DstupidBastarD написа:Днешният въпрос е следния: Ако един продукт струва 1 долар в САЩ, какво мито требва да му се начисли и кви транспортни разходи, за да струва без печалба тук 2,50 лева? Приемете, че 1долар е лев и четиресе. Аз дигам ръце и се отказвам да отговарям на такъв малоумен въпрос!
Баце, пропускаш един голем въпрос, тъй като СС все още са със няколко години назад, 1$ за тях е равен на 2.50лв, затова няма нищо странно

brumbar написа:Баце, на мен друго ми е чудно. От централата на Евроспорта дали въобще подозират за тази "рекламна" кампания на Драг и Шимано, която се провежда в българския ефир на Евроспорт, щото съм забелязал некак си как английски и руски коментатори упорито избягват да правят какъвто и да е тип реклама на конкретни велосипеди и компоненти /е.. може някъде да са се прокраднали лични предпочитания, но все пак това си е в реда на нещата/, но не и тотално налагане на една конкретна марка велосипеди и компоненти
А аз друго се чудех, руските и английските коментатори "отписват" ли по същия начин състезатели още в първият ден? И въобще ми се струва че СС са много пристрастни, а реално са коментатори и не би трябвало