Компания за шосейно колоездене (София)

Този форум е за обмен на информация, свързана с всички видове колоездене извън планинското и велосипеди, различни от маунтин байк - шосейни, пистови, градски, туристически, и т.н., и т.н. Той обаче не е предвиден за обсъждане на най-евтините масови велосипеди, предлагани в изобилие в България! Моля, не занимавайте аудиторията излишно с тях!

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 900 / 900 / 10

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Ное 13, 2008 1:55 pm

Тъпото копеле е вече тука. Не знам дали е редно да ви споделям факти, но нема по-противно место за живеене от наща мила столица. Е, са, преди нема и 10мин. кацнах с космическата цеца при сестра ми и констатирах следното - 12градуса, неква шибана лайняна мъглица и пълна отврат, а до Люлин беше 16, слънце и некво ултра-приятно. Що се отнася до маршрута, никога не съм имал съмнения в способностите на баце Ицо да измисля готини, така че приемам, одобрявам и ако кака Маша не ме изкуши с полова неделя, ше се включим (би било чудесно, ако ми обещаете и место у спас в случай, че бате Любо е зает по тва време). Благодарим за вниманието, сега отивам да апна малко от валшебние, диетичен и супер-як ориз с пиле на сестра ми. Хаста ла велосипедиста! :bigeyes:
Аватар
DstupidBastarD

Рейтинг: 1932

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Ное 13, 2008 2:10 pm

CR1 написа:
DstupidBastarD написа: Аз отивам на селооооооооооооооооо! :hbang2:

Тъй като ТК си би камшика нейде на село, а пък и таз неделя-16.11- може времето да е благосклонно, следващата покана за каране е по следният план....
с коли до разклона за Горно Камарци от Подбалканския път (40км от София) - там обикновенно има един чичка дет продава мед и който иска може се зареди :eyebrow:
От там маршрута е Долно Камарци - (Проход Гълъбец) - Златица(проход Кашана) - Етрополе - (сигурно Етрополски проход :bigeyes: ) - Правец - Ботевград - (проход Арабаконак) - Горно Камарци.
Би трябвало да се върже не повече от 110-120 км.
ама колко проходчета станаха :hbang:
За точен час ще се разберем...записването да започва.... :popcorn:

Баце, аз май малко прибързано одобрих маршрута ти. Сега прочетох внимателно и не умрел от глад, и забалежих, че си писал за Кашана (Златица-Етрополе), а аз преди 2-3 месеца пусках запитване за възможността да се кара по него в дирския клуб Туризъм и отговорите варираха от "ти луд ли си, бе?" до "абе, сигурно може, ако си с байк и немаш нищо против да буташ 1-2-3 километра", та в тоа ред на мисли да те питам дали си сигурен, че може да бръмнем там с шосейките? :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот CR1 » Чет Ное 13, 2008 3:44 pm

DstupidBastarD написа:
CR1 написа:
DstupidBastarD написа: Аз отивам на селооооооооооооооооо! :hbang2:

Тъй като ТК си би камшика нейде на село, а пък и таз неделя-16.11- може времето да е благосклонно, следващата покана за каране е по следният план....
с коли до разклона за Горно Камарци от Подбалканския път (40км от София) - там обикновенно има един чичка дет продава мед и който иска може се зареди :eyebrow:
От там маршрута е Долно Камарци - (Проход Гълъбец) - Златица(проход Кашана) - Етрополе - (сигурно Етрополски проход :bigeyes: ) - Правец - Ботевград - (проход Арабаконак) - Горно Камарци.
Би трябвало да се върже не повече от 110-120 км.
ама колко проходчета станаха :hbang:
За точен час ще се разберем...записването да започва.... :popcorn:

Баце, аз май малко прибързано одобрих маршрута ти. Сега прочетох внимателно и не умрел от глад, и забалежих, че си писал за Кашана (Златица-Етрополе), а аз преди 2-3 месеца пусках запитване за възможността да се кара по него в дирския клуб Туризъм и отговорите варираха от "ти луд ли си, бе?" до "абе, сигурно може, ако си с байк и немаш нищо против да буташ 1-2-3 километра", та в тоа ред на мисли да те питам дали си сигурен, че може да бръмнем там с шосейките? :dunno:

Нема се пуашиш :jump2:
От източник, който доста често пътува по този маршрут имам следната информация - нагоре като се качваме от Златица наистина пътя е доста разбит (но пък е кратък) и на места липсвало даже асфалта...но това ще е на изкачване и мисля, че няма да ни е проблем (пък и аз требе трупам опит в циклокроса:bigeyes2:). Стигнем ли веднъж мините, пътя към Етрополе ставал ОК...тъй като го подържали за камионите, който се надявам в неделя сутрин да ги нема поради причини свързани с местната традиция за консумация в събота вечер :D
Пък в крайна сметка сърце широко, свет голем, ако видим че не става - Копривщица и Панагюрище са винаги на мода :)
За буса немаш грижи.... :beer:
Аватар
CR1

Рейтинг: 1315

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Ное 13, 2008 4:04 pm

Доволно, баце, ше ви чакам в неделя около 8,20ч. на Шел-а на ботевграцко (километър след околовръсното). :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

lusi1974

Мнениеот lussi1974 » Чет Ное 13, 2008 6:07 pm

момчета нема да се плашите аз го карах този маршрут в часта златица ботевград и става за шосейка
lussi1974

Рейтинг: 1200

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Ное 13, 2008 9:07 pm

Пичове, абе дават неделята да вали, кви са настроенията да караме у събота при същите други условия? :dunno:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Чет Ное 13, 2008 10:56 pm

Мен ма не бърка, кога кажете.
Аватар
bokicha

Рейтинг: 2000

Мнениеот CR1 » Пет Ное 14, 2008 2:32 pm

DstupidBastarD написа:Пичове, абе дават неделята да вали, кви са настроенията да караме у събота при същите други условия? :dunno:

Ами аз няма да мога за събота....
Аватар
CR1

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Ное 14, 2008 5:16 pm

CR1 написа:
DstupidBastarD написа:Пичове, абе дават неделята да вали, кви са настроенията да караме у събота при същите други условия? :dunno:

Ами аз няма да мога за събота....

Убаво, значи си остава за неделята, па ако ме нема до 8,30 на Шел-а, значи нема да дойда (тва в случай, че вали дъжд още от сутринта или има огромна вероятно да стане рано през деня). :crap:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот Skakalec » Пет Ное 14, 2008 11:47 pm

В СЪБОТА ЩЕ ИЗЛЕЗНА ЗА ОКОЛО 60 - 70КМ ПОСОКА БИСТРИЦА, АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ПИШЕ ДО УТРЕ В 10.00 ЗА ДА СЕ СРЕЩНЕМ НЕЙДЕ ;)
Skakalec

Рейтинг: 1168

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Ное 15, 2008 9:54 am

Skakalec написа:В СЪБОТА ЩЕ ИЗЛЕЗНА ЗА ОКОЛО 60 - 70КМ ПОСОКА БИСТРИЦА, АКО НЯКОЙ ИСКА ДА ПИШЕ ДО УТРЕ В 10.00 ЗА ДА СЕ СРЕЩНЕМ НЕЙДЕ ;)

И аз мисла да покарам днес, за секи случай, ако се преебе времето утре, ма ше е до Вакарел и обратно (65км за мен). Ако си мераклия за малко педалиране по магистралата, пиши тук до 12ч. и да редим среща. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

.... utre

Мнениеот glass » Съб Ное 15, 2008 7:40 pm

Аз най-вероятно няма да дойда. Ако реша ще се обадя на някой или направо ще дойда.
Аватар
glass

Рейтинг: 1344

Ясен е маршрутът на Тур дьо Франс 2009

Мнениеот glass » Вто Ное 18, 2008 8:55 am

Ясен е маршрутът на Тур дьо Франс 2009

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2508873&cid=11221

22.10.2008
Спорт НетИнфо
Аватар
glass

Рейтинг: 1344

Мнениеот bokicha » Вто Ное 18, 2008 10:29 am

Една Ноемврийска Неделя :) ...по мамутски...
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Ное 27, 2008 10:36 pm

Поредно закриване на сезона - неделя (май се пада 30.11, абе първата неделя от днеска нататъка) в 11,30ч. стартираме от Шел-а на ботевградско (веднага след околовръсното) и газ по Витиня, като стигнеме високото се спускаме надоле към основите на един от виадуктите и после Арабаконак, Горно Камарци, Саранци и по подбалканския се връщаме. Некъде към стотина км ше се вържат. Разбира се, поради Деси Банова и други условности и специфики на ебаното ноемврийско време, секакви промени у плана са възможни, затва следете редовно тука за такиви. С мамутски поздрав: Муууууууууууууууууууууу! :hbang2:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот CR1 » Пон Дек 01, 2008 12:51 pm

Пак закрихме сезон 2008....
Въпреки шибаното (меко казано) време в неделско заран, решихме все пак да се придържаме към първоначалния план. Бате Любо беше сложил даже мигащо стопче отзад на шосейката, барем ни видят в мъглата преди да ни отнесат. По магистралата даже и куки нямаше заради времето, та си карахме необезпокоявани.....
След супер ускоряване в тунела на Витиня (не знам какво течение имаше, ама беше зад нас) се появихме на супер сухо и слънчево място. :bigeyes:
Арабаконак правилно се беше уплашил миналата седмица, щот пак му "скъсахме шортите" :viking: а пък от саранци нататък катамарана (т.е. Росен) кат опъна платната...няма стигане :hbang2:
Това е накратко...снимков материал - в клуба....

http://www.veloclubmammut.com/?q=gallery&g2_itemId=11576&g2_GALLERYSID=TMP_SESSION_ID_DI_NOISSES_PMT
От сега пускам покана за следващо закриване на сезона за неделя 07.12.2008...маршрут и време ще се уточняват (събота е Никулден, и аз поне ще имам доста ангажименти) :beer:
Аватар
CR1

Мнениеот bokicha » Пон Дек 01, 2008 1:26 pm

:bigeyes: .... :wavey: ..... :beer: :popcorn:
Аватар
bokicha

Мнениеот DstupidBastarD » Пон Дек 01, 2008 3:22 pm

CR1 написа:Пак закрихме сезон 2008....
Въпреки шибаното (меко казано) време в неделско заран, решихме все пак да се придържаме към първоначалния план. Бате Любо беше сложил даже мигащо стопче отзад на шосейката, барем ни видят в мъглата преди да ни отнесат. По магистралата даже и куки нямаше заради времето, та си карахме необезпокоявани.....
След супер ускоряване в тунела на Витиня (не знам какво течение имаше, ама беше зад нас) се появихме на супер сухо и слънчево място. :bigeyes:
Арабаконак правилно се беше уплашил миналата седмица, щот пак му "скъсахме шортите" :viking: а пък от саранци нататък катамарана (т.е. Росен) кат опъна платната...няма стигане :hbang2:

http://www.veloclubmammut.com/?q=gallery&g2_itemId=11576&g2_GALLERYSID=TMP_SESSION_ID_DI_NOISSES_PMT
От сега пускам покана за следващо закриване на сезона за неделя 07.12.2008...маршрут и време ще се уточняват (събота е Никулден, и аз поне ще имам доста ангажименти) :beer:

Тц, тц, тц, що за речник само?! Мисля, че се движите в неподходяща среда, млади човече! Относно карането ви в неделя, господа, държа да уточня, че ще участвам в благородното ви начинание, само ако е с благотворителна цел да набере средства и цесекато да не ги закрият преди Коледа. Предлагам маршрут подобен на предните, но по стария път. Примерно. :idea:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот CR1 » Пон Дек 01, 2008 5:53 pm

Влиянието е очевидно и неуспоримо......но....като маршрут можем да помислим и малко по на югозапад да отидем....
а пък благотварителната цел - то се знае....ама да ти кажем надали ще е насочено в таз посока :D :popcorn:

DstupidBastarD написа:
CR1 написа:Пак закрихме сезон 2008....

Тц, тц, тц, що за речник само?! Мисля, че се движите в неподходяща среда, млади човече! Относно карането ви в неделя, господа, държа да уточня, че ще участвам в благородното ви начинание, само ако е с благотворителна цел да набере средства и цесекато да не ги закрият преди Коледа. Предлагам маршрут подобен на предните, но по стария път. Примерно. :idea:
Аватар
CR1

Мнениеот bokicha » Пон Дек 01, 2008 9:57 pm

МоХе ли да изкажа скромно и пристрастно мнение:
...благотворителната обиколка в посока Поибрене- Мухово...
...беше :hbang: ..., ако ли не...
CR1 написа:... малко по на югозапад да отидем....

...чувам нещо къде Ерма сте ходили, макар и с комерсиална цел...
../ имало убави мазни супи тамкЪ :D /..ТААА>>>аз съм се записал,
само се спазарете с Десито Банова :love: / :boxing:
Ай до скоро. :beer:
Аватар
bokicha

Мнениеот CR1 » Вто Дек 02, 2008 12:46 pm

Ми я дайте коментари за маршрут Перник- Трън - (пътища неизвестни никому ;) ) - Земен-яз.Пчелник-Перник
Като при Трън, може да направим лирично отклонение до Ждрелото....
Аватар
CR1

Мнениеот DstupidBastarD » Вто Дек 02, 2008 2:52 pm

Доста яко изглежда на картата - 145км (по бегемапса, де) нагоре, надоле, ше е фън! Аз гласувам "За". Сега един по желание, да ме закара до Перник, искам да вида гора от ръце! :alien:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот CR1 » Вто Дек 02, 2008 3:32 pm

DstupidBastarD написа:Доста яко изглежда на картата - 145км (по бегемапса, де) нагоре, надоле, ше е фън! Аз гласувам "За". Сега един по желание, да ме закара до Перник, искам да вида гора от ръце! :alien:

:stupid:
Аватар
CR1

Мнениеот DstupidBastarD » Чет Дек 04, 2008 7:15 pm

Абе, предполагам, че отговорът на въпроса за каране у събота е ясен предварително, ма с оглед лайняната неделна прогноза, съм длъжен да го поставим на обсъждане. Което и права: има ли желаещи и кои са те, за каране в събота от Перник през Трън, та през Земен, язовир Пчелина и прибиране през Перник? Понеже вече съм шефче, а шефчетата требва да сме гъвкави и да се съобразяваме с мнението на раята, съм длъжен да остава въпроса за маршрута отворен. Т.е. изходното положение е следното: кога ше караме и къде да караме? Мола, бъдете активни! :mean:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот bokicha » Чет Дек 04, 2008 9:52 pm

Аз, немам проблем, 'ма баце Ицо спомена , че му е невъзможно за
Събота. Иначе съм се прежалил, дъжд, ветър, снег...ше се кара.... :shake:
Аватар
bokicha

Мнениеот CR1 » Пет Дек 05, 2008 8:40 am

DstupidBastarD написа:Понеже вече съм шефче, а шефчетата требва да сме гъвкави и да се съобразяваме с мнението на раята, съм длъжен да остава въпроса за маршрута отворен. Т.е. изходното положение е следното: кога ше караме и къде да караме? Мола, бъдете активни! :mean:

Аз в Събота си имам двама именника в семейството, така че......
За Неделя съм си все още оптимист, като мисля даже да оставим колите в Братановци (че Перник не ми е любимо изживяване) и от там по маршрута...
Убаво е да тръгнем по рано за да не се притесняваме за тъмното...така че сметам нейде 8.20 на Ал. Невски...и от там с кола...с каква и колко хора ще уточним...
ко ша каете?
Аватар
CR1

Мнениеот CR1 » Пет Дек 05, 2008 8:40 am

шефче?
Аватар
CR1

Мнениеот DstupidBastarD » Пет Дек 05, 2008 9:22 am

Еми, щом народа казва "неделя", неделя ше е. Баце, ако тръгна да се отказвам в неделя сутрин, ше ти пиша едно есемесче, да не губите време да ме чакате. Иначе, маршрута е супер, много ше ме е яд ако не го караме. Аз днеска ше фръцна един тренировъчен Вакарел, за секи случай, да не губим километри, па и утре ако има навитаци може да направим едно 80-100 за отскок. :popcorn:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот DstupidBastarD » Съб Дек 06, 2008 1:35 pm

Появявам се, не за да пишем нещо по темата, а само да се пофалим, че вчера поставих нов световен рекорд по трасето Дружба-Искрец (с попътно-страничен вятър) - 1:32, което е с цели 9 мин. по-добро време от стария световен рекорд (пак мой). Е, днеска на връщане ветреца беше неправилен и се прибрах за 2+ часа, ма си го пиша възстановително за утрешното. В тоа ред на мисли, като гледам кви облаци са увиснали над Дружба, нещо губим оптимизъм, че утре ше карам, ма да видим, може Десита Банова да направи некое чудо. :bowdown:
Аватар
DstupidBastarD

Мнениеот CR1 » Пон Дек 08, 2008 7:33 pm

някой за сряда - 10.12?
Аватар
CR1

ПредишнаСледваща

Назад към Други видове колоездене