gemiro написа::rofl:![]()
е не мога вече
![]()
perfor написа:30-35 км/ч но се не съм се напъвал много. Горе-долу гледам с такава скорост да си карам. Не съм се спускал още от Виница или от Галата за да вида макса. С Рубената 26х1.75 достигнах преди време 61км/ч Другото лято ще пробвам. Аз вече пускх тема за тия гуми.Определено ги препоръчвам.
perfor написа:@Editor Maxxis Detonator са кофти гуми????![]()
... пък ако сложи отпред 52 или даже най-добре 72 зъба, кво ли ще е...
Мъро написа:Пффф, пълна бегачка е... от 0 до 100 за 7.5 секунди!
мен не ме слушай...аз ако имаше начин да си набутам в вилката гума от кола 205.75.14 щеше да го направя
perfor написа:30-35 км/ч но се не съм се напъвал много. Горе-долу гледам с такава скорост да си карам. Не съм се спускал още от Виница или от Галата за да вида макса. С Рубената 26х1.75 достигнах преди време 61км/ч Другото лято ще пробвам. Аз вече пускх тема за тия гуми.Определено ги препоръчвам.
evilzet написа:Колко държи??? Много относителен въпрос. Ами държи докато омекнат коленете на шофера и му натежи трътката!
M1010X написа:Аз пък с мода не мога вдигна повече от 20 км/ч. Да не говорим, че няма и седалкаМай не е съвсем фитнес-тауър велисопет? Да взема да сменя 20-ките с 28"?
Мъро написа:Е как така? Това е без багажник и вилката е по-нисък клас от Тотем!
BG-Rider написа:Мъро за какво ти е багажник. Просто мяташ на кормилото две по големи плетени кошнички (от върбов материал) и всичко ще може да си пренесеш!
Мъро написа:BG-Rider написа:Мъро за какво ти е багажник. Просто мяташ на кормилото две по големи плетени кошнички (от върбов материал) и всичко ще може да си пренесеш!
Добре, супер, измислихме го багажника, мерси. Кажи сега за Totem-а!
BG-Rider написа:Не съм фен на ажустируемите-сити оферти при закрепване на кормилото.
shepo написа:@mitakaman
това е скандално
Editor написа:ЕБАСИ МЪРЗЕЛИВАТА............![]()
.Ако бях на мястото на горките животни щеше да я изям !
[/quote]agent_Jekov - Зарибен съм.![]()
![]()
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 19 госта