Ако един художник (който хал хабер си няма от велосипеди), седне и нарисува велосипед, ще изглежда така сигурно

nikolce написа:Рядко пиша, като ми хареса нещо, обаче това ми хареса страшно много.
Ако един художник (който хал хабер си няма от велосипеди), седне и нарисува велосипед, ще изглежда така сигурно.
marsa написа:Педалите са за куки, но куките ги няма, аз с тези педали си карах шосейката малко време. Аз другате освен на НДК ен бих карал фикси, там дрифтовете (и пребиванията) ще са култови
Послепис: Сега очаквайте моето сингъл!
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
TeDo_BaPHa написа:Всъщност, целта да го сглобиш беше за да го продадеш ли. ..
did написа:TeDo_BaPHa написа:Всъщност, целта да го сглобиш беше за да го продадеш ли. ..
Ти... трезвен ли беше, като го написа това? Човекът толкова мерак вложи, че такъв пост в тая тема е буквално изсиране на метеното.
did написа:TeDo_BaPHa написа:Всъщност, целта да го сглобиш беше за да го продадеш ли. ..
Ти... трезвен ли беше, като го написа това? Човекът толкова мерак вложи, че такъв пост в тая тема е буквално изсиране на метеното.
Cipokrila Zizibaga написа:p.s. Ако сте неосъзнат пубер на не повече от 14 и половина , или ми предлагате бартери за всякакъв вид бяла или черна техника, други предмети или човешки органи, моля не ме търсете.
did написа:Пак повтарям: не чета пазара. Можеше тоя цвък да го туриш в първия си пост. Моля за извинение.
Ако скоро реша да сглобя байк, който веднага да продам, ще си организирам тема като тази.
Впрочем, съмнявам се в България да има сериозен пазар за фиксита
BluE_Magic написа:Навии му един гидолин така е доста грозно кормилото
blizzard написа:Я разкажете малко повече как е да караш (и да спираш) такова нещо. Проблеми със завиването има ли? Спирачния път как е? Въобще кво различава карането на такова и на нормално колело? (:
Назад към Други видове колоездене
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта