Митко Ruse написа:Кво Ви стана бе хора дали поради това,че има дъжд и не можите да карате се хвърлихте в тези сложни умозаключения.
Бацееее, мразим го тва шибано есенно време, бееееее! Кара ми се та ми се викааааааааааааа!

Митко Ruse написа:Кво Ви стана бе хора дали поради това,че има дъжд и не можите да карате се хвърлихте в тези сложни умозаключения.
BluE_Magic написа:DstupidBastarD написа:BluE_Magic написа:Аз съм 1,65м 60 килограма и значи мога да карам много нали![]()
Е аз си знам че карам много ,но според вас я кажете вашето мнение![]()
Много ми вървят баирите който иска може да се пробваме ако не го бия па на
Аз съм 82-83 кила, баце, ма не мога да откажа на такава любезна оферта. На къф баир ше се дърпаме?
Ела до Пловдив и ще те пробвам кадето си избереш![]()
Макар да няма много смисал![]()
Слаб си за моята класа
crib написа:DstupidBastarD написа:johnie написа:Здрасти!
Защо никой не спомена най-важният фактор за всеки атлет,а именно VO2 max????
Kакво значи ли?
Това е способността на сърдечно-съдовата и белодробна система да пренася кислород до тъканите в организма.
С две думи: Висок VO2 max=високи постижения.Правилното измерване е
ml/kg/min,тоест количеството транспортиран кислород/в мл./ към кг телесна маса за единица време.Тук много сериозно се намесва и количеството подкожна мазнина в организма.Та за това каката кара за 33 минити,та къде ще иде? :-)...просто няма какво да и тежи:)
Дълго мислих, братко, и накрая реших, че си съвсем прав. В крайна сметка, тва е качествения показател, в който мадамата просто ме размазва тотално, а нема как да бъде установен с просто наблюдение. Добре де, нема просто наблюдение.
Баце, целия метаболизъм си има значение, примерно анаеробната граница е точно толкова важна колкото и VO2max. Мацката може да си върти с 120-130 оборота постоянно на ниски предавки, в който случай всякакви сметки за сила спрямо кила се прецакват.
А да не говорим за разни генни предразположености (порови в нета за племето Tarahumara или Tarahumara runners). Как ти звучи 50-годишен дядка, стабилен пушач, без никви диети и тренировки, с чехли направени от изрязани автомобилни гуми, се напива с бира, дремва, става, и бяга 150км почти със скоростта на маратонец. След бягането пулса и кръвното са му по-ниски отколкото преди да тръгне.
alhimik написа:знам го Венец много пъти съм минавал от там за морето!
за събота мисля да ходя в Сливен на закриването на сезона на маратонците ама тоя дъжд дето ми докладваха че вали в Сливен хич не ми харесва но за сега отивам.
иначе често идвам до София така че някой път наистина ще дойда хем и от много време искам да отида до Сливница, Драгоман и Трън.
Не си аеродинамичен, баце. Пробай се по течението, може и да те понесеDstupidBastarD написа:некаква мадама дето тежи колко единя ми крак
Не е. Хич даже.Митко Ruse написа:.... аеродинамикате бе доста смешно.
Митко Ruse написа:Искефи ме максимално.Бях чул за тези колелца но не бях виждал.Само да бяха му скложили едно кормило като света.Каква атака направи дядката само на тези дето го прихванаха.Но ще се опитам за сега да карам моето колело като си вкарвам тези 250 вата с моите крака.
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 11 госта