части за 9-скоростното Campagnolo, а исках да сменя 12-23 с нещо по-човешко, но не намерих никъде...
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта