Grash написа:Аз ли съм единственият тук, който не дели хората на байкъри и шосейки?Това е много типично за българите, вместо да ни обединява нещо(това, че всички караме колела), ние се чудим по какво да се разграничаваме и делим, постоянно да има някаква интрига и тн... Преди 2 години и половина съвсем случайно открих този форум, и понеже няма друга подобна медия свързана с колоезденето, започнах да чета и пиша тук. Това какъв точно стил карам, никога не е имало значение за мен. И поради наличието на раздел "Други видове колоездене" се възползвах и написах тема. В последствие се събрахме доста народ, но за съжаление все има някакви интриги, които не мога да разбера. За мен никога не е имало значение, кой какво кара. Аз обичам колоезденето с всичките му стилове и вариации... И между другото, ние всички сме "байкъри" защото всички караме байкове(road bike, mountain bike, etc... who cares?!)
Не си единствения!! Но аз все пак ги деля на можещи и не можещи и не затова дали са завършили или не някое състезание или колко медали се спечелии, а на смели и можещи да се изправят сами срещу и да дадат всичко от себе си да се получи едно приятно за всички каране, да преборят себе си доколкото могат и да се държат като хора на които можеш да разчиташ, благодарности на домакините