CR1 написа:DstupidBastarD написа: Аз отивам на селооооооооооооооооо!
Тъй като ТК си би камшика нейде на село, а пък и таз неделя-16.11- може времето да е благосклонно, следващата покана за каране е по следният план....
с коли до разклона за Горно Камарци от Подбалканския път (40км от София) - там обикновенно има един чичка дет продава мед и който иска може се зареди
От там маршрута е Долно Камарци - (Проход Гълъбец) - Златица(проход Кашана) - Етрополе - (сигурно Етрополски проход) - Правец - Ботевград - (проход Арабаконак) - Горно Камарци.
Би трябвало да се върже не повече от 110-120 км.
ама колко проходчета станаха![]()
За точен час ще се разберем...записването да започва....
DstupidBastarD написа:CR1 написа:DstupidBastarD написа: Аз отивам на селооооооооооооооооо!
Тъй като ТК си би камшика нейде на село, а пък и таз неделя-16.11- може времето да е благосклонно, следващата покана за каране е по следният план....
с коли до разклона за Горно Камарци от Подбалканския път (40км от София) - там обикновенно има един чичка дет продава мед и който иска може се зареди
От там маршрута е Долно Камарци - (Проход Гълъбец) - Златица(проход Кашана) - Етрополе - (сигурно Етрополски проход) - Правец - Ботевград - (проход Арабаконак) - Горно Камарци.
Би трябвало да се върже не повече от 110-120 км.
ама колко проходчета станаха![]()
За точен час ще се разберем...записването да започва....
Баце, аз май малко прибързано одобрих маршрута ти. Сега прочетох внимателно и не умрел от глад, и забалежих, че си писал за Кашана (Златица-Етрополе), а аз преди 2-3 месеца пусках запитване за възможността да се кара по него в дирския клуб Туризъм и отговорите варираха от "ти луд ли си, бе?" до "абе, сигурно може, ако си с байк и немаш нищо против да буташ 1-2-3 километра", та в тоа ред на мисли да те питам дали си сигурен, че може да бръмнем там с шосейките?
DstupidBastarD написа:Пичове, абе дават неделята да вали, кви са настроенията да караме у събота при същите други условия?
CR1 написа:DstupidBastarD написа:Пичове, абе дават неделята да вали, кви са настроенията да караме у събота при същите други условия?
Ами аз няма да мога за събота....
Skakalec написа:В СЪБОТА ЩЕ ИЗЛЕЗНА ЗА ОКОЛО 60 - 70КМ ПОСОКА БИСТРИЦА, АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ПИШЕ ДО УТРЕ В 10.00 ЗА ДА СЕ СРЕЩНЕМ НЕЙДЕ
CR1 написа:Пак закрихме сезон 2008....
Въпреки шибаното (меко казано) време в неделско заран, решихме все пак да се придържаме към първоначалния план. Бате Любо беше сложил даже мигащо стопче отзад на шосейката, барем ни видят в мъглата преди да ни отнесат. По магистралата даже и куки нямаше заради времето, та си карахме необезпокоявани.....
След супер ускоряване в тунела на Витиня (не знам какво течение имаше, ама беше зад нас) се появихме на супер сухо и слънчево място.![]()
Арабаконак правилно се беше уплашил миналата седмица, щот пак му "скъсахме шортите"а пък от саранци нататък катамарана (т.е. Росен) кат опъна платната...няма стигане
![]()
Това е накратко...снимков материал - в клуба....
http://www.veloclubmammut.com/?q=gallery&g2_itemId=11576&g2_GALLERYSID=TMP_SESSION_ID_DI_NOISSES_PMT
От сега пускам покана за следващо закриване на сезона за неделя 07.12.2008...маршрут и време ще се уточняват (събота е Никулден, и аз поне ще имам доста ангажименти)
DstupidBastarD написа:CR1 написа:Пак закрихме сезон 2008....
Въпреки шибаното (меко казано) време в неделско заран, решихме все пак да се придържаме към първоначалния план. Бате Любо беше сложил даже мигащо стопче отзад на шосейката, барем ни видят в мъглата преди да ни отнесат. По магистралата даже и куки нямаше заради времето, та си карахме необезпокоявани.....
След супер ускоряване в тунела на Витиня (не знам какво течение имаше, ама беше зад нас) се появихме на супер сухо и слънчево място.![]()
Арабаконак правилно се беше уплашил миналата седмица, щот пак му "скъсахме шортите"а пък от саранци нататък катамарана (т.е. Росен) кат опъна платната...няма стигане
![]()
Това е накратко...снимков материал - в клуба....
http://www.veloclubmammut.com/?q=gallery&g2_itemId=11576&g2_GALLERYSID=TMP_SESSION_ID_DI_NOISSES_PMT
От сега пускам покана за следващо закриване на сезона за неделя 07.12.2008...маршрут и време ще се уточняват (събота е Никулден, и аз поне ще имам доста ангажименти)
Тц, тц, тц, що за речник само?! Мисля, че се движите в неподходяща среда, млади човече! Относно карането ви в неделя, господа, държа да уточня, че ще участвам в благородното ви начинание, само ако е с благотворителна цел да набере средства и цесекато да не ги закрият преди Коледа. Предлагам маршрут подобен на предните, но по стария път. Примерно.
CR1 написа:... малко по на югозапад да отидем....
DstupidBastarD написа:Доста яко изглежда на картата - 145км (по бегемапса, де) нагоре, надоле, ше е фън! Аз гласувам "За". Сега един по желание, да ме закара до Перник, искам да вида гора от ръце!
DstupidBastarD написа:Понеже вече съм шефче, а шефчетата требва да сме гъвкави и да се съобразяваме с мнението на раята, съм длъжен да остава въпроса за маршрута отворен. Т.е. изходното положение е следното: кога ше караме и къде да караме? Мола, бъдете активни!
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта